Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.802
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo figurativno za Hardena i Westbruka.Ma kakvi Harden i Vestbruk, vec sad su u evidentnom padu forme, pogotovo Vestbruk koji je ono postao maltene rezervista, a pritom i oni će već tad imati 40 godina, kao i Lebron, Durent, Kari koji ce svi biti vec 40+ , tako da iako ce mozda jos uvek igrati tada pitanje je u kakvoj ce formi biti i zaista malo verovatno da cemo ih opet videti u reprezentaciji.
Tako da je Amerikanima ovo možda i poslednja prilika da dodju kao apsolutni favoriti i eventualno uzmu zlato, jer generalno imaju oni super i mladje igrače ali ipak nisu baš klasa Lebron, Kari i Durent.
Tako da verovatno u narednom periodu gledaćemo neki njihov tim sličan onom sa SP, tipa Edvards, Branson, Halibarton, Bankero, Mikel Bidžis, Ingram, Džeren Džekon Džunior, itd .....jer u principu kad izuzmemo ovih par veterana oni i nemaju sad nesto mnogo bolje od toga, takodje verovatno cemo videti i neka nova imena mozda Tajris Meksi, Džejlen Braun (doduse on je vec igrao na SP 2019. u Kini), Donovan Mičel (koji je takodje igrao u Kini na SP 2019), Trae Jang, Dža Morent, Lamelo Bol, Tajler Hiro,Skoti Barns, Majls Tarner (isto igrao u Kini na SP 2019), Džeret Alen.............ono sve su to sjajni igrači ali opet ne ulivaju toliko strahopoštovanje kao recimo Lebron, Durent, Kari ili šta ja znam, dok sa druge strane neke druge ekipe će biti sigurno još jače nego sad, tako da ovo im je bila mozda i poslednja prilika da dodju kao apsolutni favoriti i eventualno uzmu zlato.
Босанац је своје одрадио у полуфиналу, а и овдје сви црни па да се не зајебе случајно па их помијеша...Kao sto rekoh moraju da caste sudije
Ako dobro vidim panamac i letonac sude.
A bosanac izvisio.

Гледам реда ради, потпуно опуштено. Нити се има шта видјети, нити је резултатски занимљиво. Б лига послије нашег полуфинала.Voleo bi da Francuzi dobiju ali mislim da im fale Furnije i De Kolo, jednostavno nisu ni blizu nivoa sa nekih ranijih prvenstava, takodje fali im plej, znaci da bi imali sanse da ih dobiju (kao sto su ih dobili na SP 2019 u Kini i na proslim OI) trebace im od Furnije i De Koloa barem nekih 25 poena kombinovano, a nažalost ni jedan ni drugi ni blizu tog nivoa.
Jednostavno fali Francuzima bolja spoljna linija na ovom turniru.
Mislim da će morati da sačekaju da prva 2 pika sa ovogodisnjeg drafta stasaju Risaše i Aleks Sar kao i Tadjani Salun 6. pik ko i Bilal , pa oni kad se priključe Furnijeu, Goberu, Vembiju, Jabuseleu, Lesoru…biće to moćna ekipa.
Inače i jedni i drugi bez neke taktike, igraju uglavnom na silu, Amerikance drži šut spolja a Francuze poeni iz reketa , iskreno očekivao sam malo bolju taktičku pripremljenost od Francuza i da se neće samo tako upustiti u jurnjavu sa njima.
Ono zakucavanje Jabuselea preko Lebrona je bilo brutalno, stavio ga je na poster sa sve njegovim zlatnim patikama, u svakom slučaju Francuzi drže priključak, tu su i zaista bi od sveg srca voleo da dobiju ovo, nadam se samo malo šut da ce da ih krene , u prvom poluvremenu sut za 3 samo 3/16 (premalo za jednog ovakvog protivnika) sa druge strane Ameri već 9/20 , zaista se nadam da ce Francuzima malo da krene šut.
Mada iskreno ne uživam baš gledajući ovo finale, ono gledam i neka mi gorčina u ustima jer znam da smo mi sad tu trebali da igramo sa Francuzima umesto Amera.![]()
Гледам реда ради, потпуно опуштено. Нити се има шта видјети, нити је резултатски занимљиво. Б лига послије нашег полуфинала.
Притом су ипак врхунски тим, бољи од нас за пар судија.Само да кажем да су Американци арогантне пиззде.
Онакво непоштовање према противницима и публици одавно не видех.
Џордан и екипа су својевремено све ривале правили будалама на терену али игром.
Никад се нису тако понашали.
Од оног Картеровог куцања кад је прво НАПРАВИО ФАУЛ јер спуштање протвника је ТО
а онда га још мудима опалио по челу пре коша
поштовање за те напумпане педерре немам
Били црне, беле или жуте коже - Американци су у кошарци пиззде.
И тачка.
шттијеболанКао играч Кари вреди више од свих.
Али је и он пиззда као и остали.
Већ сам рекао зашто.
Нека се носе у мајчину, жубрад арогантна америчка.