Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je uzrok ispadanja sa Evrobasketa?

• Selektor

glasova: 7 46,7%
  • Igrači

glasova: 1 6,7%
  • Povrede

glasova: 3 20,0%
  • Nešto drugo

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
Чист шут, никог у близини, то се шутира. Није ушло, јбг. Сад филозофија требало је трк па полагање... Хау јес ноу, неко би притрчао, фаул нам не би судили, још бисмо попили и фаул у нападу, а онда и техничку...
Pa dobro, ali i taj promašaj je prosto posledica toga što Dobrić nije vrhunski igrač a i to govori da imamo objektivna ograničenja. Da je selektor na teren izveo Aleksu i Guduru možda bi bilo drugačije no to je onda selektorova greška. U svakom slulaju bronza je super rezultat a za četiri godine sa Jokarom idemo na zlatu.

To su samo tvoje predrasude + rasistički komentar o afroamerikancima. Jedini koji je među njima bio nadobudan je Embid iz Kameruna.
Da ponovim, kad su sudijske odluke u mečevima pre polufinala (a i sad su Nemcima dosuđivali čudne faulove u napadu) bile naklonjene onda se nismo žalili. Malo objektivnosti nije na odmet.
Nije tako
Da ima belaca dodao bih i belci
SVI SU NADROGIRANI jer se onako ne trci i ne skace po 50 minuta bez vidljivog umiora
Islazen jezik Lesora ili Vagnera ili npr Jokica je NORMALNA pojava a ne ono
Ne sporim Amerikancima da ZNAJU DA IGRAJU ali su DROGIRANA BAGRA plus MORAJU da igraju finale.
Ko se s tim slazze ili ne mene ne zanima jer govorim istinu.

Pa dobro, ali i taj promašaj je prosto posledica toga što Dobrić nije vrhunski igrač a i to govori da imamo objektivna ograničenja. Da je selektor na teren izveo Aleksu i Guduru možda bi bilo drugačije no to je onda selektorova greška. U svakom slulaju bronza je super rezultat a za četiri godine sa Jokarom idemo na zlatu.
A ovim si potvrrdio da si licemer
umesto da citiram sta si sve kenjao o onome koga sad zoves Jokara
ides na ignor
imam pametnija pposla nego da jednog po jednog smestam gde vam je mesto
Zbogom broju 123 na mojoj ignor listi
Smej se koliko hoces i na ovo
zivot ti se NECE promeniti kao ni meni.

Nije tako
Da ima belaca dodao bih i belci
SVI SU NADROGIRANI jer se onako ne trci i ne skace po 50 minuta bez vidljivog umiora
Islazen jezik Lesora ili Vagnera ili npr Jokica je NORMALNA pojava a ne ono
Ne sporim Amerikancima da ZNAJU DA IGRAJU ali su DROGIRANA BAGRA plus MORAJU da igraju finale.
Ko se s tim slazze ili ne mene ne zanima jer govorim istinu.
Nemaš dokaz za to da su drogirani. Afroamerikanci imaju bolje genetske predispozicije za trčanje a drugo imali su rotaciju. Nije da je neko igrao 40 minuta. Selektor Ker je dosta menjao igrače, a u poslednjoj četvrtini su igrali najbolji.

Французи су договорили финале, не и злато.

Pa sad "dogovorili" je već alo ono teška reč, ali realno Francuzi su ozbiljna ekipa, pobedili su Amerikance 2x zaredom, već su pobedili Amerikance na prošlim OI, u finalu takodje odigrali jedan jako tesan meč sa njima (koji su izgubili jer su promasili previse slobodnih bacanja), takodje pobedili su ih z 1/4 finalu i na SP 2019. u Kini, imaju dobru ekipu, ekipu koja atletski može da im parira, sjajnu unutrašnju liniju, jedino što Furnije i De Kolo nisu baš u nekoj formi + igraju na domacem terenu i sad iako nisu favoriti ne bi ih ja bas tako lako otpisivao.

