Kosovo i Metohija

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад да ти дајем линк, а имаш ЦЕЛУ тему о томе на овом пдф- у.

Ево ти линк "почетниче" (како вас само није срамота са тим клоновима овде ...)

Susret s Nikolićem bez rezultata?

Crkvena vlada očekuje od državnih vlasti da „stave van snage sve odluke prethodne vlade donete na štetu državnih interesa, a bez saglasnosti Skupštine Srbije i da zahtevaju vraćanje na snagu Rezolucije 1244 SB UN“, kao i da „na navedena pitanja odgovore saglasno nacionalnim i državnim interesima“. Sinod pita „zašto predstavnici države Srbije pregovaraju s Tačijem, za kojim je raspisana poternica zbog zločina, zašto se ne insistira na istraživanju zločina nad Srbima i procesuiranju zločinaca na šiptarskoj strani pre nego što se nastave pregovori sa Prištinom“.

Iako je iz Predsedništva saopšteno da je „država otvorena za aktivno učešće Crkve u rešavanju kosovskog problema“, u crkvenim izvorima spekuliše se da se poseta završila bez rezultata, jer državni vrh, navodno, tvrdi da nema izbora i da je priča s granicama završena. Za sada nema naznaka da bi zbog događaja na KiM mogla da se održi vanredna sednica Svetog arhijerejskog sabora SPC.

pa zar to sve nisu ugovorili predstavnici bivše vlasti?
Meni se čini da se sprovodi samo ono što je potpisala bivša vlada.

Molio bih da me demantuješ

Ene...
Još dok su Tomu zvali grobar ja sam primetio da svaka profesija ostavlja neke profesionalne deformacije na čoveku. I da će ako pobedi on nastaviti ono čime se bavio i pre ulaska u bele dvore. Nažalost, čini mi se da sam bio u pravu i da je ovo taj rad. Dalje, nisam pratio ničiju predizbornu kampanju pa nisam u mogućnosti da navodim obećanja tada data. Ali ima jedan zanimljiv detalj u vezi samih izbora, sećate li se od koga je i kada Toma dobio prve čestitke za pobedu? Lično se ne sećam od koga ali ono što znam je da je to bio neko iz EU i to pre zatvaranja birališta?! E pa poštovani glasački listići da li Vam je postalo jasnije da ste upravo ono što sam naveo. I da Vi svi ovde imate uticaja na politiku koliko i na kretanje meteora. No vratimo se temi, dakle ovo sa otcepljenjem je nešto što je bilo zacrtano i potpuno je svejedno da li će to uraditi BoTa ili Toma ili neko treći. Jer domaći mora da se uradi i to je tako, inače bi se kod nekih javilo opravdano pitanje "A zašto mi plačamo dvojicu što kopaju, čuvara groblja... kada ti ne radiš kako smo dogovorili" Eto to je moje skromno mišljenje.

Не драги, него су хтели да понизе Србију,

да јој запуше уста.

То је ваш националиста потписао, ваш човек из срца Шумадије, четнички војвода ...

и то одмах након саопштавања пресуда Готовини и Харадинају ...,

морао је, и он је признао да се каје за четништво ...

Potrebno je i drugim.....bla,bla,a podelih kamaru drugima!
Ovo ko da si moje misli procitala!Nenadmasna si!

Kosovo i Srbija će biti u neraskidivoj vezi,
biće povezani bodljikavom žicom.
++ +
Ko da veruje Kretenu,
da je za Srbe na Kosovu dogovorio slobodu kretanja?
+ + +
Predsedniče zakuni se majčinim mlekom,
da Srbija nije pod Briselskom hipotekom?
+ + +
Evropska unija je Srbiji zadala novi domaći zadatak,
Nema ništa od prijema dok zlatno jaje ne snese "Paja Patak".
+ + +
Ne čačkaj mečku u pi(tera Fejsa.
+ + +
Ma kakva nova Vlada,
bila je to rokada.
+ + +
Štefan File je dao milione da SNS uđe u "kolo",
dao bi predsednik duplo da mu dozvoli da malo igra solo.
+ + +
Gotovina, Markač i Haradinaj su malo ležali (prilegli),
Šešelj se baš naizležavao.
+ + +
Bilo je to u nekoj zemlji seljaka,
na vlast uvek dođe koalicija ludaka.
+ + +
Ni fraze mu nisu taze!

pa zar to sve nisu ugovorili predstavnici bivše vlasti?
Meni se čini da se sprovodi samo ono što je potpisala bivša vlada.

