Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.338
Opet rovariš...Tako se utvrđuje pobjeda. To je bila vježba za sljedeće izbore.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet rovariš...Tako se utvrđuje pobjeda. To je bila vježba za sljedeće izbore.![]()
Pokazna vježba, kažem ti!Opet rovariš...
![]()

Ja cu da svrnem, za njega ne garantujem. Nije nešto dobro u posljednje vrijeme. Svaku krizu iskali na mene.
Ja cu da svrnem, za njega ne garantujem. Nije nešto dobro u posljednje vrijeme. Svaku krizu iskali na mene.

Ooooo, idem odmah da vidim koliko ćosavih ima.Eno raspravljamo tamo o cetnickim bradama![]()
Ne samo to izbrijati licno Simo I jaOoooo, idem odmah da vidim koliko ćosavih ima.![]()

Pokazna vježba, kažem ti!![]()
Srbi nemaju interes, oni idu srcem!
Tvoje vrijeme ne poznaje granice što se tiče opstrukcije srpskih interesa na ovom forumu.
![]()
Tako se utvrđuje pobjeda. To je bila vježba za sljedeće izbore.![]()
Imao ja tako kolegu štetočinu, non stop on zvrckao Gazdu da mu javlja o nama ostalima kako on "misli" "čini mu se" i "sumnja""Cela Srbija u Kojserić,"

u Kosjerić nije išo gotovo niko ni kad su davali pare za branje malina + ručak + smeštajSrbi nemaju interes, oni idu srcem!![]()
Kosjerić pao!u Kosjerić nije išo gotovo niko ni kad su davali pare za branje malina + ručak + smeštaj
a ne za branja opozicionih sranja![]()
jel bio Sony Playstation 5 ili nintendo Switch 2 bundle Maro Kart World?Nova svedočenja o kupovini glasova: "Selo izgledalo kao berza brašna, šećera, bele tehnike"
biće skupa malina ove godine, hladnjače nešto poskupele nagloKosjerić pao!

a što ne uključiš PP - besplatno je
Kiss for youa što ne uključiš PP - besplatno je
čitaju korisnici i sistem admini![]()

Čitaju na svakom forumu. Nema tajni.a što ne uključiš PP - besplatno je
čitaju korisnici i sistem admini![]()
kad bi mi neko iz opozicije poklonio nintendo Switch 2 bundle Mario Kart World ja bo razmislio dal da glasam za njihjel bio Sony Playstation 5 ili nintendo Switch 2 bundle Maro Kart World?![]()
tudja pošta, tudje kese, ko je koga, tudje ostavinske...Čitaju na svakom forumu. Nema tajni.![]()

Nisi primjetio da Srbi gledaju iz dva sasvim različita ugla svoje interese?
Tvoje vrijeme ne poznaje granice što se tiče opstrukcije srpskih interesa na ovom forumu.
![]()
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, najbolje zna što je u interesu srpskog naroda i Republike Srbije.Nisi primjetio da Srbi gledaju iz dva sasvim različita ugla svoje interese?
Litijum?Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, najbolje zna što je u interesu srpskog naroda i Republike Srbije.
![]()
Ni Isus nije bio bez grijeha, ma koliko god ga Biblija ušminkavala.Litijum?