Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I ja se bavim time,nek probaju da sruše moje forume a ako uspeju svaka im čast. Ja mislim da je KHG grupa pički i da nemogu ništa da urade i da su glupi,ako sruše ijedan moj forum odaću im priznanje ali do tada ostaju ono što jesu,obične *****.
I ja se bavim time,nek probaju da sruše moje forume a ako uspeju svaka im čast. Ja mislim da je KHG grupa pički i da nemogu ništa da urade i da su glupi,ako sruše ijedan moj forum odaću im priznanje ali do tada ostaju ono što jesu,obične *****.
Zanimljivo zboriš...
Smatram da zbog ljudi sličnih tebi srljamo u propast. Neću se zadržavati na toj temi jer ovo nije odgovarajući podforum. Smatram da je tvoje izlaganje prosto i neozbiljno.
Učim da hackujem,što idemo u propas? Samo izazivam pi*ke da vidim koliko su dobri. Toliko su dobri da me još nisu hackovali a pokušavaju mesec dana. XD onda možete misliti koji su ovo invalidi.