LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
Ovo je već ometanje rada moderatora i foruma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima! Pre desteak dana sam postao vlasnik steneta bisona, i vec sam van sebe koliko sam odlepio za njimpresladak je i obozavam ga... hteo sam samo par saveta od iskusnijih vlasnika, npr. kad se preporučuje prvo šišanje, da li je potrebno da se dodaje nešto uz granule koje jede, a samo da napomenem da su to one najkvalitetnije...mislim na neko eventualno meso, virslice i sl... inače, Vili ima nepuna 4 meseca...pišite...hvala unapred!
![]()
Hvala vam puno na odgovorima...Što se tiče dlake oko očiju, ona već ima crvenkastu boju, kao i oko usta...ne znam kako se borite sa tim, čitao sam o brojnim preparatima, za neke kao kažu da su štetni, ne znam više ni sam... za sada mu redovno čistim bornom kiselinom, ali ne primećujem da se smanjuje...mada nema novog crvenila... takođe ima i žućkaste uši, negde sam pročitao da je to znak dobre pigmentacije, ako se javlja kod šteneta, mada sam malo zabrinut da to ne ostane i kad bude porastao....
Pomoc od nekog ko ima iskustva. Zelim da ga vodim na izlozbu, kako treba da se ponasa, i jel ima neki odredjen stav u kom treba da bude dok se pregleda?
Za uskrs tj za par satitreba da dobijem od mog zekana malu zenkicu bisona staru dva meseca, e sad ja sam odabrala ime Boni ako ima neko jos koje ime slobodno nek predlozi
E sad na sta bi ste mi skrenuli paznju kod bisona? Kad da pocnem da koristim preparate za crvenilo? Kakve cetke da kupim? I koje granule? Veterinar nam je preporucio Pedigre granule za stence... da li su one dobre za njih? Hvala svima unapred![]()
Pedigre je jedna od najgorih granula, zaobiđi ih.
Pa sto da ne? On je vakcinisan, prema tome nema nikakve opasnosti.Stvarno se izvinjavam na silnim pitanjima :/
Megi je primila vakcinu a revakcina je tek pocetkom maja e sad da li ona sme dotle da bude u drustvu drugog psa? Posto imamo mopsa starog 6god...![]()
Ja ne planiram da stancujem kucice pitanje je dal cu je ikada i pariti ili cemo je sterilisati.