КРАЈ ВЛАДЕ!

Наравно да сам био и учествовао НА СВИМ ЗНАЧАЈНИМ СКУПОВИМА. Чак сам ишао и на онај скуп када су донели посмртне остатке СМ испред Скупштине.

А то што станујем на 3 минута од Скупштине само значи да нисам стајао тамо као споменик 5 сати него да сам се шетао и враћао кући... свашта од тебе... измисли нешто уверљивије ако ти већ сметају моји ставови, ово ти је испод сваког нивоа.

Moja komšinica Milanka takodje obilazi samo značajnije sahrane. Po neki put dobije autogram od estradnih ličnosti po neki put donese kolače...

Ало бре Мито .. Шетао а? Јел те3 зато Ајрон прозива??? Не лажи више.

Па Ајрон мора нешто да измисли да би имао разлог да напада - а за време митинга је начисто полудео јер се УЗАЛУДНО НАДАО ДА НАРОД НЕЋЕ ДОЋИ, а онда сам се ја стално шеткао, оставио комп на крстарици и писао шта се догађало...и хтео чак и да постављам снимљене фотке - е ту је тек полудео од беса...хехехе...

Jesi išao da se uveriš da je krepao ili da mu se pokloniš?

Ако баш желиш да будем потпуно искрен - СМ и ону његову лопату "са цветом у коси" никада нисам подржавао, али гледао сам све време суђење и остао потпуно уверен да је он разбуцао тај суд, да је био веома супериоран, интелигентан... и на крају УБИЈЕН.
Отишао сам да бих присуствовао МИНУТУ ЋУТАЊА.

Данас после свега што се догађало мислим да је онај његов последњи говор када је предао власт био ПОТПУНО ПРОРОЧКИ, али то не значи да бих икада у животу подржавао комуњаре.

Ако баш желиш да будем потпуно искрен - СМ и ону његову лопату "са цветом у коси" никада нисам подржавао, али гледао сам све време суђење и остао потпуно уверен да је он разбуцао тај суд, да је био веома супериоран, интелигентан... и на крају УБИЈЕН.

Данас после свега што се догађало мислим да је онај његов последњи говор када је предао власт био ПОТПУНО ПРОРОЧКИ, али то не значи да бих икада у животу подржавао комуњаре.

За мериканце и немце сви ми словени (читај православци) смо комуњаре које треба разбити, разорити и уништити...почев од савезничког бомбардвања па да не набрајам шта се све дешавало 90-их и ево сад Косово,...на томе неће да стану док год имамо издајнике (ДС и ЛДП) у држави.

ja bih održao minutu ćutanja pameti u srbiji...

Hm, kraj vlade. Drago mi je da je kostunica sisao sa nas dosta je bilo djiha - djiha. Jeste li ga videli kako je na konferenciji izbegao da odgovori da li ocekuje da ce opet biti premijer?

GOTOV JE

Samo da sad radikali ne dodju na vlast. Ne verujem, nece im Tadic ponuditi mandat, nije bas toliko loood

Hm, kraj vlade. Drago mi je da je kostunica sisao sa nas dosta je bilo djiha - djiha. Jeste li ga videli kako je na konferenciji izbegao da odgovori da li ocekuje da ce opet biti premijer?

GOTOV JE

Samo da sad radikali ne dodju na vlast. Ne verujem, nece im Tadic ponuditi mandat, nije bas toliko loood

:lol:па ти си loood:lol: ДС ће да освоји око 15% гласова, не пали више иста фора ...

GOTOV JE

pa to ja i pitam niko ne odgovara,sta ako budu takvi rezultati da ni blok oko ds-a ni blok oko radikala ne moze da sastavi vladu?

Kostunica me nervira, dvolican je. Lepo je jednom Nenad Canak rekao "DSS-ovci su radikali sa prigusivacem" Mislim da ce opet radikale ispaliti, trudi se da sa obe strane ima ok odnos ali mislim da nece moci tako jos dugo!

...ima neka prica iz srednjeg veka kad su birali papu - dve strane nisu mogle nikako da se dogovore koji ce od njihovih kandidata da bude izabran pa su kao nasli kompromis i izabrali nekog tunjavog koji ce kao da bude prelazno resenje ali ih je taj tako udesio da su se posle od njega godinama oporavljali i jedni i drugi :)

...koje su bre ovo budalastine sa izborima...pa na tim izborima se nista nece promeniti samo cemo gubiti vreme kao da ga imamo za gubljenje

Back