Kosovu pozivni broj, Telekomu dozvola za rad

dejan624

Domaćin
Poruka
4.526
Kosovo će dobiti svoj medjunarodni pozivni broj,piše prištinski dnevnik Zeri.
Kako prenosi list, taj pozivni broj bio bi +383 ili +384, a do sada je Kosovo koristilo pozivni broj Srbije +381.

"Srbija je popustila i pristala da Kosovu omogući da dobije državni pozivni telefonski prefiks.
Po sistemu kad ide june nek ide i uže.
http://beta.rs/?tip=article&kategorija=vestidana&ida=2894592&id&ime

insistiram na fusnoti...

znaci da ja kao Kosovar treba da citiram prvo tu fusnotu pa kad zavrsim da pocinjem sa razgovorm ?
a ko ce da mi plati taj prvi minut ? protestiram, ce susjedna tzv. drzava Srbija, jer ona ja kriva sto insistirala na to

bolje da bide pahuljica, ce da utopi u prvome pipu, ono, prvome zraku sunca, kako gdj. Tahiri predvidjela

- - - - - - - - - -

Po komentarima ovde, vidim da vam je Kosovo zadnja rupa na svirali...

oces da kazes da tebi nije ? ;)

dobrodoso drugar :mrgreen:

znaci da ja kao Kosovar treba da citiram prvo tu fusnotu pa kad zavrsim da pocinjem sa razgovorm ?
a ko ce da mi plati taj prvi minut ? protestiram, ce susjedna tzv. drzava Srbija, jer ona ja kriva sto insistirala na to

bolje da bide pahuljica, ce da utopi u prvome pipu, ono, prvome zraku sunca, kako gdj. Tahiri predvidjela

- - - - - - - - - -

oces da kazes da tebi nije ? ;)

dobrodoso drugar :mrgreen:

ja se nisam sprdao...vidim da je tebi veselo...a ti seprtlja....mojne kakish

Po komentarima ovde, vidim da vam je Kosovo zadnja rupa na svirali...

Onih 51% u Zemunu kojim se SNS hvali... su ili novokomponovani hiperrealisti stanja na terenu... ili slepi idolopoklonici sefa stranke.
Ni jedno ni drugo nije bas kompliment, ali to predstavlja znacajan broj glasaca, glasaca koji retko umeju da sklope slozenu formulu da bi dobili rezultat.

Back