Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.825
Da je Bobi igrao košarkašice bi osvojile zlato 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svaka cast devojke! kakav uspon zenske kosarke u dve godine
da je defanzivni skok bio barem prosecan bilo bi ovo i preko 20

Da, ali (samo) bronzana....![]()
Da, ali (samo) bronzana....![]()

E ovo je lepo objasnjenoRudi Gober je bio cekan u FRA iako nije igrao u kvalifikacijama ali on je imao opravdanje jer je bio povredjen (zavrsio povredjen sezonu), a i bio je svo vreme sa ekipom. Svejedno, Francuzi iako imaju dosta NBA igraca i odlican sastav sa malo otkaza, nisu pronasli timski duh i zajednicku igru, i bili su razbijeni na ovom turniru.
Marjanovic je naravno zeleo da igra u principu, a Djordjevic da gradi igru oko njega, ali ova nije hteo da igra kvalifikacioni turnir i ucestvuje na pripremama, sto je znatno skratilo vreme da se on uigra, a i ispalo bi neposteno prema momcima koji bi igrali i onda morali da se sklanjaju da bi ovaj mogao da igra. To je nezgodno za tim kao celinu.
Djordjevic je svestan da je njegova ekipa najjaca kad igra kao tim, a ne kao skup kvalitetnih pojedinaca. On se odrekao Micova koji je kvalitetan igrac i osvojio srebro na SP. Sad je precrtao Lucica (bez ikakvog opravdanja koja je imao u ponasanju Micova i Marjanovica) koji je znatno kvalitetniji od Simonovica, ali je zeleo da sa igracima CZT sacuva neki nukleus onih koji su naviknuti, uigrani i vec u sistemu. I jos ne traze loptu, sto bi kvalitetniji igrac pokusavao da iskoristi po prirodi stvari, i time rusio ovu igru na brz protok lopte. (samo jedan nacin na koji se moze tumaciti takva odluka)
Osim toga, slucaj Marjanovica i laziranje povrede pre godinu dana je otvorilo novi front koji vodi njegov menadzer, a koji funkcionise po sistemu - ove sezone moze Jokic, ali Marjanovic ne moze dok ne potpise ugovor, mora da se stavi i Keselj malo na spisak, a povlacenje Zagorca posle kvalifikacija moze da znaci i da nece biti Zagorca naredne godine, jer ce tada on potpisivati NBA ugovor.
Ovo je i borba da reprezentacija ne bude autobuska stanica za igrace, da je vode uticajni menadzeri kao u fudbalu, gde se srpska reprezentacija odavno raspala, iako ima kvalitetnih igraca i mogucnosti.
Inace, ja mislim da, iako je Djordjevic rekao (kao neko ko nije sujetan) da bi zeleo Marjanovica sledece godine, da je velika sansa da je ovo gotova prica. I da ce biti jos problema sa Zagorcem, Guduricem i bilo kojim igracem tog menadzera, a da nije Bjelica koji se uvek odaziva i koji ima svoj integritet.

Sva cast curama, ovo mozda zvuci kao izlizana fraza vec ali ova bronza zaista sija kao zlato , mislim da prosle godine niko nije mogao ni da zamisli da bi ove devojke mogle da postanu prvaci Evrope i odu u Rio , a zatim mislim da su i one same mislile da je samo ucesce na olimpijskim igrama kruna njihovih karijera i da medalju niko nije ocekivao , znaci stvarno fenomenalan rezultat, gotovo nestvaran, pre svega zato sto za razliku od muske kosarke mi bas retko kad smo imali neke rezultate u zenskoj kosarci i kod nas zenska kosarka nema ni priblizno takvu tradiciju kao muska.
Tako da ove bronza je fenomenalan rezultat.
Moram da priznam da nikad nisam pratio zensku kosarku ali cini mi se da je ovo najbolja generacija u istoriji nase zenske kosarke.
Da je Bobi igrao košarkašice bi osvojile zlato![]()
Inače, gledam sad meč Hrvatske i Turske na EP za igrače do 16 godina (nisam baš toliki fanatik, nego sam se kladio, pa da ispratim tiket). Uglavnom, ako nekoga zanima, u toku su produžeci (meč je za bronzu), a Hrvati u timu opušteno imaju nekog malog Šiptara. Sa takvima će sto posto da vrate svoju košarku na mesto...
bas ga znas i ti preterati, decko verovatno zna da igra cim je u reprezentaciji, koga briga sta je, zivi tamo i bavi se kosarkom, ne vidim problemKoji program?
Pa kakvo ti je to sad zakljucivanjebas ga znas i ti preterati, decko verovatno zna da igra cim je u reprezentaciji, koga briga sta je, zivi tamo i bavi se kosarkom, ne vidim problem
Saletov najveci argument su rezultati..sve drugo su smesne price..

Jednostavno, pre tog turnira je pričao da će sigurno igrati, a onda se predomislio u poslednjem momentu. Neozbiljno je to, a u reprezentativnim nadmetanjima su bitni i neki drugi kvaliteti osim čisto igračkih...
Kako to nije bitno francuskom i argentinskom treneru? Kao da samo mi imamo cast i ponos da nasi igraci igraju za zemlju, nebeski narod, drugi ne. Bitno je bilo pozvati Stimca da se majmunise na klupi.