Frtajler
Legenda
- Poruka
- 57.622
Menjaj dilera, hitno!Protesti su identicni onima koje je predvodio Hitler. Prica se da je u pitanju pokret mladih a lideri su osedele kreature. Neko silom navlaci novu Hitlerovu omladinu u Srbiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Menjaj dilera, hitno!Protesti su identicni onima koje je predvodio Hitler. Prica se da je u pitanju pokret mladih a lideri su osedele kreature. Neko silom navlaci novu Hitlerovu omladinu u Srbiju.
DJT je obrazovan koliko i naš Toma Diploma. Što se tiče Musk-a, Bezosa, Murdoch-a, nemam ama baš nikakav problem sa njima niti ih mrzim. Ne mrzim čak ni Trump-a, samo sam šokiran da su Amerikanci odabrali takav komad nevaspitanog i neškolovanog mesa za predsednika.Elon Musk, Jeff Bezos, Murdoch, svi republikanski senatori i guverneri, pa i sam DJT - završili su prestižne univerzitete, ali ih mrzite. Naravno, oni su učili i diplomirali praktične i korisne stvari koje prave novac i u tome se razlikuju od vas koji ste spucali godine i roditeljske pare na sociologiju, seksologiju, antropologiju i slične društvene kvazi nauke. I onda vam jedino ostaje da muzete pare kroz priče o planeti, manjinama, ugroženim ženama itdj.
Amerika je bila poštovana i poželjna dok iz demokratskog bloka nisu iznedrili teški imbecili i retardiDJT je obrazovan koliko i naš Toma Diploma. Što se tiče Musk-a, Bezosa, Murdoch-a, nemam ama baš nikakav problem sa njima niti ih mrzim. Ne mrzim čak ni Trump-a, samo sam šokiran da su Amerikanci odabrali takav komad nevaspitanog i neškolovanog mesa za predsednika.
A Trump novcem uopšte ne ume da upravlja, upropastio je sve što se moglo upropastiti. Jedino je imao sreće da bude rođen u bogatoj porodici, pa je uvek imao "safety net" za svoje finansijske idiotluke.
Inače, ja sam po struci inženjer informacionih tehnologija i nemam nikakve veze sa sociologijom, antropogijom, etc.
Sve si omašio, kao i obično.
“It is a Great Honor for me to send you this letter in that it demonstrates the strength and commitment of our Trading Relationship, and the fact that the United States of America has agreed to continue working with Serbia, despite having a significant Trade Deficit with your great Country.”
A jbt Maska, Bezosa i Trampa u istu rečenicu.Elon Musk, Jeff Bezos, Murdoch, svi republikanski senatori i guverneri, pa i sam DJT - završili su prestižne univerzitete, ali ih mrzite. Naravno, oni su učili i diplomirali praktične i korisne stvari koje prave novac i u tome se razlikuju od vas koji ste spucali godine i roditeljske pare na sociologiju, seksologiju, antropologiju i slične društvene kvazi nauke. I onda vam jedino ostaje da muzete pare kroz priče o planeti, manjinama, ugroženim ženama itdj.
Da prevedem
glumi mancestera a grimzbi iz cetvrte lige mu daje golove zmurecki
Da prevedem
Evo ti carina 35% (iako ne znam zašto), i ima da si zahvalan jer bi to trebalo biti daleko više (iako opet ne znam zašto)
Elon Mask kaže da bi nekoga trebalo uhapsitiDrugovi Sorosevci dolazi vreme CORKE - u corku ce uskoro da se ide ko sad u kafanu sto se ide
Jevreji, sem mozda Maska.Elon Musk, Jeff Bezos, Murdoch, svi republikanski senatori i guverneri, pa i sam DJT - završili su prestižne univerzitete, ali ih mrzite. Naravno, oni su učili i diplomirali praktične i korisne stvari koje prave novac i u tome se razlikuju od vas koji ste spucali godine i roditeljske pare na sociologiju, seksologiju, antropologiju i slične društvene kvazi nauke. I onda vam jedino ostaje da muzete pare kroz priče o planeti, manjinama, ugroženim ženama itdj.