Znači u timu 7 cigana i 5 grobara. Svi igrali za Zvezdu i Partizan do pre nekoliko godina maksimum
Koliko si ti decko opterecen Partizanom i Zvezdom...tuga.
Pa šta ćemo kad Voša igra Drugu ligu Srbije.
Tako je. Neka se snadju. I FK im sad vodi mafijas par ekselans, tako neka nadju nekog i za KK i to je to.
Elem, procitah dva lepa komentara koja potpisujem i na koja nemam sta vise da dodam sto se tice predstojeceg EP. To je to. Idemo...
"Djordjevic ne kuka, momci ne kukaju, samo Srblje naviknuto na zlato i tim sa 12 NBA igraca kuka kao da sad idu igraci iz Crnokose i Dinamika."
"Pa kada bi posmatrali kroz evroligasku kosarku,tim nam je onako...da ga jebbem ispod prosecan...
Ali ovo takmicenje i nije evroliga,vec basket turnir. A mi do jaja volimo da igramo basket turnire,gotivimo druzenje,ribe,alkohol,more,obruc i tablu....tako da me nece iznenaditi ako Bircevic bude mvp prvenstva..."
- - - - - - - - - -
A koji je to vodeći igrač osim Bogdanović poistekao iz Partizana?
Standardni argument anti-partizanovaca, koji ustvari nije nikakav argument.
Ako je neki klinac poceo da igra kosarku u nekom manjem klubu i onda kao tinejdzer biva tek formiran u pravog igraca, dobija slif, klasu i sve sto die to u Partizanu - sta ti onda tu nije jasno? Da je takav klinac ostao u Valjevu, Somboru, Sapcu, sta bi bilo od njega? Nista.
Tako da, ne znam stvarno sta tebi i tebi slicnima nije jasno kad se takvi igraci koji su tek u Partizanu stasali u prave igrace nazivaju "Partizanovi igraci" i sl.