Kostolomci - samouki kiropraktičari

I ja sam bila kod tog Radomira Antica jeste tačno da je vaćaroš a otisla sam da mi namesti zeludac koji je podignut. Rekao mi kad sam zvala da ne moze samo zeludac nego mora malo i vrat i jos nesto i da je to povezano i da ce me kostati 20e a kad sam otisla uradio je onako komplet i na kraju kaze cenu 40e. Ponela sam za svaki slucaj a posle sam se pokajala sto sam dala. Čist bezobrazluk.

A predosetila sam da nije to ono ali eto blizu mi u bgd-u.

Nekad sam isla jako davno u Nove Banovce, star deda u 3 navrata sam isla zbog zeluca i on mi to masira i namesta sve organe u stomaku pojedinacno ali ja sam mrsava i podizem tesko pa se opet pokvari.

Sad ne znam kod koga da idem, svi stari i pomrli:think:
Ima li neko slican problem sa zelucem a da je bio da preporuči.

Vodila sam bebu kod Milije Sekulić u Smederevo. Imao je prelom ključne kosti na porođaju. Sad je šesti mesec i dalje mu je desna ruka deblja od druge. A i leva noga. Čovek koji nam je preporučio Miliju je pogledao bebu i kaže da mu je zategnuta jedna strana vrata leva u odnosu na desnu i ja sam pipnula i stvarno je razlika. Išli smo kod doktora i privatno i u tiršovu jer oni iz tirsove inace rade privatno. Odmah su nas primili. Ne znaju zašto je to tako. Ruku i nogu pomera normalno. Prelom je zarastao. A on je sada ceo asimetričan tako kažu doktori jer su mu ruka i noga različiti deblji u odnosu na drugo. Išli smo juče i kod Sekulića. Čovek ne naplaćuje. Njegovi preci su isto nameštali i pomagali ljudima. On mu je nesto uradio tamo vamo na brzinu i rekao je da će da splasne kroz neko vreme ne moze odjednom. Da dodjemo opet za mesec dana. Beba nije mogla na rentgen a moze na magnetnu da ga sa anestezijom uspavaju 45 minuta da vide sta je. Pa je i to rizicno i ne znam sta da mislim. Nismo isli da snime jer me strah da ga uspavaju i zrače. Čuli smo preko tog čoveka u koga imam poverenja jer je meni pomogao da je taj čovek dobar za te stvari. Jer inače ne bih smela da dam dete da mi neko tako dira. Mislim da je Milija čovek od Boga i da mu je Bog dao da leči. Njegovi preci rade to unazad 400god. I sin mu je fizioterapeut. Videćemo sad da li će taj otok da nestane i kako će bebi biti pa javljam iskustvo. Da i čovek koji ga je preporucio kaze da je vodio svog prijatelja bila mu je pukla kost vertikalno i imao je otok a doktori nisu znali zasto mu je nateceno i na snimku nisu videli da je tako pukla kost jer nije pukla horizontalno. I Milija mu je sastavio kost tada je zarasla kost i nestao otok. Javljam dal ce bebi biti bolje.

Išao sam na dosta mesta da mi iščupaju taj uklješteni nerv u lumbalnom delu,koji mi polako,ali sigurno oduzima levu nogu.Negde uspe,negde bude gore.Kod jednog sam bio u Kragujevcu i čovek mi rekao da je velika upala i da nesme da mi radi ništa,da ne bi napravio gore.tako da neki samo žele da uzmu pare,pa nema veze kako se ti osećaš dok ti radi terapiju.Ako mu kažeš da mnogo boli,on kaže da se ne mešam i da on valjda zna šta radi.Tada sam bio u malo boljem stanju,pa sam ustao i uhvatio ga za vilicu jednom rukom i gurnuo ga gde je pao pod neki sto i izašao sam iz njegove ordinacije.pa moja su ledja,nisu njegova,ako moram trpiti ovako bol,bar nemoram trpiti da me neko maltretira.Ovaj čovek iz KG-a mi je rekao,kada me pocne boleti i da ne čekam da to budu nesnosni bolovi,onda da dodjem,ali ja kao i svi,čim me manje boli,netreba mi ništa.Doduše problem mi je više prevoz do tamo i nazad,jer me jako boli kada auto ulazi u krivine i kada jače štrucne,a ima oko sat vremena u jednom pravcu.U bolnicama i u banjama neće tako nešto da rade,jer navodno je mnogo rizično,a bilo bi mi dobro da to bude na takvim mestima,gde odmah možeš da legneš i odmoriš se.

