jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Само се ти смеј.Писаћеш ти још овде са "потпредседница Владе"
испред њеног имена.
Или ће бити Председница Скупштине.Па,кад је могла она Мићићка,што не би Јовановићка?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да сам био и учествовао НА СВИМ ЗНАЧАЈНИМ СКУПОВИМА. Чак сам ишао и на онај скуп када су донели посмртне остатке СМ испред Скупштине.
А то што станујем на 3 минута од Скупштине само значи да нисам стајао тамо као споменик 5 сати него да сам се шетао и враћао кући... свашта од тебе... измисли нешто уверљивије ако ти већ сметају моји ставови, ово ти је испод сваког нивоа.
Ало бре Мито .. Шетао а? Јел те3 зато Ајрон прозива??? Не лажи више.
Ало бре Мито .. Шетао а? Јел те3 зато Ајрон прозива??? Не лажи више.
Само се ти смеј.Писаћеш ти још овде са "потпредседница Владе"
испред њеног имена.
Или ће бити Председница Скупштине.Па,кад је могла она Мићићка,што не би Јовановићка?

Jesi išao da se uveriš da je krepao ili da mu se pokloniš?
Ако баш желиш да будем потпуно искрен - СМ и ону његову лопату "са цветом у коси" никада нисам подржавао, али гледао сам све време суђење и остао потпуно уверен да је он разбуцао тај суд, да је био веома супериоран, интелигентан... и на крају УБИЈЕН.
Отишао сам да бих присуствовао МИНУТУ ЋУТАЊА.
Данас после свега што се догађало мислим да је онај његов последњи говор када је предао власт био ПОТПУНО ПРОРОЧКИ, али то не значи да бих икада у животу подржавао комуњаре.
Ако баш желиш да будем потпуно искрен - СМ и ону његову лопату "са цветом у коси" никада нисам подржавао, али гледао сам све време суђење и остао потпуно уверен да је он разбуцао тај суд, да је био веома супериоран, интелигентан... и на крају УБИЈЕН.
Отишао сам да бих присуствовао МИНУТУ ЋУТАЊА.
Данас после свега што се догађало мислим да је онај његов последњи говор када је предао власт био ПОТПУНО ПРОРОЧКИ, али то не значи да бих икада у животу подржавао комуњаре.
Hm, kraj vlade. Drago mi je da je kostunica sisao sa nas dosta je bilo djiha - djiha. Jeste li ga videli kako je na konferenciji izbegao da odgovori da li ocekuje da ce opet biti premijer?
GOTOV JE
Samo da sad radikali ne dodju na vlast. Ne verujem, nece im Tadic ponuditi mandat, nije bas toliko loood
па ти си loood
ДС ће да освоји око 15% гласова, не пали више иста фора ...Зато што је с том причом готово,једном за свагда.Zasto bi lagao???
Hm, kraj vlade. Drago mi je da je kostunica sisao sa nas dosta je bilo djiha - djiha. Jeste li ga videli kako je na konferenciji izbegao da odgovori da li ocekuje da ce opet biti premijer?
GOTOV JE
Samo da sad radikali ne dodju na vlast. Ne verujem, nece im Tadic ponuditi mandat, nije bas toliko loood
pa to ja i pitam niko ne odgovara,sta ako budu takvi rezultati da ni blok oko ds-a ni blok oko radikala ne moze da sastavi vladu?
Kostunica me nervira, dvolican je. Lepo je jednom Nenad Canak rekao "DSS-ovci su radikali sa prigusivacem" Mislim da ce opet radikale ispaliti, trudi se da sa obe strane ima ok odnos ali mislim da nece moci tako jos dugo!
GOTOV JE
spasi srbiju i ubij se... koštunice...