Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Боби је машио што се не маши. Исто и Мачван. Он је ок, не спорим. У односу на бескорисног Кузмића је бог.

Ti očito nisi gledao utakmicu. Imao je dva tri promašaja malo dalje od koša i to je to. Pod košem su ga tukli kao vola. A bacanja je bolje izvodio od bekova.
Da ne pominjemo sada ko je koliko mašio... Kuzmić je očaj.
Lično moje mišljenje je da je Đorđević izgubio utakmicu.

Mislio sam da će Luča bolje da odigra, treba nam da on proradi. Za malog Gudurića je EP još uvek preveliki zalogaj, a ostali su ipak limitirani. Šved je mnogo problema zadao Draganu. Bitno je da svi mogu dosta bolje od ovoga do sada, samo sumnjam da imamo šanse protiv Turske.

Mislio sam da će Luča bolje da odigra, treba nam da on proradi. Za malog Gudurića je EP još uvek preveliki zalogaj, a ostali su ipak limitirani. Šved je mnogo problema zadao Draganu. Bitno je da svi mogu dosta bolje od ovoga do sada, samo sumnjam da imamo šanse protiv Turske.

Турска је слабија екипа од Русије, не видим зашто их не бисмо добили. Но у другој фази ће да буде весело...Лучић очито није ништа спец. Имамо само два играча који праве разлику - Бобана и Богдана.

Bobi je relativno spor...nije tako tesko da mu neko lupi bananu dok pokusa da poentira bez skoka.

Video sam sad da je spor. Nisam ga pratio u klupskoj karijeri. Od njega ocekujem skok ispod kosa, zakucavanja i neku tricu.

Protiv Letonije smo se izvukli zbog klase 3 vise. Ovde se videlo koliko nam fale Teo, Jokic i Kalina.

Na - 4 pred kraj 71-75, Lucic masi 2 poena + 2 faula, BB masi 2 bacanja. 6 poena kljucnih pred kraj za pobedu su ispustili. Onda majstori izgubite. BB otiso u Nba i nije mogao da ubaci dva bacanja na 4 sek do kraja. Lose odigrano, nepovezano, na silu, ne zna se ko sta radi. Protiv Turaka ce biti 3x teze i tu me poraz neiznenadjuje.

Jos jednom se pokazalo koliko je Bogdanovic limitiran igrac sto ja govorim vec godinama.
Shved izgledao ko jebeni Dzordan pored njega.
Spor,trom, neatletican plus na sve to i za evropske okvire u vr prosecan shuter. Los u odbrani, sporo se oslobadja lopte a o shutu da ne govorimo na ove 2 je shutirao trojke 25%
Poslednji napad ko usporen film umesto da se jurne i shutne za 3 on se premislja da doda i ceka da ga fauliraju.
Divca treba FBI da istrazi jer dovodjenje ovakvog igraca za 10+ milki je neka dogovorena prevara.

Ne znam za druge utakmivce, ali sam ubedjen u to da ćemo izgubiti od Belgije.........
Veoma loša utakmica protiv Letonije, Belgijanaca a fizički su baš ono što nama neće da odgovara....
Atletski i fizički veoma jaki, u šutu spolja takodje, brzo igraju.........
Biće dobra kvota na Belgijance, uz više poena, ako bude do 160....Moram probati.:per:

Pa poraz od Rusije nije ni ocekivan ali nije ni neocekivan , svakako ocekivala se jedna teska , tvrda utakmica i neizvesna do samog kraja , sad tacno je da je moglo da prevagne i na nasu stranu i da dobijemo taj mec ali isto tako moglo je i juce da prevagne na drugu stranu i da izgubilo od Letonije.

Sad Rusija je donekle slican tim kao mi , oni se uglavnom oslanjaju na Sveda i Mozgova a mi na Bogdanovica i Marjanovica , s s tim sto mislim da je ipak Sved malo iskusniji i opasniji igrac od Bogdanovica, pre svega malo je raznovrsniji , ima bolji ulaz a i osecaj za proigravanje saigraca.

U svakom slucaju nece biti lako jer ima jos jedno 10ak reprezrentacija koje su tu negde u najgorem slucaju slicnog kvaliteta kao mi i sigurno da ce biti jos teskih i neizvesnih utakmica a sad verovatno neke cemo dobijati ali neke cemo i gubiti.
Nasi sigurno da imaju volju, zelju i srcanost pa i kvalitet ali ne pitaju se samo oni , pitaju se i drugi.

Realno a ovim timom ulazak u polufinale medju 4 ekipe bi zaista bio podvig , jer secamo se na proslom EP kada smo igrali kompletni bili smo tek cetvrti , takodje i na EP 2011 i 2013 smo igrali kompletni (doduse mislim da takodje nije bilo Tea 2013. ali su opet svi ostali bili tu) pa opet nismo napravili nista znacajnije.

Poslednja izmena:
Realno a ovim timom ulazak u polufinale medju 4 ekipe bi zaista bio podvig , jer secamo se na proslom EP kada smo igrali kompletni bili smo tek cetvrti , takodje i na EP 2011 i 2013 smo igrali kompletni (doduse mislim da takodje nije bilo Tea 2013. ali su opet svi ostali bili tu) pa opet nismo napravili nista znacajnije.

Nismo mi ni pre dve godine bili kompletni, Boban i Jokic nisu ni tada igrali. Macvana se Sale olako odrekao, iako je tada covek odigrao klupsku sezonu zivota u KKP.
2013. kompletni? Da li se secas da su nam tada igrali Djordje Gagic, Nemanja Krstic, Rasko Katic...? A Duda se nicim izazvan odrekao Dragana Milosavljevica koji je tada zaista kidao na obe strane. I opet je ta ekipa oba dela grupne faze zavrsila kao prva, dobila i Francuze i Litvance koji su igrali finale, da se Spanci nisu onako bezobrazno kurvali, ko zna sta bi bilo u cetvrtfinalu protivn ekog protivnika sa kojim smo mogli da se nosimo.
2011. je bio relativno pristojan sastav, ali su na kraju pocrkali od umora, valjda smo zavrsnicu igrali sa Teom koji je vukao povredu i Tepicem i Rasicem koji nisu ni igrali zbog povreda.

Jednostavno nije nam se dalo zadnjih nekoliko puta, ni sada nismo u najboljoj poziciji, ali i dalje nismo bez sansi. Problem je sto su u ova dva meca samo Bogdan i Boban pruzili bas dobre partije, jednostavno moraju bar jos 3-4 igraca da konstantno budu dobri, plus makar neko od ovih ostalih rezervista da se istakne. Sada je pobeda protiv Turaka imperativ, a onda u 4. i 5. kolu ako je moguce ovu dvojicu ni ne uvoditi u igru.

Nije sve tako lose.:D Dajte im ovakav dres i ima da melju.

3ab5ab5aed3a216fbc4533d9fec935c7.jpeg

A šta kao Hrvati budu prvi u grupi?
Jeste, malo je verovatno, medjutim....
Španci su i na Olimpijadi izgubili od njih, izgubili su od njih čak i 2007. kada su bili ubedljivo najjači, i na svom terenu.
Statistika kaže da Španija treba u grupi da odigra jedan loš meč, zbog verovatnoće, opuštanja, kladionica..
A isto tkao verovatnoća kaže da i hrvatski plejevi treba da odigraju jednu dobru utakmicu......
Šta ako se to sve dogodi na istom meču?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back