Šta kada mafija i Ćacidenti ispostave račun za rad, trud, noćnu smjenu...

Nisu to ljudi koji samo akontaciju ili cijeli iznos uzmu, odrade i hvala, doviđenja. Nakaleme oni još. A to još će i da bude problem. Polako. Vidjećeš.
svi ce oni u aps ili bezanija

a psole tajne sluzbe preciscene i reorganizvane cestite da ih jure po svetu ...

da im se svaki dinar i i sva imavina od narko kartela oduzme...

1000010128.png

Који наркотик и алкохол?

Одакле Ћацијима дневнице ових 7 месеци скоро?
Одакле Ауди и остала чуда?
a odakle da u centru Irana MOSAD pobije 16 iranskih generala ?
Treba jos dosta pasulja da jedes da bi dorastao aktuelnoj situaciji, kako regionalnoj tako i globalnoj.

a odakle da u centru Irana MOSAD pobije 16 iranskih generala ?
Treba jos dosta pasulja da jedes da bi dorastao aktuelnoj situaciji, kako regionalnoj tako i globalnoj.
Какве везе имају Иран или Мосад са Србијом?
Ти поједи свој сендвич, побркао си шта ботујеш.

pa ako dosad nisi skontao da je ovo u Srbiji deo procesa Rotschildovog napada na Rusiju, e ondak ...................
Мало морген.
Ово је резултат бахатости, криминала, убистава и уништавања државе од стране СНСа које је Запад довео на власт. Још му Израелска компанија ради ПР...

Мало морген.
Ово је резултат бахатости, криминала, убистава и уништавања државе од стране СНСа које је Запад довео на власт. Још му Израелска компанија ради ПР...
drzavu su unistili komunisti
80 godina republike - 80 godina diktature

Aferim !
Ovaj video objašnjava sve. Ali sve. Kome još nije jasno (mislim na one koji se kolebaju, oće vamo, oće tamo), neka pogleda ovo.
Meni je ličmo, Cvijetin No2 z novog precednika. Novak mi je idalje No1, prvenstveno zbog internacionalne konekcije, ali Cvijetin je... ljudi jel pratite njegove govore? On nije od onih kojima je mrsko da odu na bilo koju televiziju i da ukenj, aju sagovornika.
Alo, naprednjaci, plašite li se? Plašite se. E, plašiteće se još i više, nego slaba vajda, od plašenje gu.ica ne biva sačuvata.
Nek vam je Bog napomoć, jer od ljudi pomoć dobiti nećete.

Мало морген.
da, tako su govorili i ukrajinci 2013-te.

Back