Трамп: Сорош и његов син треба да буду оптужени због подршке насилним протестима

Elon Musk, Jeff Bezos, Murdoch, svi republikanski senatori i guverneri, pa i sam DJT - završili su prestižne univerzitete, ali ih mrzite. Naravno, oni su učili i diplomirali praktične i korisne stvari koje prave novac i u tome se razlikuju od vas koji ste spucali godine i roditeljske pare na sociologiju, seksologiju, antropologiju i slične društvene kvazi nauke. I onda vam jedino ostaje da muzete pare kroz priče o planeti, manjinama, ugroženim ženama itdj.
DJT je obrazovan koliko i naš Toma Diploma. Što se tiče Musk-a, Bezosa, Murdoch-a, nemam ama baš nikakav problem sa njima niti ih mrzim. Ne mrzim čak ni Trump-a, samo sam šokiran da su Amerikanci odabrali takav komad nevaspitanog i neškolovanog mesa za predsednika.

A Trump novcem uopšte ne ume da upravlja, upropastio je sve što se moglo upropastiti. Jedino je imao sreće da bude rođen u bogatoj porodici, pa je uvek imao "safety net" za svoje finansijske idiotluke.

Inače, ja sam po struci inženjer informacionih tehnologija i nemam nikakve veze sa sociologijom, antropogijom, etc.

Sve si omašio, kao i obično.

Back