Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Летонија ако добије нас сутра, осваја групу 100%. Много озбиљнија екипа него што многи мисле, лагано улазе у 1/4 финале, само ако не налете на Шпанију, мада мислим да и са њима могу да се носе.

Порзингис је висок отприлике као Боби, а кажу да је бољи играч. Дакле, ту нећемо имати предност. Ако Богдан не буде имао дан црно нам се пише. Сасвим је реалан сценарио да већину мечева изгубимо са по пар поена разлике...

Ма није да ико диже руке од наших, далеко од тога, али је тренутни однос снага другачији него да смо ми комплетни. Мада, од присутних нисам сигуран ко има "ону ствар" да узме лопту у руке кад се ломи утакмица. Богдан нас није нешто убедио до сад да њему треба да иде лопта, тих тесних утакмица треба највише да се плашимо.

Bobinator je dobio svoje lopte na zicer, al vidim da mu samostalna kreacija zasad ide slabije no ranije. Ipak nije igrao 2 godine, a i napunjen je faulovima, kao i ocajni Kuzmic. Birca Micic WTF. Stimac je resetovan od strane Porziginza, ono je bilo bezobrazno. Macvan, Bogdan i Luca nass odrzali iznad vode jedno vreme, morali bi i ostali da se prikljuce malo. Eno Guduric moze sam da iskreira ponesto.

Milosavljevic ne moze. Tehnicki je mnogo tanak, gubio bi lopte pri prenosenju kao na traci. Osim toga ima problem i sa tim sto malo sporije razmislja. On je odlican kad mu se nadje odgovarajuca uloga i ne da mu se neka prevelika sloboda u igri. Jednostavno, nije sposoban da kreira za druge.

Morace Bogdan da provodi odredjene minute na kecu. To je radio danas nekoliko puta i nije izgledalo lose ali tako ce mnogo vise da se umara... Nimalo naivna situacija.

Inace, Macvan je odigrao doktorsku partiju...

Onda ce uskociti neko iz drugog plana.
Ja se nista ne brinem, nista ja tu ne bi´ dirao.

Samo je pitanje ko ce da uskoci...ja takvog ne vidim na nizim pozicijama.
Sto se tice Macvana on je sad dobro odigrao, ali je cesto vrlo kilav.
Jovic mora da igra jedno 35 min po mecu, a za ostalih 5 cemo se skrpiti.
Stimac ne mora ni da ulazi osim kad ubedljivo vodimo, Kuzmic i Bobi mogu da se smenjuju.

Pristojno je ovo bilo. Dobro je sto i pored svega imamo jos rezervi.
Bogdanovic je razbio, gledao sam sada statistike, ovo je tek cetvrti put od 1995. godine da neki nas reprezentativac ubaci 30 poena po mecu. Naravno nece moci svaki mec tako, ali danas maltene nije bilo ucinka cetiri igraca, a svako od njih ce po zakonu verovatnoce morati da odigra makar jednu utakmicu kako treba. I Kuzmic i Milosavljevic mogu da budu jos bolji u napadu, a i odbrana moze da bude na visem nivou, ipak smo primili previse poena. Mislim da je ovo mozda bio najtezi mec u grupi, sutra ce verovatno biti lakse.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back