Truman
Elita
- Poruka
- 23.984
Ми и овакви какви смо кљакави можемо са сваким да играмо осим са Шпанијом. То понешто говори о квалитету самог такмичења.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to i kazem, ja sam zadovoljan za sad...Ми и овакви какви смо кљакави можемо са сваким да играмо осим са Шпанијом. То понешто говори о квалитету самог такмичења.
Ми и овакви какви смо кљакави можемо са сваким да играмо осим са Шпанијом. То понешто говори о квалитету самог такмичења.
Ako nista govore srpski bolje od prestolonaslednika i pola Srbije:
Ja sam ovde prvi stao da branim Bogdana od pocetka. Sto ne znaci da treba reci da je odigrao k*rcinu, kao sto igra danas na primer.
Teska katastrofa je to sto on pokazuje danas, za sad.
Klovnovsko dodavanje mozda prolazi u Sakramentu protiv Nju Dzersija.
Odgovornost je odbacio, bacio loptu na kos dva puta za celo poluvreme. Sramota.
Realno mora da iscupa sledece utakmice sam. SAM. Ili bar da bude medju glavnim glavama. Ovo peddersko sakrivanje je uzas.
- - - - - - - - - -
On igra gore nego ti "polu-proizvodi", cuti bolje.
Нису они синоћ ништа посебно показали него су наши слабо играли.
Ma jok i nisu, srale ih trojke, domacin... jesu Letonci bolji, ali ne mogu da budu 100% sigurni da ce ih pobediti.
Pa sad jbga , onda po toj logici jos slabije su igrali protiv Letonije a protiv Rusa katastrofa , ispada sad po tebi da nasi su celo prvenstvo ocaj , sto je daleko od istine, generalno ove 3 utakmice su mozda cak odigrali i iznad svojih mogucnosti , mislim nije ovo "Drim Tim" ili sad ona nasa reprezrentacija iz najslavnijih dana pa sad da sve redom dere sa po 20,30 razlike.
Gledam ovog Dragica sta radi , nego ne znam sta se to desava u nasoj kosarci ali mi vec 10 godina nemamo igraca koji ima ulaz (tipa Parker, Irving, Dragic, Ljulj), neki onako brz igrac , "hand baller" , koji se ne boji da ide na ulaz , koji mesa protivnicku odrbanu, takvog igraca nemamo maltene jos od Vujanica i Rakocevica, sad da ne pominjem Bodirogu koji je kosarkaski genije i prica za sebe.
Dragića smo mogli da imamo, momak je Srbin po ocu i do poslednjeg momenta je čekao da ga neko iz našeg saveza pozove da zaigra za Srbiju, ali ništa od toga...