Kazanova
Ističe se
- Poruka
- 2.134
E Duke, ja sad nista ne znam.
Da su Tatari bili podanici Zlatne Horde je isto kao reci Srbi su podanici Srpske Vojske ili bilo koji narod da je podanik svoje vojske.
Da ne sirim sad temu o Tatarima, ali cu ti reci da su Tatarska plemena : Huni (danasnji Tibetanci), Mongoli, Ugri, Avari, Turci, Hazari, Mandzurci, Bugari, Kumani (osnovali danasnje Kumanovo)... Tako da znas da su Tatari velika skupina naroda, kao i Sloveni a Srbi, Rusi, Cesi, Poljaci...., njihova plemena.
Da su Tatari bili podanici Zlatne Horde je isto kao reci Srbi su podanici Srpske Vojske ili bilo koji narod da je podanik svoje vojske.
Da ne sirim sad temu o Tatarima, ali cu ti reci da su Tatarska plemena : Huni (danasnji Tibetanci), Mongoli, Ugri, Avari, Turci, Hazari, Mandzurci, Bugari, Kumani (osnovali danasnje Kumanovo)... Tako da znas da su Tatari velika skupina naroda, kao i Sloveni a Srbi, Rusi, Cesi, Poljaci...., njihova plemena.
šalu na stranu. Nego, zar nije Zapad više voleo slabu Vizantiju,nego jaku Srbiju? Pa,jeste.Do Dušana je Srbija grabila samo napred dok je Vizantija trulila. Ako je ne sredi Srbija, upropastiće samu sebe. Al, šta će biti ako je Dušan proguta?Šta će Srbija tada poželeti, šta će tada Srbija? Zaista najmoćnije Carstvo na Balkanu sa izlazom na tri mora. I po meni je sasvim normalno što su Mleci, pored svega i trgovci, tapnuli topove i brodove i jednima i drugima. Što se tiče drugih susednih zemalja, što bi oni krvavili gaće kad će Turci, ili Osmani, u svakom slučaju krenuti na Srbiju ?
)