Kosorova: Slavicemo Oluju jos jace !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=544153

Da li je ova normalna? Jesu joj novci isprali mozak? Zemlja koja nema nikakvu istoriju i ratne heroje mora se diviti zlocinu jer nema cime drugim. Pogledajte u tekstu koliku kolicinu gluposti je izjavila. Morace odgovarati i ona i ljepa njihova za sve sto su uradili.

dali je normalna ili nije ..ona je samo politicar ..i to bez ozbiljne skole kao i politickog i ljudskog morala .
to sto sada prica mora radi predizborne kampanje ..i jos jedino sto moze je da ide na nacionalne osjecaje primitivnih ili poluprimitivnih biraca ..

to nije odraz momentalnog stanja u hrvatskoj ..pitanje je samo dali VI TO MOZETE SHVATI ..sta izjavljuju vasi ..u vezi kosova ili nekog vaznog nacionalnog pitanja ..a sta u stvari rade ...i poduzimaju

svaka zemlaj vasa kao mi nasa ima povjrest .. a koliko zanm rekao bi skoro dva tisucljeta ...mozda ipak treba ici u swkolu ..da bi se nesto znalo i slusati na satovima

ratne heroje ...sta pod tim misli postavljac ..iz kojeg razdoljlja i koje ...akom misli od onih na drobnickom polju preko zrinskih i frankopana holjevca do jastrena ..ili onih bezimenih koji su spasavali ugrozene i jadne ljude u raznim ratovima ..od sigurne smrti ...

ili mozda su za njega heroji koji su ubijali i koristili ratove za sprovođenje svojih ideja ili se bogatili na njima .. ..ima ljudi koje i takve slave ..ovde ali i kod vas .. pavelic---mihajlovic..mladic ,karađic ---- mercep.glavas...itd......ko takve slavi i velica ..jednak je kao i ti sami zlocinci i ubojice

ne moze da odgovara narod za nesto sto su uradili pojedinci ...ako neko tako misli...nije mnogo odmakao od onih koji su pocinili razne zlocine ..

sto se nje tice ..vjerojatno ce odgovarati no ne za price vec djela
..

samo zli ljudi traze u drugima opravdanje za svoje zlocine ..
zlocin se zlocinom ne opravdava .ili osveta nicim dobrim ne tezi ..samo novim nevinim zrtvama

:bye:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=544153

Da li je ova normalna? Jesu joj novci isprali mozak? Zemlja koja nema nikakvu istoriju i ratne heroje mora se diviti zlocinu jer nema cime drugim. Pogledajte u tekstu koliku kolicinu gluposti je izjavila. Morace odgovarati i ona i ljepa njihova za sve sto su uradili.

Mora takve izjave da daje jer drugacije je narod hrvatski nece izabrati, uvek isto, Vukovar, Bleiburg, "veliko-srpska agresija" i Tomson, zna Jaca sta je Hrvatima najvaznije i sta im dusu hrani - sovinizam.

Nek laprda koliko joj volja, bolje od nje i njezine partije ni onaj moj mesoviti artiljerijski puk ne bi umeo da unisti Hrvatsku

Samo napred Jaco!

..mali djecacicu !!...ostavite vi Djukanovica i sudite Adzicu i ostalim govnima JNA!!

sto mi?
- Rat se ne dobija dezerterstvom, već mobilizacijom. Hrvatska vlast je po svaku cijenu željela rat – i ima ga. Sah sam omrznuo od njih i njihovog podanistva sahovnici i mladoj demokratiji, tipa kalasnjikov - poručio je Milo Đukanović, na Zimskom dubrovačkom festivalu, 1991. godine.
-- Sve opozicione separatističke stranke u Crnoj Gori govore da smo vodili besmisleni rat, a ni jedna za to nema argumente. A argumenat je da nam je rat bio nametnut, bili smo napadnuti od strane hrvatske vojske. Milosević je nesto najbolje sto se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fasističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokusavaju da uniste sve ono sto je stvoreno od 1945. godine do sada. Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije - govorio je Đukanović.

