Kosovo i Metohija

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
шта ће,
они само настављају оно што је предходник договоријо а успут ако се очешу коју кимту, ој-хаааа.....
Не верујем, био је то озбиљан човек.
:cepanje:
А и садашњи председник...нема никог на Космету, нити су му усташе неког заклале из фамилији.
:roll:

Daj da cujemo SNSovce!:ceka:
Jeu li zadovoljni svojim izborom preCednika?
Potom da cujemo i one koji glasase Tomu da bi sklonili Botu,jesu li sad svesni da nisu trebali nikog birati,vec unistiti sve politicke partije sa sve liderima u Srbiji?Mislim na unistenje stranki kao organizma,a njene nosioce poslati na prinudni rad po njivama i stocnim farmama!Da vide kako izgleda raditi za lebac!

Mozes samo da cujes sledece: Nas predsednik tako lepo izdaje da je to mnogo krasno i slatko.

Не верујем, био је то озбиљан човек.
:cepanje:
А и садашњи председник...нема никог на Космету, нити су му усташе неког заклале из фамилији.
:roll:

Па да али би морао да има правног саветника који ће да му тумачи одредбе Устава Србије ...,

ако већ није у стању да разуме, оно што је сваки пунолетан грађанин Србије дужан да зна.

Ja jos nisam cuo da je nesto ucinio pozitivno Toma od dolaska na vlast osim sto je polozio vence palim borcima u raznim ratovima. On je bogati ko Engleska kraljica.

Koga mi saljemo da pregovara sa siptarom teroristom, Dacic ne sme da pisne u svojoj zemlji, postavlaju se table i spomenici, grade muzeji po Srbiji onima koji su na ubijali i klali kao ovce a ovaj ne sme da pisne.

Cekam samo kada ce neki nacisti u Srbiji izgraditi spomenik Hitleru a Hrvati Pavelicu.

Интересантно би било чути, ко плаћа ове радове у три смене и чему толика журба ...?

Зна се ко плаћа, Српски народ,
да га оделе од себе самог, но мене више занимају они који се уграђују у цену, баш би воло знати тко су они?

Ja jos nisam cuo da je nesto ucinio pozitivno Toma od dolaska na vlast osim sto je polozio vence palim borcima u raznim ratovima. On je bogati ko Engleska kraljica.

Koga mi saljemo da pregovara sa siptarom teroristom, Dacic ne sme da pisne u svojoj zemlji, postavlaju se table i spomenici, grade muzeji po Srbiji onima koji su na ubijali i klali kao ovce a ovaj ne sme da pisne.

Cekam samo kada ce neki nacisti u Srbiji izgraditi spomenik Hitleru a Hrvati Pavelicu.

Како није,
виш да га свакодневно фале они што су зле Србе бомбардирали?

Двери: Обуставите издају или распишите изборе!

03. 12. 2012 14:20

IMG_7857.jpg

Београд – На управо одржаној акцији Двери испред Владе Србије представници Двери су јавно поручили да на претходним изборима нико није кандидовао границу на Косову и Метохији и издају окупираних територија, и да уколико се овај процес настави, Влада мора расписати ванредне парламентарне изборе.

Порука Влади Србије

Време је да неко упали светло и јасно осветли све шта премијер и Влада Србије раде на путу „техничких преговора“ о издаји Косова и Метохије.

Двери јасно поручују да било какви преговори премијера Дачића са Тачијем о тзв. интегрисаном управљању граничним прелазима – нису прихватљиви.

То што ти преговори треба да се одрже под покровитељством Кетрин Ештон и у Бриселу потврђује оно што су Двери већ међу првима означиле – да су Брисел и ЕУ главни савезник терористичког Тачијевог режима и самим тим непријатељ Србије.

Влада коју води Дачић, уз подршку Динкића и Вучића, мора најзад да се определи и то у наредних 48 сати – да ли је Влада Србије или Влада издаје.

Ако се определе да наставе преговоре са Тачијем, по диктату ЕУ, и да успостављају границу између Косова и Метохије и остатка Србије, онда је једино решење да се иде на хитне и ванредне изборе, јер ниједна странка у Влади није кандидовала издају Косова и Метохије као свој предизборни програм.