Честитке нашим сјајним кошаркашима на одличној партији, на одлично одиграном комплетном турниру и на великом успјеху.
А није било лако одиграти овај меч, ваљало се ментално вратити након шокантног пораза у полуфиналу.

Данас су одиграли као и у полуфиналу беспијекопрну утакмицу, концентрисани, само 9 изгубљених лопти (то нам се никад у историји није десило да у елиминационој фази у два одклучујућа меча имамо мање од 10 изгубљених лопти, и то казује како је квалитертна била припрема оба ова меча), ангажовани, са великим залагањем, борбени, на крају сигурна побједа против одличног противника. И оно што је важно, по мени најважније, одиграли се наши тимски, сви су се подредили колективу, сви рационални у нападу, нико није тежио истицању. Потврда тимске игре јесте у чињеници да смо у овом мечу имали чак шесторицу, еј шесторицу, двоцифрених играча, Јокић и Мицић по 19 поена, Богдан 16, Аврамовић 13, Петрушев 11, Вања 10. Импресивно. Сви за једнога, један за сви.

Идемо даље, остварен је велики успјех, након свјетског првенства настављено је са освајањем медаља. Колико сутра, ваља се окренути европском првенству и покушати наставити са освајањем медаља.

Не знам какви су планови, али надам се и вјерујем да ће нација адекватно реаговати на велики успјех кошаркаша и да ће се на свечности 13.августа на балкону уз Новака, фантастиче Зорану, Александру, Дамира, ватерполисте наћи и кошаркаши. Заслужили су то ови фантастични момци.

A ovim si potvrrdio da si licemer
umesto da citiram sta si sve kenjao o onome koga sad zoves Jokara
ides na ignor
imam pametnija pposla nego da jednog po jednog smestam gde vam je mesto
Zbogom broju 123 na mojoj ignor listi
Smej se koliko hoces i na ovo
zivot ti se NECE promeniti kao ni meni.
Samo što si me pomešao s nekim, nisam pljuvao po Jokiću osim pre što nije hteo da igra na SP. Samo ti stavljaj na ignor sve čije ti mišljenje ne odgovara.

To su samo tvoje predrasude + rasistički komentar o afroamerikancima. Jedini koji je među njima bio nadobudan je Embid iz Kameruna.
Da ponovim, kad su sudijske odluke u mečevima pre polufinala (a i sad su Nemcima dosuđivali čudne faulove u napadu) bile naklonjene onda se nismo žalili. Malo objektivnosti nije na odmet.
Malo bolje pogledaj koliko su Ameri objektivni kad ne uzmu zlato pa kukaju i optužuju .
Mislim , prirodno je navijati.

Добрића је ишао шут, не може убацити сваку јбт. Поготово на крају кад сви имају плаве руке од шамарања које није кажњавано. Једини који не би смио то шутнути је Милутинов, сви остали шут па јбг.
Успут, Алекса зна да збрза понекад, ваљда га је зато Кари оставио на клупи, али оно што мени иде на к код Васе је што је његово вођење „спорог напада” потпуно пасивно, бесциљно тапка наоколо буквално САМО трошећи вријеме. И спори напад мора бити активан, сваки играч с лоптом мора у сваком тренутку бити опасност за кош, за асистенцију... сем у буквално посљедњим секундима кад је једини циљ задржати лопту и ништа више. Овакво Васино тупљење све успори... и онда шикне неку лопту пред крај напада па нек тај види шта ће с њом или се залети у тројицу...
Но, све је то неважно, и да је ушла та Добрићева трица, не бисмо добили јер нисмо смјели добити. То није овисило о кошарци.