Kyo sada misli da je ovim debilnim spamom promenio cinjenicu da se desio nastavak zlocina NDH proterivanjem preostalih srba iz neoustasije.Nije bitno sto im legalno izabrana vlast glasovima vecine to velica, vazno je da se on(a) ne slaze time ovde na forumu.Na uvijen nacin podrzava proterivanje Srba, mali prikriveni ustasa.Ovakvi kao on su gadniji od ovih bolesnih primeraka sto otvorenoo podrzavaju genocid i etnicko ciscenje.

sto mi?
- Rat se ne dobija dezerterstvom, već mobilizacijom. Hrvatska vlast je po svaku cijenu željela rat – i ima ga. Sah sam omrznuo od njih i njihovog podanistva sahovnici i mladoj demokratiji, tipa kalasnjikov - poručio je Milo Đukanović, na Zimskom dubrovačkom festivalu, 1991. godine.
-- Sve opozicione separatističke stranke u Crnoj Gori govore da smo vodili besmisleni rat, a ni jedna za to nema argumente. A argumenat je da nam je rat bio nametnut, bili smo napadnuti od strane hrvatske vojske. Milosević je nesto najbolje sto se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fasističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokusavaju da uniste sve ono sto je stvoreno od 1945. godine do sada. Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije - govorio je Đukanović.

..i nakon sveg tog laprdanja nije ga bilo nigdje...osim sto je svercao cigarete...

Koliko ja znam ovaj post bi bio za kaznu samo u vasoj domovini.Istinu ne mozete sakriti ma koliko se trudili.Sto pre shvatite to bolje po vas.
th_bye.gif

Poslednja izmena od moderatora:
JA MNOGE STVARI MOGU I SHVACAM NO VI MISTA ..BAS NISTA ..KO PAPIGE I TU JE KRAJ:hahaha:

Jel' ti to mislis da ako se deres da si u pravu?:lol:
Nauci se normalnoj komunikaciji, a onda probaj da shvatis da mi nismo glupi, da su stvari ocite i da vase pisanje po forumu ne moze promeniti nase vidjenje.Cinjenice su cinjenice ma koliko vi pokusavali da ih iskrivite.To sto pokusavate da nas nadgovorite, isprovocirate ne bi li nas kaznili nije vasa pobeda, istina je jedna, a ona je porazavajuca za vas.
th_bye.gif

Milo Đukanović je imao mooda da otvoreno kaže "Jeste, napali smo vas, razarali smo i počinili zločin. Bili smo u krivu, izvinjavamo se i molimo da nam oprostite."

Nek to isto tako kaže i predsjednik Srbije i razvit će se isto tako dobrosusjedski odnosi kao što imamo sa Crnom Gorom.

:mrgreen:
pa tadic samo sto nije skinuo gace i nagoozio se, o cemu ti pricas?
nemate mooda da trazite djukanovica jer je mafijas. lakse da presrecete i cimate neke matorce koji nemaju veze sa vezom i da se izivljavate nad njima.
kad je djukanovic molio nekoga,samo se izvinio i to deklarativno radi evrope.

Jel' ti to mislis da ako se deres da si u pravu?:lol:
Nauci se normalnoj komunikaciji, a onda probaj da shvatis da mi nismo glupi, da su stvari ocite i da vase pisanje po forumu ne moze promeniti nase vidjenje.Cinjenice su cinjenice ma koliko vi pokusavali da ih iskrivite.To sto pokusavate da nas nadgovorite, isprovocirate ne bi li nas kaznili nije vasa pobeda, istina je jedna, a ona je porazavajuca za vas.
th_bye.gif

