Pazi se brate ja sam skocijo sa mosta slobode u Novom Sadu sa 17 godina. Tako sam rame, kljucnu kost i kicmu povredijo, lekari rekli nema problema to ce zarasti. Nema sta nisam probao, posle cetri godna ne licim na sebe al tako je kako je dobro sam ziv ostao. Zivim u inostranstvu I video sam 3 ortopeda i kiropraktora 2 i fizijo terapeuta 2 ili 3. Nema vajde od toga nista, idem da probam kostolomca ali cisto sumljam da moze nesto da uradi. Ako zivis ko polu invalid nema sta da izgubis ako nisi ni za K onda idi i probaj sta ti je dostupno. Meni licno je pomogla akupunktura kineska ali poversno, bolje nego nista.
Ako si zaista povredijo se u padu imalo silno ko ja zaboravi ikakvu teretanu do daljnjeg, ja sam pre povrede iso 5 puta nedljeno na boks i tegove sada nema sanse izgubijo sam 10-15kg od 17 godine. Da zavrsim operacije su naj stetnije, do duse nisam nijednu imao, lekovi (tablete) su isto vrlo opasni jer nemas osecaj svog tela I moze dugorocno da te unakaze. U slucaju velike povrede tipa pada ja mislim da se treba navici na jedno skromno kljakavo stanje. Iskreno nema nista sta takvu silu moze povrati, ali narodni lekovi mogu da ti mnogo olaksaju, ako su odgovarajuci za tvoje tegobe. I polako nabolje koliko Bog da. Ali treba sve raspitati I vazno sebe sacuvati od ljudi koji zele dobro a u tvom ili mom slucaju cine zlo.