Molio bih da me demantuješ

Дечак, замисли да ја седнем са својим знањем и рефератом

на било које место ...

ма нек сам и баба-сера, и сад ја кажем :

"Е не може, тражите да се чисти тоалет?

Не може, претходна баба-сера је утрла пут да овде мора да буде прљаво и КРАЈ дискусије."

Па немој да се шалимо, толика власт у рукама и они сад причају о, иначе интимном пријатељу Александра Вучића, Борку Стефановићу,

како је све то од раније уговорено.

Седмо, тај израз уговорено, важи за облигационе односе, а држава ваљда није на продају ... ?

ko god da si, nemaš onovnu kulturu,

kad čoveku postaviš pitanje i on ti odgovori,

da kažeš barem hvala

Наравно. За мене је култура репа, кукурз, шеница...
Откуд култура једном војвођаском паору који је гласао за ДС?

ја одговарам као што су ме Борис и Ђилас учили....причам оно што ми се допада.

ваљда знаш о чему говорим?

ако не знаш...и то је у реду...не могу сви све да знају дечко.

Наравно. За мене је култура репа, кукурз, шеница...
Откуд култура једном војвођаском паору који је гласао за ДС?

ја одговарам као што су ме Борис и Ђилас учили....причам оно што ми се допада.

ваљда знаш о чему говорим?

ако не знаш...и то је у реду...не могу сви све да знају дечко.

katastrofa od gljivica koje napadoše naš kukuruz dok se demokrata - naprednjak, ministar poljoprivrede branio u Specijalnom sudu ... Snežane Malović i Slobodana Homena ...

A sta ste ocekivali kada su Vucic i Nikolic u predizbornoj kampanji obilazili Berlin i Brisel i jos se hvalili time? Kao od njih vise ne postoji opasnost i oni su evropljani samo takvi?Sta ste vi mislili, da je moguce EU, NATO, Nemacku i Ameriku zavesti u predizbornoj kampanji da vam omoguce dolazak na vlast a da se onda kad zasednete potpuno okrenete protiv njih? Sta su oni vesla sisali?

Ne, sada upravo ide otplata duga ali nemojte misliti da Toma i Vucic nece nista dobiti zauzvrat. Mogu da rade sta hoce u okviru tzv borbe protiv korupcije.

katastrofa od gljivica koje napadoše naš kukuruz dok se demokrata - naprednjak, ministar poljoprivrede branio u Specijalnom sudu ... Snežane Malović i Slobodana Homena ...

Браво.
Катастрофа.

Петровић нас олеши и упропасти а онај Драгић, Драгаћ, Драгин или нешто слично, сво ђубриво даде својим пајташима.

Страхота.

А Борис сигра кошарке....а пред изборе је моје теле (мог комшије Ласла, авлија до авлије)љубио у главу!

Poslednja izmena:
Браво.
Катастрофа.

Петровић нас олеши и упропасти а онај Драгић, Драгаћ, Драгин или нешто слично, сво ђубриво даде својим пајташима.

Страхота.

А Борис сигра кошарке....а пред изборе је моје теле (мог комшије Ласла, авлија до авлије)љубио у главу!

pevaj ...

ko peva zlo ne misli ...

Иза сваког наслова ЛИНК:

На Јарињу припремају пункт, рок до петка

Сутра договор и о отварању канцеларија за везу?

У Европском парламенту данас о Србији и Косову

Какав је ваш утисак, посебно имајући у виду екстремну брзину дешавања ... ?

Kosovo je otcepljeno još porazom Miloševića u ratu 1999. godine
Srbija ima većih problema od zamazivanja očiju zvanim severno Kosovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back