Kostolomci - samouki kiropraktičari

Ok, gde ih mogu naci proverene dalje? Vidim da spominjete kostolomce iz Visnjice i Mirijevo, jesu oni jos aktuelni. Ako neko ima kontakt telefon bio bi zahvalan.
U medjuvremenu sam cuo da postoji neki kostolomac u Zablju. Ako neko zna vise o njemu neka napise.

Iza sto ste ostavili link za Aleksandra Popovica http://www.nadlanu.com/pocetna/zivo...-ce-vam-resiti-problem-FOTO.a-251639.267.html ostavio je i neko broj uz njegovu dozvolu 064-168-0688. Mada covek je iz Prijepolja.

Poslednja izmena:
c4e4486af5d997a0b-1.jpg

Zimus sam imao problem sa lumbalnim delom kičme i posle mesec dana agonije,gutanja diklofenaka i lexilijuma,odlaska u dom zdravlja gde ti zakažu snimanje za naredno proleće otprilike, injekcija...otišao sam na preporuku posle dosta ubeđivanja jer sam zentao iskreno rečeno, kod jednog poznatog beogradskog kiropraktičara i posle jednog tretmana od cca 15 minuta,čovek mi je ispipao pršljenove od vratnih do lumbalnih,,kvrcno gde treba i na kraju namestio te pršljenove što su mi pravili problem. Toliko je trebalo...15 minuta...problem rešen.

Prvo u poredjenju sa ostalim kostolomcima koji uzimaju koliko imas da im das,opusteno 1000 din je dovoljno i sredjen za par minuta ides kuci iako su te potencijano doneli na nosilima ne do bog,anticu spremi 40e x ko zna koliko namazanih seansi,bez obzira sto ces mu navesti problem za odredjenim delom tela on ti to nece srediti istog trenutka,nego ce ici svojim redom pod izgovorom da tako treba i nikako drugacije,onda ce te krckati pola sata a taj problematicni deo ostaviti za drugi, treci, 5i put opet uz zvaku da ne moze sve odjednom,dal zato sto se on umorio ili tvoje telo nije spremno za takve intervencije odjednom,od mene ce dobiti na svakom koraku negativnu reputaciju jer iole pametnom coveku je dovoljno da sabere negativne utiske i nikad mu se ne pojavi opet,imam iskustva sa vise njih i ovo je posebna fela prevaranata,ako radi po 6-7-8 sati dnevno a ima zakazano po jednog pacijenta na pola sata x40e, izracunajte koje su to pare,bez pdva

Hvala na odgovoru. Sad vec mogu da izvucem neki zakljucak... Ja sam bio kod Resada jednom i imam Ok iskustvo sa njim, al bojim se da je on malo grublji u svojim metodama nego neko drugi (mozda je tako i delotvornije, to ne znam). Koga bi mi ti preporucio da je tu u Beogradu ili okolini, jer vidim da imas iskustva sa dosta njih. Spominjali su mi i nekoga u Resniku da ima ali nigde na netu nema nista o njemu..

ja sam otisao kod njega jer vise ne znam ni za jednog da radi,a i pitanje uopste kako rade kad sam kod ovog zavrsio,umesto da konkretno pomogne ljudima to je fensi scenario ,tradicija dugovekovna s kolena na koleno,zidovi prepuni zahvalnica komsija i poznanika,sve to deluje ok kao neka malo agresivnija masaza,veruj da se takvi kursevi zavrsavaju za po 200e,a ima 4 nivoa,on to uzme za 2 dana

Pozdrav,

Upisao sam se na studije u Nisu, s tim da skoro nikoga ne poznajem. Potrebna mi je pomoc kakvog kiroprakticara ili kostolomca kod koga bih mogao otici. Ne pravim razliku medju njima, jer sam na internetu procitao odlicne komentare u oba slucaja, pa se nadam da bi mi neko od njih mogao pomoci. Ukoliko bi ste mogli da me usmerite kome mogu da se obratim, ili me na neki nacin posavetovali, bio bih Vam vrlo zahvalan. Nadam da mozda poznajete kakvog kiroprakticara u Nisu, ili ste makar culi. Hvala unapred. :-)

Back