Truman
Elita
- Poruka
- 24.001
Ma pusti ih, bitno je da se napljuje po najboljoj košarkaškoj reprezentaciji sveta kako su mnogo arogantni. A posle tekmi se svi uljudno pozdrave i zagrle s protivnicima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2014te su razvaljivali sve redom. Ko god da im je stao na put. Finsku 60-70 razlike. Sto nisu ovde razvalili nekog 60 razlike.
Litvaniju 30+ razlike, Srbiju gotovo 40. Francuska i Spanija nisu dosle do finala jer su Spanci ispali od Francuza, a mi dobili Francuze u 1/2 finalu. A Argentince je razvalio Brazil, a mi posle dobili Brazil u 1/4.
Taj Farid je toliko dobro odigrao u tom sistemu da je bio u prvoj petorci prvenstva sa Teom, Kajrijem, Gasolom...
Imali su takav sistem igre, tranziciju su igrali nestvarno, ako ukradu loptu to je ili trojka sa strane od Kajrija, Hardena, Kleja ili Karija, ili visoki brzi igraci trce kroz sredinu i dobijaju loptu za zakucavanje. Tu se igrala kosarka, nije bilo zayebavanja. Niko im nije bio ni blizu.
2016-te je bio slabiji tim u odnosu na 2014, tu smo imali sansu u grupi. Nisu igrali Kari, Harden, AD, Rose...
Ma pusti ih, bitno je da se napljuje po najboljoj košarkaškoj reprezentaciji sveta kako su mnogo arogantni. A posle tekmi se svi uljudno pozdrave i zagrle s protivnicima.
Nije ti to bas tacno.Pa pazi jesu arogantni donekle u smislu da tamo u NBA uglavnom hrane taj njihov ego i sujetu sve vreme umesto da je sputavaju, jer tamo vlada taj iskrivljeni sistem vrednosti da ono ako imaš pare i ako si poznat sve ti je dozvoljeno, ono ne uče ih baš bratstvu, jedinstvu, solidarnosti i da je skromnost vrlina (to se ne odnosi samo na sport i sportiste).
Ali opet sa druge strane oni su vrlo korektni ovako, recimo videli smo i na prošlom SP , ono najnormalnije prihvataju poraz, čestitaju protivniku, mirni ko bubice, nema drame, svadje sa sudijama, protivničkim igračima, teških reči, čak i nakon SP u Kini 2019. kada su bili tek sedmi (što im je bio najgori plasman u istoriji) Greg Popović je rekao, ovo je najbolji tim koji smo uspeli da okupimo u ovom trenutku, ja sam ponosan na ove momke, nemam nikom ništa da zamerim, došli smo ovde kao favoriti, pokušali smo nismo uspeli i idemo dalje.
Ono oni skroz drugačije percipiraju sport od nas, za njih je to biznis i zabava i oni to ne doživljavaju tako duboko, tako lično i emotivno kao mi, tako i da su izgubili od nas apsolutno se ništa ne bi desilo kod njih, tamos e igra non-stop, 100 utakmica godišnje + koledž košarka, ostali sportovi, kod njih je sport industrija i sve ide kao na traci i ono pobede, porazi, sve je to njima normalno i ono nit previše tuguju zbog poraza, nit su u ne znam kakvoj euforiji zbog pobede, nit to shvataju tako lično i emotivno kao mi, i prosto tamo nema se ni vremena ni za neka tugovanja posle poraza ni za neka velika slavlja i euforiju posle pobede nit to oni gledaju na taj način.

Велика медаља за мале кошаркашице.Bronzaaa.
Kakva Pepeljugina bajka za male kosarkasice.
Od tri poraza u grupi do medalje na kraju.
Jovana Popovic MVP.
Superstar kao sto rece komentator.
Pazite ovu statistiku
28 poena uz sut 11/13 iz igre, 10/12 za dva 85%, 1/1 za tri 100%, 5/5 za slobodna bacanja 100%
7 skokova 6 asistencija 2 ukradene
EFF 40
To volim da vidim da neko igra najbolje kad je najpotrebnije.
Kad god je bilo mnogo vazno ona je izvlacila poene.
Na pocetku su se nasim igracicama odsekle i ruke i noge, ali Jovana je igrala kao zmaj i nekako smo preziveli prvo poluvreme.
U 3/4 blic krig Davorijine 2 trojke i 10:0 za jedan minut.
Posle se lakse disalo, opustile su se malo i druge. Milica Dragicevic izvukla 5-6 faulova.
Izbacile su Raviv najbolju izraelku sa 5 penala i to je bio kraj.
Konacno medalja za male kosarkasice.![]()

Краљеви...