Da osvežim malo temu: zna li neko gde mogu kupiti Bišona a da:
1. nije preterano skup (vidim po oglasima cene od 280 pa do 500+ E
2.da to štene koje kupim ne bude neki mešanac (video sam oglas Bišon&Maltezer gde štene maltene ne može da se provali da je mešanac)
3.da ne bude bolesno štene koje može da ugine nakon 2-3 meseca
Na oglasima ih ima ali ja uglavnom slabo verujem oglašivačima jer su česte prevare prilikom kupovine,a sa druge strane nisam u prilici da kupim štene koje ima paprenu cenu.
Hvala unapred na odgovoru
1. nije preterano skup (vidim po oglasima cene od 280 pa do 500+ E
2.da to štene koje kupim ne bude neki mešanac (video sam oglas Bišon&Maltezer gde štene maltene ne može da se provali da je mešanac)
3.da ne bude bolesno štene koje može da ugine nakon 2-3 meseca
Na oglasima ih ima ali ja uglavnom slabo verujem oglašivačima jer su česte prevare prilikom kupovine,a sa druge strane nisam u prilici da kupim štene koje ima paprenu cenu.
Hvala unapred na odgovoru

Na kraju sam musko dala za 150 u Zemun jednoj divnoj porodici koja ga obozava, cak smo im isli u posetu.
Manji psi duze zive, ako je to, uslovno receno, "investicija" koja treba da potraje u narednih 15tak godina, ne treba se zaletati, skrtariti ili tako nesto, ako vec zelimo to-i-to. Ako ne, Boze moj, preslatkih mesanaca ima na usvajanju. Sve ostalo moze da se okarakterise kao BIIIP a da ti ne udje. 
koliko puta jedu na dan imam enciklopediju psa i patuljasti psi steni jedu 4 puta i ne jedu obilno i oni se kupaju kada kako da ih kupam mozete li mi sve reci svaki dan se cesljaju ok to mi nije problem obozavam zadovoljstvo mi je.