Pa poraz od Rusije nije ni ocekivan ali nije ni neocekivan , svakako ocekivala se jedna teska , tvrda utakmica i neizvesna do samog kraja , sad tacno je da je moglo da prevagne i na nasu stranu i da dobijemo taj mec ali isto tako moglo je i juce da prevagne na drugu stranu i da izgubilo od Letonije.
Sad Rusija je donekle slican tim kao mi , oni se uglavnom oslanjaju na Sveda i Mozgova a mi na Bogdanovica i Marjanovica , s s tim sto mislim da je ipak Sved malo iskusniji i opasniji igrac od Bogdanovica, pre svega malo je raznovrsniji , ima bolji ulaz a i osecaj za proigravanje saigraca.
U svakom slucaju nece biti lako jer ima jos jedno 10ak reprezrentacija koje su tu negde u najgorem slucaju slicnog kvaliteta kao mi i sigurno da ce biti jos teskih i neizvesnih utakmica a sad verovatno neke cemo dobijati ali neke cemo i gubiti.
Nasi sigurno da imaju volju, zelju i srcanost pa i kvalitet ali ne pitaju se samo oni , pitaju se i drugi.
Realno a ovim timom ulazak u polufinale medju 4 ekipe bi zaista bio podvig , jer secamo se na proslom EP kada smo igrali kompletni bili smo tek cetvrti , takodje i na EP 2011 i 2013 smo igrali kompletni (doduse mislim da takodje nije bilo Tea 2013. ali su opet svi ostali bili tu) pa opet nismo napravili nista znacajnije.