На тим изборима Дачић треба да се појави са подршком Тачија уместо квазипатриотске реторике којом је крао гласове прошли пут; Динкић треба да се појави са новим задужењем грађана Србије од скоро две милијарде евра, даљим укидањем царина на границама Србије и уништавањем домаће производње, продајом српских ораница Саудијској Арабији, најављеном продајом Телекома и свим својим економским обећањима и лажима које је изрекао попут департизације јавних предузећа, док СНС треба да јавно подржи изборну крађу и кандидује своју политику чувања лика и дела Бориса Тадића и Драгана Ђиласа, и испуњавања свих договора које је жути режим направио са Тачијем и својим налогодавцима из ЕУ и САД.

Двери, наравно, неће мирно чекати да се Дачић и другари определе, већ позивамо све патриотске и народне снаге и институције у Србији да се направи јединствени фронт против издаје Косова и Метохије. Још на протесту Двери испред седишта ЕУ у Београду позвали смо на стварање фронта против ЕУ, подржали смо проглас ДСС-а, подржали протесте СРС против хашких пресуда, као и став Светог Архијерејског Синода СПЦ против издаје Косова и Метохије, а најављујемо и подршку и учешће у протестима које ће наредних дана организовати бројне јавне личности, слободни интелектуалци и патриотске организације против срамног постављања граничних прелаза између Косова и Метохије и остатка Србије.

Двери настављају да преговарају и повезују и остале патриотске странке, организације и личности како би овај фронт што пре показао јединство и снагу.

Информативна служба покрета Двери

Ako nije tajna Kanarinka da li mozes da kazes koja partija ima tvoje simpatije ili si potpuno apoliticna.

Nije tajna!Niko,mozes menjati glumce kolko hoces po ovakvom scenariju i reziji,bice uvek ista prica!Sistem ne valja.On dozvoljava onima na vrhu da umacu do lakata,ma do ramena ruke u med,a da ne odgovaraju narodu ne zasta!Moj odgovor je:niko na nasoj politickoj sceni nije vredan mojih simpatija!A ja ih i ne moram simpatisati kao pripadnik naroda,mogu biti totalno apaticna,ali da oni rade svoj posao sa odgovornoscu!

Ma svi sve znaju. Toliko znaju da im stranke nisu ni cenzus presle... Samo je bitno da se pljuju naprednjaci po svaku cenu.

Naravno da ih treba pljuvati godinama, zato što su lagali narod pre izbora da će nešto da promene, i da će raditi drugačije od DS. A ne da su isti nego su mnogo gori...
A što se tiče Dveri, fašističke organizacije ne komentarišem.

Ma svi sve znaju. Toliko znaju da im stranke nisu ni cenzus presle... Samo je bitno da se pljuju naprednjaci po svaku cenu.

naprednjaci treba da budu srecni ako ih narod samo popljuje...inace ako se digne motika ima da bude bezanija akoga dovate ce da linčuju...upropastise zemlju kolko ds za 12 godina ovi za 3 meseca..kako su napredni alal im vera..

mislim da je sad i formalno stavljena tačka na dramu vezanu za kosovo..aj ti srpski narode dole, nek ti je Bog u pomoć..

ваљда овим у свецком београду,
замисли кад господи нагрну крезубе клерофашистићке избегличине, дојучерашња препрека њиној будућности, обећаној?

Зна се ко плаћа, Српски народ,
да га оделе од себе самог, но мене више занимају они који се уграђују у цену, баш би воло знати тко су они?

Ovi buldozeri i bager su sigurno Palmini, iznajmio ih po sto puta vecoj ceni drzavi.

Kad se setim afere Kloubara.

ваљда овим у свецком београду,
замисли кад господи нагрну крезубе клерофашистићке избегличине, дојучерашња препрека њиној будућности, обећаној?

de si care klerofašisto jedan?heheh sad ce opet seobe srba pod arsenijem čarnojevicem..šta misliš kako ce proserbi iz sveckog beograda da reaguju na novi talas izbeglica (klerofašoističkih naravno)? jer videce ovi iz sveckog beograda da im ovi upropaštavaju proeuropski san

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back