Kosovo i Metohija

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сви су они исти, плаћеници од стране запада..
Барем могу да се похвалим да нисам гласао ни за кога, да се сутра не разочарам и добијем чир од силне секирације.

Зна се ко плаћа, Српски народ,
да га оделе од себе самог, но мене више занимају они који се уграђују у цену, баш би воло знати тко су они?

Firma je Novi Pazar-put,
u vlasništvu akcionara, ima i Nove Agrobanke među akcionarima,
direktor je Izet Ljajić,

a Predsednik je skoro bio na Goliji kada se sa ovim direktorom susreo.

Još se ja pitam, od tolikog posla ..., ne poseti ništa u Srbiji sem te Golije ... šta će tamo ?

Kad ono ... ne lezi vraže ...

ебо га ти,
зна се што је једини и брезалтернативни пријоритет просербие, даклем све остало у материну, док се не утврди граница ка клерофашистима и хулиганима,
БРАВО ПРЕДСТАВНИЧЕ СВИЈУ, сем оних тричавих 84%....

ДС и СПС су генератори свих гадости у Србији.
Две странке које су се побратимиле и заједно оплакале своје лидере

Ovo je odlično pitanje! Nek se izjasne Tomini pulini :per:

Тешко да ће се изјаснити пошто се ни сам председник Томислав Николић није ијзаснио по питању успостављања границе између јужне српске покрајине и централне Србије.
Просто је невероватно да председник државе не реагује на тако нешто !?
Понаша се човек као да се ништа не дешава !
Још ће сутра да каже како није знао да се успоставља граница.

Ako se uhvatimo teorije da su Toma i Vucic ljudi zapada kao i Bota, onda dolazimo do toga da je zapad samo izveo diverziju na politickoj sceni Srbije.

DS je odradio 80 % posla sto se tice Kosova ali zapad nije hteo da to DS zavrsi do kraja jer znaju da bi time zauvek pokopali DS u Srbiji pa su doveli druge ljude da odrade taj posao, SNS.

Тешко да ће се изјаснити пошто се ни сам председник Томислав Николић није ијзаснио по питању успостављања границе између јужне српске покрајине и централне Србије.
Просто је невероватно да председник државе не реагује на тако нешто !?
Понаша се човек као да се ништа не дешава !
Још ће сутра да каже како није знао да се успоставља граница.

Драги мој препаметни дечаче, није тако.

На састанку са Црквом је рекао да не може ништа да обећа јер је то све готово.

па нисмо ми ваљда сисали весла да нас баш тако исфолира ...

Ako se uhvatimo teorije da su Toma i Vucic ljudi zapada kao i Bota, onda dolazimo do toga da je zapad samo izveo diverziju na politickoj sceni Srbije.

DS je odradio 80 % posla sto se tice Kosova ali zapad nije hteo da to DS zavrsi do kraja jer znaju da bi time zauvek pokopali DS u Srbiji pa su doveli druge ljude da odrade taj posao, SNS.

Не драги, него су хтели да понизе Србију,

да јој запуше уста.

То је ваш националиста потписао, ваш човек из срца Шумадије, четнички војвода ...

и то одмах након саопштавања пресуда Готовини и Харадинају ...,

морао је, и он је признао да се каје за четништво ...

да јој запуше уста.

То је ваш националиста потписао, ваш човек из срца Шумадије, четнички војвода ...

Gde?
ne znam, nisu moj izbor ali država pod njima deluje malo normalnije nego pod demokratama

Сад да ти дајем линк, а имаш ЦЕЛУ тему о томе на овом пдф- у.

Ево ти линк "почетниче" (како вас само није срамота са тим клоновима овде ...)

Susret s Nikolićem bez rezultata?

Crkvena vlada očekuje od državnih vlasti da „stave van snage sve odluke prethodne vlade donete na štetu državnih interesa, a bez saglasnosti Skupštine Srbije i da zahtevaju vraćanje na snagu Rezolucije 1244 SB UN“, kao i da „na navedena pitanja odgovore saglasno nacionalnim i državnim interesima“. Sinod pita „zašto predstavnici države Srbije pregovaraju s Tačijem, za kojim je raspisana poternica zbog zločina, zašto se ne insistira na istraživanju zločina nad Srbima i procesuiranju zločinaca na šiptarskoj strani pre nego što se nastave pregovori sa Prištinom“.

Iako je iz Predsedništva saopšteno da je „država otvorena za aktivno učešće Crkve u rešavanju kosovskog problema“, u crkvenim izvorima spekuliše se da se poseta završila bez rezultata, jer državni vrh, navodno, tvrdi da nema izbora i da je priča s granicama završena. Za sada nema naznaka da bi zbog događaja na KiM mogla da se održi vanredna sednica Svetog arhijerejskog sabora SPC.

Драги мој препаметни дечаче, није тако.

На састанку са Црквом је рекао да не може ништа да обећа јер је то све готово.

па нисмо ми ваљда сисали весла да нас баш тако исфолира ...

Али пази ти то дрско понашање.
Успоставља се граница између Србије и њене јужне покрајине,а председник ћути ?
Па дал би и један председник било које државе остао нем на такву појаву ?

да јој запуше уста.

Koji to nas ili moj covek iz srca Sumadije?

Али пази ти то дрско понашање.
Успоставља се граница између Србије и њене јужне покрајине,а председник ћути ?
Па дал би и један председник било које државе остао нем на такву појаву ?

Ћутање је вазда било знак одобравања, зар не?

да јој запуше уста.

"То је ваш националиста потписао, ваш човек из срца Шумадије, четнички војвода ...

морао је, и он је признао да се каје за четништво ..".

Koji to nas ili moj covek iz srca Sumadije?

то ја цитирам (сад сам додала наводнике горе), како ЕУ размишља и зашто се ово није догодило под Тадићем ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back