- Poruka
- 13.940
a pamet se crpi iz blica...
Bolje je reći iz svih njegovih pojavljivanja u medijima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pamet se crpi iz blica...
Ne lupaj, neće se vratiti nikada više. Dosta se pokazao, i svako pametan ga je provalio. E sad ovi što nisu....sta reći...
Bolje je reći iz svih njegovih pojavljivanja u medijimaPrvi put mi se zgadio još 5. oktobra kada je rekao: Nećemo ići na Dedinje, ostaćemo ovde! I tako dalje, svaki put mi je bio sve odvratniji sa svojim izjavama. A vrhunac je bio, naravno njegov podmukli plan ubistva Đinđića. Znam da je teško to dokazati, ali očigledno je da je Koštunjavi imao najviše koristi od toga. Kad bi inače on postao premijer?
I...... kakvi su to sad Argumenti . On se polkazao . Sta to znaci . Imal tu nestokonkretno , ili samo to..... on se pokazao.
Da sad ja treba da kazem za nekog politicara , zastone valja , ja bi ti lepo reko . sta je uradio , da ne velja , a sta je propusytio n pa je zato los ,
Ovako , Ispada da je on zapravo los jer tako kaze Gradanski Savez , Ceda, LSV i DS .
A taj konglomerat stetocina i lopova takodje nije rekao nista komjnkretno . Sto je vise Srbiju branio , vise su ga napadali .
Pa teško da nešto konkretno mogu da napišem jer on stvarno gotovo ništa i nije uradio. Uglavnom se prenemagao i plakao nad sudbinom Srbije... Ako misliš da je time nekoga odbranio nisi u pravu. Jedino što mi sad pada na pamet da je uradio je to što je prekinuo evrointegracije. Hvala mu na tome![]()
Bolje je reći iz svih njegovih pojavljivanja u medijimaPrvi put mi se zgadio još 5. oktobra kada je rekao: Nećemo ići na Dedinje, ostaćemo ovde! I tako dalje, svaki put mi je bio sve odvratniji sa svojim izjavama. A vrhunac je bio, naravno njegov podmukli plan ubistva Đinđića. Znam da je teško to dokazati, ali očigledno je da je Koštunjavi imao najviše koristi od toga. Kad bi inače on postao premijer?
Pa teško da nešto konkretno mogu da napišem jer on stvarno gotovo ništa i nije uradio. Uglavnom se prenemagao i plakao nad sudbinom Srbije... Ako misliš da je time nekoga odbranio nisi u pravu. Jedino što mi sad pada na pamet da je uradio je to što je prekinuo evrointegracije. Hvala mu na tome![]()
pa kako je onda jos uvek nevin ?![]()
A ti znas dal' je nevin, ajde bre studentu uzmi knjigu u sake umesto sto strajkujes, treba jos mnogo slova da procitas pre nego sto Kostunicu uzmes cak i u usta!
Ti si ili klinac ili nezreo cim pises te postove bez ikakvog smisla![]()
iz njegovih pojavljivanja zakljucujes i tvrdis da je ubica...cirkus bre, to je gore od insinuacija... i posle pitas zasto ste shabani
Zivotnog iskustva i obrazovanja imam ssiguran budi vise od tebeProcitaj par desetina kniga, skupi malo zivotnog iskustva, pa onda mozemo da razgovaramo, sine..
Kostunica smeta jos od 1974 fodine , kad je jedini imao hrabrosti da , kao mlad advokat , digne glas protiv anti-srpskog ustava iz iste godine . Smeta ne-Srbima , Neo-komunjarama . Siptarskim placenicima , hrvatskim agentima , i svim vaskoliim vojnicima NSP , koji ratuju za denacifikaciju Srbije , kao poslednju fazu demontaze Srpske drzave .
E sad , sto se tice jegove sposobnosti ,.. Ja to ne mogu mnogo da komentarisem , jer su svi ovi satrapi , koje sam nabrojao , na slobodi , ili zivi .
Cim su oni na slobodi , pa jos zivi . bice da i nije bas najsposobniji .
Pogotrtovo sto je u svojim rukama imao BIAu , koja veoma mocno oruzje , a nikad jje nije upotrebio protiv svojih protivnika . Eticki , ovo moze samo fa mu sluzi na cast , ali s druge strane , ti njigovi neprijatelji su ujedno neprijatelji Drzave i Srba u opste .
Zivotnog iskustva i obrazovanja imam ssiguran budi vise od tebe
![]()
Zbog cega se ovaj covek toliko "satanizuje" i optuzuje
Nikada nisam bio glasac DSS-a, ali zdrav razum i realan pogled mi govori da je on jedan od namanje losih politicara i da ima vise postenja i doslednosti nego svi ostali zajedno
Svi pljuju njega i njegovu vladu ali ako cemo iskreno bolje smo ziveli u to vreme, a i da je bilo losije( a nije...) zar je on za to kriv... mos misliti premijerpa sto onda niko sada ne pohvali Cvetkovica za ukidanje viza ili napada za ocajno stanje kakvo nam je trenutno u zemlji, ako je sada odgovoran Tadic i sve stranke na vlasti, zasto je tada sve palo na Kostunicu???
Jeste bio "neobavesten" jer nije bio podoban "bagri" da se na ,primer protiv ustavno isporuci Milosevic i slicne "mutne" radnje, pa sada neki zbijaju sale umesto da se zamisle zasto je to bilo tako. On nazalost mafijasku masineriju DS-a i kompanije nije mogao da zaustavi pa je jednostavno "obilazen" bez obzira sto je bio premijer.
Ajde neka neko kaze sta je on licno "zgresio" vise nego na primer Djindjic, Dinkic i ostali
To je sve prljava propaganda i eto ja cu na sledecim izborima bas njemu dati svoj glas![]()
Možda zato što je politički dilentant?