Pa sad "dogovorili" je već alo ono teška reč, ali realno Francuzi su ozbiljna ekipa, pobedili su Amerikance 2x zaredom, već su pobedili Amerikance na prošlim OI, u finalu takodje odigrali jedan jako tesan meč sa njima (koji su izgubili jer su promasili previse slobodnih bacanja), takodje pobedili su ih z 1/4 finalu i na SP 2019. u Kini, imaju dobru ekipu, ekipu koja atletski može da im parira, sjajnu unutrašnju liniju, jedino što Furnije i De Kolo nisu baš u nekoj formi + igraju na domacem terenu i sad iako nisu favoriti ne bi ih ja bas tako lako otpisivao.
Jedino sto ne daju veliki broj poena.

A svesti usa odbranom na 70 poena nije moguce.

Прегледај све резултате и у мушкој и у женској конкуренцији па сложи коцкице... Нису они крш тим, далеко од тога, али нажалост, није нам дозвољено да их развалимо у финалу пред домаћом публиком...

Nemaš dokaz za to da su drogirani. Afroamerikanci imaju bolje genetske predispozicije za trčanje a drugo imali su rotaciju. Nije da je neko igrao 40 minuta. Selektor Ker je dosta menjao igrače, a u poslednjoj četvrtini su igrali najbolji.

Pa dobro mislim i sam Lebron kaže da godišnje potroši po par miliona dolara na svoje telo, šta god to značilo, mislim sigurno da se potpomažu nečim bilo to legalno ili ilegalno, nebitno, ali opet ne možeš da to koristiš kao argument ako bi Stef Kari ubaci 9 trojki, ali ako te malo i sudije zajebu, mislim šut je pre svega stvar tehnike, preciznosti i samopouzdanja , u biti nisu oni nas ni nadtrčali ni nadskočili, ali svejedno na čemu god da su i u kakvom god da su stanju došli tamo naši su pokazali da mogu da se nose sa njima i da mogu da ih pobede.

Pa dobro mislim i sam Lebron kaže da godišnje potroši po par miliona dolara na svoje telo, šta god to značilo, mislim sigurno da se potpomažu nečim bilo to legalno ili ilegalno, nebitno, ali opet ne možeš da to koristiš kao argument ako bi Stef Kari ubaci 9 trojki, ali ako te malo i sudije zajebu, mislim šut je pre svega stvar tehnike, preciznosti i samopouzdanja , u biti nisu oni nas ni nadtrčali ni nadskočili, ali svejedno na čemu god da su i u kakvom god da su stanju došli tamo naši su pokazali da mogu da se nose sa njima i da mogu da ih pobede.
Sećam se kad smo izgubili od njih u grupnoj fazi jer nas je Durant unakazio šutem da su neki pametnjakovići po internetu tvrdili da je Durant nadrogiran. Niđe veze. :D

Прегледај све резултате и у мушкој и у женској конкуренцији па сложи коцкице... Нису они крш тим, далеко од тога, али нажалост, није нам дозвољено да их развалимо у финалу пред домаћом публиком...

Pa znaš kako Francuzi rade možda i najbolji posao što se tiče košarke u Evropi i verovatno su najperspektivnija kosarkaska nacija, mislim vec 20-ak godina su konstantno u vrhu, imaju sve više sjajnih igrača, sve više NBA igrača, evo prošle godine njihov igrač prvi pik na draftu, ove godine njihova dva igrača prva dva pika na draftu + šesti pik, takodje i liga im je sve bolja, imaju dva predstavnika u Evroligi i imaće verovatno uskoro i trećeg Pariz koji je ove godine osvojio i EvroKup, tako da Francuzi što se tiče košarke zaista sjajan posao rade (plus su i jako velika zemlja, imaju široku bazu igrača,uslove, resurse....) i mislim da bi i mi trebalo da se ugledamo na njih što se tiče nekih stvari.
Takodje i u ženskoj košarci su već dugi niz godina u vrhu.

Tako da ja mislim da je verovatno samo pitanje vremena kada će osvojiti neko SP ili OI.

Back