KAKO NEKO PISE TAKO MU I ODGOVARAM

PISEM STAMPANO JER NE ZNAM DALI SE ZNA CITATI MANJA SLOVA .. ( MALA STAMPANA SLOVA ) MOZDA JE PRE ZAHTJEVNO ZA FORUMASE I MODERACIJU ..PA DA NE RESKIRAM:per:

dali sam vaspitan..to jest odgojen kazuje ono sto pisem ..bez uvreda i generaliziranja ..no to mozda ne mozes shvatoto da u gramatici postoji i zamjenice u jednini ja sam siguran ..cak da pace znam da srbi kao narod nije glup ..no pojedinci a napose ovde na krstarici su dokaz da uvjek ima iznimaka ..kao i u svakom narodu ...no vjerojatno je to povezano uz primitivizam ..no ne poznam te i ne mogu da sudim o nekom ..dakle samo sudim na osnovu ovih nekoliko postova ..pa ako sam pogresio ispricavam se no moram to i da vidim ..a koliko vidim bas i ne vidim:whistling:

ne provociram i ne generaliziram nikada ..a i ne skrivam ili izvrcem hrvatsku povjest jer nema potrebe . a i istina ne ovisi o poluprimitivnim patrioima ..sigurno ..psi laju a karavane prtolaze ...:)

KAKO NEKO PISE TAKO MU I ODGOVARAM

PISEM STAMPANO JER NE ZNAM DALI SE ZNA CITATI MANJA SLOVA .. ( MALA STAMPANA SLOVA ) MOZDA JE PRE ZAHTJEVNO ZA FORUMASE I MODERACIJU ..PA DA NE RESKIRAM:per:

dali sam vaspitan..to jest odgojen kazuje ono sto pisem ..bez uvreda i generaliziranja ..no to mozda ne mozes shvatoto da u gramatici postoji i zamjenice u jednini ja sam siguran ..cak da pace znam da srbi kao narod nije glup ..no pojedinci a napose ovde na krstarici su dokaz da uvjek ima iznimaka ..kao i u svakom narodu ...no vjerojatno je to povezano uz primitivizam ..no ne poznam te i ne mogu da sudim o nekom ..dakle samo sudim na osnovu ovih nekoliko postova ..pa ako sam pogresio ispricavam se no moram to i da vidim ..a koliko vidim bas i ne vidim:whistling:

ne provociram i ne generaliziram nikada ..a i ne skrivam ili izvrcem hrvatsku povjest jer nema potrebe . a i istina ne ovisi o poluprimitivnim patrioima ..sigurno ..psi laju a karavane prtolaze ...:)

Gle'j, necu da budem gnjida kao ovi sto love gramaticke greske kada nemaju argumenata, ali tipe ovaj tvoj post bi svaku uciteljicu bacio u depresiju.Povijest vam je takva kakva je, iz koze se ne moze.Fakti su fakti.A to sto ima "iznimaka" nikako ne osporava vecinu.Cak i vi "iznimci" se ne libite da nam servirate tu vasu retardiranu propagandu o domovinskom ratu.Obaska to sto dodjete u nasu kucu da nam solite pamet.
th_bye.gif

Milo Đukanović je imao mooda da otvoreno kaže "Jeste, napali smo vas, razarali smo i počinili zločin. Bili smo u krivu, izvinjavamo se i molimo da nam oprostite."

Nek to isto tako kaže i predsjednik Srbije i razvit će se isto tako dobrosusjedski odnosi kao što imamo sa Crnom Gorom.

:mrgreen:

Vec je slicno izjavio, ali to i nije toliko tragicno jer on u stvari s tim nije imao nikakve veze

Vazno da onima koji su vas ravnali ne pada na pamet da se izvinjavaju za nesto sta je bilo sasvim ok

Taman posla

Немам ништа против! Нека славе, нека се радују! АЛИ ИМА ДА ПЛАТЕ СВЕ ШТО СУ ПОБИЛИ, ОПЉАЧКАЛИ И ОТЕЛИ... а СРБИЈА ХИТНО ТРЕБА ДА ПОНИШТИ СВЕ КУПО-ПРОДАЈНЕ УГОВОРЕ СА УСТАШАМА И ДА ИХ УПУТИ НА КОСОРКУ... а не да комунистички олош стално прави простор у Србији усташама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back