sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
Mi ne čitamo novine. Zašto da plaćam novine,kad ti to pročitaš mjesto mene i sve objaviš na krsti.![]()
n eznaš ćirilicu,priznaj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi ne čitamo novine. Zašto da plaćam novine,kad ti to pročitaš mjesto mene i sve objaviš na krsti.![]()
n eznaš ćirilicu,priznaj...

ko ti je rekao da ja to slavim im8ecilu?

Zato se i prepirem s tobom kad pišeš na ćirilici.![]()
Nije se lako borit protiv predrasuda i krilatice "Svi Hrvati su ustaše... (nastavi niz)"![]()

Ja slavim i slavi cijela Hrvatska. Taj dan je DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI .![]()

Slavim ga ko i svake godine u Čavoglavama.
ma nije bitno što kažu, već ko kaže
kako slaviš? ajd mi reci
...

U Saboru neslaganja o prijedlogu zakona o ništetnosti
'Imam dojam da će ovaj zakon o ništetnosti biti ćorak, a i deklaracija', ocijenio je Damir Kajin (IDS) koji smatra da se apsurdnim optužnicama Hrvatska neće suprotstaviti takvim zakonima nego sjedanjem za stol i razgovorima s Beogradom, Sarajevom, Podgoricom. 'Cijeli ovaj igrokaz je zapravo u funkciji predstojećih izbora', smatra Kajin i dodaje da će od braniteljske populacije HDZ ovim zakonom možda nešto sitno dobiti, ali dugoročno, od takve politike zemlja može imati samo štete.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/u-saboru-neslaganja-o-prijedlogu-zakona-o-nistetnosti.html
Цели домовински рат је ,,игроказ'' који сада ,,Сива чапља'' користи за ситне гласове на изборима. Брига њу за бранитеље а добро је то што се овим потезима, лагано руши створена илузија домовинског рата.
Само напред ,,Сива чапљо''!

Па и треба да славе Олују јер је то најмањи злочин који су учинили у историји.
Кад се осврну мало даље види се да они немају ,,свог Карађорђа, нити термопилске кланце''. Њихови хероји су мало другачији...
zbog hrvatskih analfabeta ja i pišem na latinici....
CRO DEMOSKOP
Kukuriku ispred HDZ-a: lijevima 36,7%, HDZ-u 19%I
straživanje pokazuje da je predizborno zaoštravanje retorike šefice HDZ-a Jadranke Kosor pogrešna komunikacijska strategija.
http://www.vecernji.hr/vijesti/kukuriku-ispred-hdz-a-lijevima-36-7-hdz-u-19-clanak-333396
Зато ,,Сива чапља'' и цели ХДЗ лудују. Не иде им добро.
cro puca po shavovoima. jad i beda. goli i bosi. masovno oduzimanje stanova i automobila. nema posla. droga svuda
ali antisrpstvo je nikad bolje. nema veceri na hvt da visekratno ne zaglupljuju cro gledaoca i gledalicu sa jezikom jednonacionalne mrznje.
mi sami sebe ne spominjemo toliko koliko oni nas.
cro puca po shavovoima. jad i beda. goli i bosi. masovno oduzimanje stanova i automobila. nema posla. droga svuda
ali antisrpstvo je nikad bolje. nema veceri na hvt da visekratno ne zaglupljuju cro gledaoca i gledalicu sa jezikom jednonacionalne mrznje.

Koliko ti je to u E. Te vaše dinare ne kužim.![]()