Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jovic plej sa spoljnim sutem Sekil O'Nila. Nikad nismo imali pleja sa tako losim sutem. Sa +14 smo se raspali u samo nekoliko Turskih napada. Kada igra Bobi u fazi odbrane kao da igramo sa igracem manje. Kako su ga samo izvlacili Turci iz reketa i prolazili pored njega kao pored bandere. Kada Kuzmic udje igramo mnogo jacu odbranu.

Ja sam ovde prvi stao da branim Bogdana od pocetka. Sto ne znaci da treba reci da je odigrao k*rcinu, kao sto igra danas na primer.
Teska katastrofa je to sto on pokazuje danas, za sad.
Klovnovsko dodavanje mozda prolazi u Sakramentu protiv Nju Dzersija.
Odgovornost je odbacio, bacio loptu na kos dva puta za celo poluvreme. Sramota.

Realno mora da iscupa sledece utakmice sam. SAM. Ili bar da bude medju glavnim glavama. Ovo peddersko sakrivanje je uzas.

- - - - - - - - - -

Ne moze Bogdan sam, a oko njega poluproizvodi.

On igra gore nego ti "polu-proizvodi", cuti bolje.

Ja ne mogu da verujem da imamo pleja koji nema kohones da sutira sa distance. Oni ga ladno ostavljaju da sutira odakle god zeli bez ikakvog bloka a on digne ruke i trazi da mu neko pridje da mu doda loptu. Majku mu pa jel si plej ili nisi? Ne sluzis samo za asistencije vec i da povuces neki napad i da sutnes na kos.

Eto sta je klasa od igraca. Udje Bogdan sutne trojku uz faul pa u sledecem napadu opet trojka. Odigrao je ocajno celu utakmicu ali on se nenormalno trosi. On vuce loptu ceo napad, sam gradi, ulazi, sutira... kao da je plejmejker a ne bek suter. Onaj Osman nas je upropastio.

- - - - - - - - - -

Desilo se cudo! Jovic je sutnuo trojku. I pogodio!!! :worth:

Sa Milosavljevicima, Lucicima, Stimcima, Micicima...pravo cudo da smo dobili turke, i za malo ruse...
Nemamo mi odavno vanserijske igrace, osim Teodosica i malog Jokica..
Imajuci to u vidu, ja sam zadovoljan...

- - - - - - - - - -

I Kuzmic...looool

- - - - - - - - - -

A sto se tice ljepote, nikad u istoriji nismo imali grdnije kosarkase...skoro svi nagrdjeni...:)))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back