BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam skoro sigurne informacije.....Iz izvora unutar samog saveza.
Uostalom, to čak i nije potrebno, samo razmisli sam i odgovori na nekoliko pitanje
1.Čemu služi prvobitni spisak kandidata za reprezentaciju, ukoliko taj spisak bude skraćen 7 dana kasnije, bez ijednog okupljanja?
2.Kako to odjednom Mačvan postade podoban, iako ga je pre smao dve godine Djordjević napljuvao na sva usta?
3.Kako to Marjanović postade podoban i skoro nezamenljiv, pa odjednom posle toga izdajnik?
Zato mi igramo olimpijadu sa sedam, osam igrača..i moram reći obzirom na igrački sastav, igramo fantastično.
Ali to nije nikakva zasluga Djordjevića samog nego je zasluga Teodosića koji je kompletno sazreo kao igrač, i Mutine sposobnosti da dobro uoči i skautira protivničku ekipu.
Uostalom, sećaš se ko je doveo Jovića u reprezentaciju, sa mesta rezervnog pleja u Radničkom?
Djordjević nije ni čuo za njega, dok ga Muta nije gurnuo.
Žene Saleta vole na način na koji su volele Dragana Nikolića, kao što vole Radeta Šerbedžiju, i sve te velike frajere, šmekere, face.

Jos jedan narucen tekst, cak i Blic Zena radi na procenat:
Jedino ga je kami provalio kao novobeogradskog folera, pa nece nocu mastati o njemu.![]()
Saletov najveci argument su rezultati..sve drugo su smesne price..
U svemu sto si naveo nema nijedan konkretan dokaz za tvoje tvrdnje. Mislim da treba da batalis takve price i drzis se analiza pre meceva koje volim povremeno da procitam, iako kao i svi cesto pogresis. Samo juce pogresio si u tvrdnji da ce Spanija pobediti, za cega realno nije bilo sanse. Spanija je dala sve od sebe, igrala sa 110% mogucnosti u odbrani, sudije su im posteno sudile i uobicajena drama i prljavstine im nisu prosle i nisu dobili jer nemoguce je da dobiju ekipu koja je individualno toliko bolja. Ja retko komentarisem ovde iako cesto citam i volim da cujem svacije misljenje. Mislim da je besmisleno pozivati se na neko kosarkasko znanje, sto ovde reklo bi se najvise radite ti i kami, a opet i jedan i drugi ste se kao i obicno ispromasivali sa prognozama.
"Sve je ovo normalno!" Mozda smo imali vece asove tj sigurno jesmo ali ja prosto obozavam ove momke koje sa klupe vodi Sale a na terenu Teo ruzno je reci ali su mi drazi nego Saletova i Bodijeva generacia mozda i zbog toga sto smo ranije gotovo uvek na papiru bili favoriti a to zadnjih godina nismo ali idalje kidamo ja se nerazumem bas u kosarku i nevolim previse da pametujem zato i retko kad pisem na ovom podforumu ali meni je gledati Teodosica kako deli lopte nesto najlepse za mene je on sustina kosarke nikad se nisam nijednom kosarkasu toliko divio i tako ga dozivljavo....i daj bre ljudi dal ste normalni zar posle ovakvog odvaljivanja Australije neko pise o Bobiju...Ameri su svakako favoriti u finalu i sta god bude ovi momci su meni do neba ali verujem da mogu ameri da se dobiju Braduljica ce sigurno da oplodi Treba nam i Jokic sa dobrom partijom Klasik Teo i Bogdan da poludi mnogo toga da se poklopi ali ja verujem da mozemo i da treba da se nadamo uostalom momci su zasluzili svakako...
Inace, Ameriku treba da trenira Kalipari, nego sto ga mejnstrim Amerika iz vise srednje klase mrzi, pa mu nikad ne bi dali da vodi reprezentaciju.
- - - - - - - - - -
Filadelfija valjda.
- - - - - - - - - -
Da mogu, bacio bih H bombu na Crnu Goru.

Teski su ovo dani za mrzitelje Djordjevica![]()
U čem je problem s tim Bobijem? Što nije igrao kvalifikacijski turnir? Mislim da je sliču situaciju imao i Batum ili neki drugi Francuz, bio je s ekipom, ali nije igrao dok nije potpisao ugovor, kasnije se normalno priključio. Srbija je bez ikakvih problema prošla kvalifikacije u Beogradu protiv dosta slabijih momčadi. zašto je bio problem da se priljuči nakon potpisa? Misloim, sad je svejedno, u finalu ste, ali ako nekomože ukratko di je nastao toliki problem?
Teski su ovo dani za mrzitelje Djordjevica![]()

Da mogu, bacio bih H bombu na Crnu Goru.

U čem je problem s tim Bobijem? Što nije igrao kvalifikacijski turnir? Mislim da je sliču situaciju imao i Batum ili neki drugi Francuz, bio je s ekipom, ali nije igrao dok nije potpisao ugovor, kasnije se normalno priključio. Srbija je bez ikakvih problema prošla kvalifikacije u Beogradu protiv dosta slabijih momčadi. zašto je bio problem da se priljuči nakon potpisa? Misloim, sad je svejedno, u finalu ste, ali ako nekomože ukratko di je nastao toliki problem?
Bravo devojke!!!!