Vodila sam bebu kod Milije Sekulić u Smederevo. Imao je prelom ključne kosti na porođaju. Sad je šesti mesec i dalje mu je desna ruka deblja od druge. A i leva noga. Čovek koji nam je preporučio Miliju je pogledao bebu i kaže da mu je zategnuta jedna strana vrata leva u odnosu na desnu i ja sam pipnula i stvarno je razlika. Išli smo kod doktora i privatno i u tiršovu jer oni iz tirsove inace rade privatno. Odmah su nas primili. Ne znaju zašto je to tako. Ruku i nogu pomera normalno. Prelom je zarastao. A on je sada ceo asimetričan tako kažu doktori jer su mu ruka i noga različiti deblji u odnosu na drugo. Išli smo juče i kod Sekulića. Čovek ne naplaćuje. Njegovi preci su isto nameštali i pomagali ljudima. On mu je nesto uradio tamo vamo na brzinu i rekao je da će da splasne kroz neko vreme ne moze odjednom. Da dodjemo opet za mesec dana. Beba nije mogla na rentgen a moze na magnetnu da ga sa anestezijom uspavaju 45 minuta da vide sta je. Pa je i to rizicno i ne znam sta da mislim. Nismo isli da snime jer me strah da ga uspavaju i zrače. Čuli smo preko tog čoveka u koga imam poverenja jer je meni pomogao da je taj čovek dobar za te stvari. Jer inače ne bih smela da dam dete da mi neko tako dira. Mislim da je Milija čovek od Boga i da mu je Bog dao da leči. Njegovi preci rade to unazad 400god. I sin mu je fizioterapeut. Videćemo sad da li će taj otok da nestane i kako će bebi biti pa javljam iskustvo. Da i čovek koji ga je preporucio kaze da je vodio svog prijatelja bila mu je pukla kost vertikalno i imao je otok a doktori nisu znali zasto mu je nateceno i na snimku nisu videli da je tako pukla kost jer nije pukla horizontalno. I Milija mu je sastavio kost tada je zarasla kost i nestao otok. Javljam dal ce bebi biti bolje.
Magnetna rezonanca ne zraci, to i nije pravo uspavljivanje, probudice se odmah posle pregleda.
Ja bih ipak to uradila jer je neophodno da saznas dijagnozu.

Sele iz Visnjice vise nije ziv nazalost. Zna li neko kako doci do Vlade kiroprakticara, radio je u master fizikalu na nbg a posle je bio u Francuskij ulici 32a?
Имам тел од Петра који ради у 32а, па да ти то пошаљем, па њему да пустиш поруку, или да га зовеш, можда зна Владу, треба да да, јер сам био код Петра 2016 или 2017, а како сам прочитао Влада је тад био тамо. А укуцај на гуглу фр..32а изаћиће ти један други форум и читај, наћићеш можда неки добар податак у вези владе....

Шврћа из Јакова, за кичму, били неки људи које знам, задовољни сви.....
Ако већ ниси, било би добро да направиш листу људи са њиховим подацима који су костоломци, поготово за оне за који људи кажу да ваљају па да увек буде при руци.....
Georgejune, хтео сам ову поруку да ти пошаљем али није прошло, или их не примаш или не смеш.
За Радомира Антића сам чуо као препорука да одем код њега, јер је једном човеку отклонио проблем са ногом. Овде прочитао све лоше о њему. Имам проблем са десним раменом, био код Петра у 32а, он је добро посаветовао, а ја се тога нисам придржавао, и доста ми споро пролази раме, али пролази...
Има више од 5 год како је умро Буца из Вишњице, ја сам код њега ишао нешто за доње пршљенове, он ми је то редовно намештао, знао је шта ради. Чуо сам да Решад или како се већ зове исто добро ради. Мислим да има на јутјубу како ради.....

Da li mislite da je pametno ići na nameštanje Atlasa?
Radim sedeći (kancelarijski posao), pa me bole leđa i zglobovi, nekada jedva ustanem sa stolice. Bila sam kod ortopeda i neurologa, kažu da bih trebala naći neki posao gde se manje sedi, da svakih sat-dva uradim vežbe istezanja i sl. S obzirom da takav posao ne postoji, razmišljala sam kako bi bilo da namestim Atlas, jer verujem da je u disbalansu već godinama (imala sam sportsku nezgodu gde sam imala i potres mozga od udarca).
Molim da mi napišete iskreno, ako neko ima iskustvo, i ako može, uputite me na nekoga ko to stučno radi (može i na pp) kao i koliko okvirno košta.
Neću vam zahvaljivati jer se radi o zdravlju i leku :)

:) Otišla bih ja i na ovakav tretman, samo ako pomaže.

Trpim bolove takvog intenziteta da mi je najbolje kad se nakljukam analgeticima od kojih više nemam pojma gde sam, naprosto me ošamuti i zaspem. Ali to nije rešenje, a lekari mi ga ne nude, niti mi prepisuju lekove, niti predlažu neki tretman. Jedino što su mi do sada rekli je da mi mogu povremeno dati blokade. Međutim, od toga imam utisak da mi se uspori srce, jedva dođem do daha. Ništa drugo nemaju na ponudi. Ostalo mi je da se sama pobrinem za sebe. S obzirom da me boli zbog kostiju i pritiska koji oni čine na nerve, nameće mi se razumno rešenje da te kosti dovedem u nekakav red.

Godinama ne jedem zasićene masnoće, pijem dosta filtrirane vode, vežbam, itd. Problem je što me kičma boli, a od kičme i sve ostale kosti. Lekari me (i državni i privatni) prosleđuju jedni drugima, ali mi niko nije pomogao. Imam sve moguće snimke kičme (rentgen, magnetna i još nešto), ali oni tamo ništa ne vide. Nemam pojma da li oni gledaju taj Atlas, ali mene kičma boli otkad sam imala potres mozga (udarac glavom), pa mi je to delovalo logično. Nemam izbora nego sama da tražim rešenje za svoje probleme. Međutim, plašim se, jer ne poznajem lično nikog ko je bio na takvom tretmanu jer ga boli kičma (čini mi se da nikog u mojoj okolini i ne boli kičma, osime mene), samo one koji su time rešili problem sa glavoboljom i ravnotežom, kočenjem u rukama i sl.

Back