Kostolomci - samouki kiropraktičari

Pazi se brate ja sam skocijo sa mosta slobode u Novom Sadu sa 17 godina. Tako sam rame, kljucnu kost i kicmu povredijo, lekari rekli nema problema to ce zarasti. Nema sta nisam probao, posle cetri godna ne licim na sebe al tako je kako je dobro sam ziv ostao. Zivim u inostranstvu I video sam 3 ortopeda i kiropraktora 2 i fizijo terapeuta 2 ili 3. Nema vajde od toga nista, idem da probam kostolomca ali cisto sumljam da moze nesto da uradi. Ako zivis ko polu invalid nema sta da izgubis ako nisi ni za K onda idi i probaj sta ti je dostupno. Meni licno je pomogla akupunktura kineska ali poversno, bolje nego nista.
Ako si zaista povredijo se u padu imalo silno ko ja zaboravi ikakvu teretanu do daljnjeg, ja sam pre povrede iso 5 puta nedljeno na boks i tegove sada nema sanse izgubijo sam 10-15kg od 17 godine. Da zavrsim operacije su naj stetnije, do duse nisam nijednu imao, lekovi (tablete) su isto vrlo opasni jer nemas osecaj svog tela I moze dugorocno da te unakaze. U slucaju velike povrede tipa pada ja mislim da se treba navici na jedno skromno kljakavo stanje. Iskreno nema nista sta takvu silu moze povrati, ali narodni lekovi mogu da ti mnogo olaksaju, ako su odgovarajuci za tvoje tegobe. I polako nabolje koliko Bog da. Ali treba sve raspitati I vazno sebe sacuvati od ljudi koji zele dobro a u tvom ili mom slucaju cine zlo.

Pozdrav svima!
Juce sam na drugom programu RTS gelala emisiju o zdravlju.Tu se pominje narodni ortoped Radomir Antic.Prikazali su kako on radi te pokrete namestanja.Deluju prilicno brzo da nisam stigla ni da trepnem.Nije pricao da li su bolni ali osobe koje je popravljao nisu pokazivale da ih je bolelo.Guglajuci sam naisla na podatke da je radio na VMA kao terapeut,sada je u penziji.Pise jos da je u Grckoj priznat kao lekar vizioterapeut.Sta znaci vizioterapeut?O njemu se pricalo u emisiji da je skolovan i obrazovan ali da je ipak u pitanju dar koji je nasledio i doucio od svog dede.Kaze da nema problema sa kostima koje nije u stanju da namesti.Da li je neko cuo za njega i ima li iskustva sa odlaskom na njegove terapije?

samo mogu reci da ne boli nista da svaki cim traje sekund,vise se iznenadis jer svaki mozak reaguje uplaseno da ce kostolomac lomiti kosti,posle tog trenutka se osetis preporodjeno,ljude na nosilima odnesu kod njih ,od njih odlaze na nogama,i onda ne moze neko reci da rade nesto lose ili pogresno u odnosu na visegodisnje bezuspesne terapije strujama lampama inekcijama bazenima i sl

Ja sad imam od proleća problem sa kukom , i pomalo krstima. Sad kupujem nov krevet ( promenila sam lezaj na proleće , mozda je od njega ) vezbam i malo se smanjilo ali - boli :( Da nije preminuo onaj kostolomac iz Borce odtisla bih kod njega , u njega sam imala poverenje za to ... a da odem kod jednog drugog koga znam i kome verujem -sad ne bih , jer on ne resava stvati jednim odlaskom , terapija traje i kosta :) a neko vreme od preseljenja nisam bas u super finansijskoj poziciji .Po meni , nesto sam zeznula kad sam smirglala parket pre lakiranja ... duugo rucno smirglala ...
Ima li neko da je imao pozitivno iskustvo , ili lično video nečije pozitivno iskustvo , u blizini BG-a ? Ako moze u privatnoj porukici kontakt

Da postavim isto pitanje iz teme "Kiroprakticar", nisam odma spazio da ovde ima ista prica.
Da li imate preporuku za nekog u NS-u ili u okolini? Malo imam bolova u sredisnjem delu kicme tj. kao neko pecenje kako nekada zaboli. Verovatno je to doprinelo sto mi je i kriva kicma. Isto mi se to desava ako dugo stojim, nesto radim, prenosim neke lakse/teze predmete posle nekog vreme krene jako da peku gornji deo ledja. Ali uspesno otklanjam taj bol sa redovnim vezbanjem ali bi ipak otisao malo da mi odrade ono kvrckanje i namestanje. Gledao sam na YT i ne deluje mi tako opasno, posto slicno nesto i sam slicno radio tj. neka malo blaza uvrtanja koje su i sastavim deo razgibavanja kicmenog stuba.

Back