Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.605
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могуће постоје још неки разлози, засићење, жеља да се више посвети породици или шта већ.Ključne stavke zbog kojih je legenda srpske košarke odlučila da napusti poziciju malo pre decembra meseca kada mu ističe drugi mandat. jesu te da se ispoštuju izborne procedure i omogući blagovremeni izbor novog predsednika i samim tim, što pre donese odluka o selektoru reprezentacije uoči početka novog takmičarskog ciklusa.

Наравно да су резултати А селекције ти који се највише прате, међутим погрешно је маргинализовати рад КСС, самим тим и предсједника, по другим стварима (такмичења која су под надлежношћу КСС, инфраструктура, едукацији струке, брига о свим националним селекцијама, да им обезбиједе добре услове за квалитетне припреме, избор стручних тимова свих селекција итд).за које је надлежан.
Ja ne omalovažavam, samo ističem da su mlade selekcije više za stručnjake, za trenere- Široku javnost, uključujući mene više zanima konačni proizovd - A selekcija. Ja sam trenirao drugi sport ali paralela se može povući - svi su se čudili kada bi treneri forsirali i više radili sa nekim za koga smo mi klinci smatrali da je slabiji od nas . Ali kasnije bi baš taj eksplodirao i ostavio sve ostale za nekoliko koplja. Oni su prepoznali da on ima nešto što mi nemamo, da smo mi obični a on specijalan.Све националне селекције су важне, резултати тих селекција су огледало рада КСС. Ту на жалост мадији који роваре против српске кошарке чине штету спиновима, када су млађе селекције у питању маметањем идиотских флоскула "нису важни резултати у млађим категоријама, важно је правити играче..." и сличним, све како би се омаловажили успјеси тих селекција. А како ћете правити играче? Играчи се праве кроз добар рад у клубовима, наступи и националним селекцијама (од У-16 до У-20) су онај коначни филтер да видимо гдје смо, шта је добро,шта ваља поправити. Сигурно "играче нећемо добити" играјући Б дивизију него само ако се ти млади играчи боре за медаље, у мечевима набоја, великог притиска искалиће се квалитет.
Ајде што није додао, имао је чисто истрчану контру, био најбржи, али ето, хтио је „НБА куцање” за хајлајт па је добио блам за хајлајт.Bilo je i cirkusa, imali smo kontru 3 na 1 i igrac koji ima loptu ne da je nikom, ide on da zakuca. I promasi zakucavanje. I lopta se tako odbije da preskoci 3 nasa igraca i izraelcima u ruke.

То је у кошарци вјерујем више присутно него у другим спортовима. Клинци (кошаркаши или у неком другом спорту) са шеснаест, седамнаест остваре један ниво, буду испред или иза вршњака, но њихов потенцијал, плафон који могу достићи, често није оно што тренутно пружају.Ja sam trenirao drugi sport ali paralela se može povući - svi su se čudili kada bi treneri forsirali i više radili sa nekim za koga smo mi klinci smatrali da je slabiji od nas . Ali kasnije bi baš taj eksplodirao i ostavio sve ostale za nekoliko koplja. Oni su prepoznali da on ima nešto što mi nemamo, da smo mi obični a on specijalan.
Nemaju in Amerikanci neku posebnu mladu generaciju. Antman, Tatum, Brown, ko je jos tu od mladih. Trae, Haluburton kako se vec zove... daleko je to od ove generacijeTo je bilo figurativno za Hardena i Westbruka.
Smisao je da ce uciniti sve da budu najbolji.
Dace pasos jos nekome ako treba.
Igrace veterani sigurno.
Vole oni te fantasticne prica tipa otac i sin Bron i Broni na primer. Tako da ne bih iskljucio Brona da se oprosti na OI u LA-u.
Embid ce tada imati 34, Kyrie ce imati 36 koliko Curry ima sada.
Skupice najbolje sto imaju.
A i ovi mladi sada ce biti bolji za 4 godine.
Sa druge strane Jokic ce imati 33-4, Bogdan 36, Vasa 34, Milutinov 34, Avramovic 34, Dobric 34, Kalinic 36...
Da li ce Bogdan sa 36 biti bolji od Hardena sa 38 ili Dobric ili ko god.
Ovo je verovatno bila poslednja sansa za ovu generaciju na OI.
Nama treba cela nova reprezentacija.
A nemamo nista na vidiku.
Sem Djurisica i Topica koji su polomljeni na pocetku karijera i pitanje je sta ce biti sa njima za 4 godine.
Eventualna sansa za neko zlato je sledece godine na EP. Pod uslovom da se svi odazovu i ne bude povreda.
SP je za 3 godine, OI za 4, a treba se prvo plasirati tamo.
https://www.nba.com/news/predicting-usa-basketball-roster-2028-olympics-los-angelesNemaju in Amerikanci neku posebnu mladu generaciju. Antman, Tatum, Brown, ko je jos tu od mladih. Trae, Haluburton kako se vec zove... daleko je to od ove generacije