Dalmatinci nisu Hrvati....već Vlaji...
..ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dalmatinci nisu Hrvati....već Vlaji...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=544153
Da li je ova normalna? Jesu joj novci isprali mozak? Zemlja koja nema nikakvu istoriju i ratne heroje mora se diviti zlocinu jer nema cime drugim. Pogledajte u tekstu koliku kolicinu gluposti je izjavila. Morace odgovarati i ona i ljepa njihova za sve sto su uradili.

mozda se ti ne secas ali pitaj starije.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=544153
Da li je ova normalna? Jesu joj novci isprali mozak? Zemlja koja nema nikakvu istoriju i ratne heroje mora se diviti zlocinu jer nema cime drugim. Pogledajte u tekstu koliku kolicinu gluposti je izjavila. Morace odgovarati i ona i ljepa njihova za sve sto su uradili.
Kako nema?Pa,ima samo zlocinacku istorijuhttp://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=544153

..mali djecacicu !!...ostavite vi Djukanovica i sudite Adzicu i ostalim govnima JNA!!
..ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..!!!
..zato i je u Hagu !!!
Kako nema?Pa,ima samo zlocinacku istoriju
A sta Tadic kaze na kumine izlive emocija![]()

nije zato..već zato što je Srbin nacionalista,pretnja "žutaćima" da opelješe Srbiju do DŽ........

pa vi sami racunate taj period kao najsvetliji deo istorijestvarno mnogo puta pomisli da pisem sa primitivcima i budala ..ne mogu naprosto d verujem da toliko toga ima ovde
jednu povjest nekog naroda ..proglasiti zlocinackom...stvarno to moze samo umno poremecena osoba ili osobe
![]()
pa vi sami racunate taj period kao najsvetliji deo istorije

sto mi?
- Rat se ne dobija dezerterstvom, već mobilizacijom. Hrvatska vlast je po svaku cijenu željela rat – i ima ga. Sah sam omrznuo od njih i njihovog podanistva sahovnici i mladoj demokratiji, tipa kalasnjikov - poručio je Milo Đukanović, na Zimskom dubrovačkom festivalu, 1991. godine.
-- Sve opozicione separatističke stranke u Crnoj Gori govore da smo vodili besmisleni rat, a ni jedna za to nema argumente. A argumenat je da nam je rat bio nametnut, bili smo napadnuti od strane hrvatske vojske. Milosević je nesto najbolje sto se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fasističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokusavaju da uniste sve ono sto je stvoreno od 1945. godine do sada. Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije - govorio je Đukanović.
..i nakon sveg tog laprdanja nije ga bilo nigdje...osim sto je svercao cigarete...

..i nakon sveg tog laprdanja nije ga bilo nigdje...osim sto je svercao cigarete...

Koliko ja znam ovaj post bi bio za kaznu samo u vasoj u domovini.Istinu ne mozete sakriti ma koliko se trudili.Sto pre shvatite to bolje po vas.![]()

JA MNOGE STVARI MOGU I SHVACAM NO VI MISTA ..BAS NISTA ..KO PAPIGE I TU JE KRAJ
![]()

pa tadic samo sto nije skinuo gace i nagoozio se, o cemu ti pricas?Milo Đukanović je imao mooda da otvoreno kaže "Jeste, napali smo vas, razarali smo i počinili zločin. Bili smo u krivu, izvinjavamo se i molimo da nam oprostite."
Nek to isto tako kaže i predsjednik Srbije i razvit će se isto tako dobrosusjedski odnosi kao što imamo sa Crnom Gorom.
![]()
Jel' ti to mislis da ako se deres da si u pravu?
Nauci se normalnoj komunikaciji, a onda probaj da shvatis da mi nismo glupi, da su stvari ocite i da vase pisanje po forumu ne moze promeniti nase vidjenje.Cinjenice su cinjenice ma koliko vi pokusavali da ih iskrivite.To sto pokusavate da nas nadgovorite, isprovocirate ne bi li nas kaznili nije vasa pobeda, istina je jedna, a ona je porazavajuca za vas.
![]()

Gle'j, necu da budem gnjida kao ovi sto love gramaticke greske kada nemaju argumenata, ali tipe ovaj tvoj post bi svaku uciteljicu bacio u depresiju.Povijest vam je takva kakva je, iz koze se ne moze.Fakti su fakti.A to sto ima "iznimaka" nikako ne osporava vecinu.Cak i vi "iznimci" se ne libite da nam servirate tu vasu retardiranu propagandu o domovinskom ratu.Obaska to sto dodjete u nasu kucu da nam solite pamet.KAKO NEKO PISE TAKO MU I ODGOVARAM
PISEM STAMPANO JER NE ZNAM DALI SE ZNA CITATI MANJA SLOVA .. ( MALA STAMPANA SLOVA ) MOZDA JE PRE ZAHTJEVNO ZA FORUMASE I MODERACIJU ..PA DA NE RESKIRAM
dali sam vaspitan..to jest odgojen kazuje ono sto pisem ..bez uvreda i generaliziranja ..no to mozda ne mozes shvatoto da u gramatici postoji i zamjenice u jednini ja sam siguran ..cak da pace znam da srbi kao narod nije glup ..no pojedinci a napose ovde na krstarici su dokaz da uvjek ima iznimaka ..kao i u svakom narodu ...no vjerojatno je to povezano uz primitivizam ..no ne poznam te i ne mogu da sudim o nekom ..dakle samo sudim na osnovu ovih nekoliko postova ..pa ako sam pogresio ispricavam se no moram to i da vidim ..a koliko vidim bas i ne vidim
ne provociram i ne generaliziram nikada ..a i ne skrivam ili izvrcem hrvatsku povjest jer nema potrebe . a i istina ne ovisi o poluprimitivnim patrioima ..sigurno ..psi laju a karavane prtolaze ...
![]()
Milo Đukanović je imao mooda da otvoreno kaže "Jeste, napali smo vas, razarali smo i počinili zločin. Bili smo u krivu, izvinjavamo se i molimo da nam oprostite."
Nek to isto tako kaže i predsjednik Srbije i razvit će se isto tako dobrosusjedski odnosi kao što imamo sa Crnom Gorom.
![]()