Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Sve je ovo normalno!" Mozda smo imali vece asove tj sigurno jesmo ali ja prosto obozavam ove momke koje sa klupe vodi Sale a na terenu Teo ruzno je reci ali su mi drazi nego Saletova i Bodijeva generacia mozda i zbog toga sto smo ranije gotovo uvek na papiru bili favoriti a to zadnjih godina nismo ali idalje kidamo ja se nerazumem bas u kosarku i nevolim previse da pametujem zato i retko kad pisem na ovom podforumu ali meni je gledati Teodosica kako deli lopte nesto najlepse za mene je on sustina kosarke nikad se nisam nijednom kosarkasu toliko divio i tako ga dozivljavo....i daj bre ljudi dal ste normalni zar posle ovakvog odvaljivanja Australije neko pise o Bobiju...Ameri su svakako favoriti u finalu i sta god bude ovi momci su meni do neba ali verujem da mogu ameri da se dobiju Braduljica ce sigurno da oplodi Treba nam i Jokic sa dobrom partijom Klasik Teo i Bogdan da poludi mnogo toga da se poklopi ali ja verujem da mozemo i da treba da se nadamo uostalom momci su zasluzili svakako...

Kupiće deset medalja ako treba...........Kad Štimac jednog dana ne bude imao leba da jede, ili Simonović i Biirčević onda će lako kupiti.
Najmanje je on kriv što je cena da uzme medalju za njega bila milionska, jer Djordjević, dere sa procentima.
Mačvan je platio, pa je odmah od igrača bez pozicije i profila(po samom Djordjeviću) postao neizostavni deo reprezentacije.

Kupiće deset medalja ako treba...........Kad Štimac jednog dana ne bude imao leba da jede, ili Simonović i Biirčević onda će lako kupiti.
Najmanje je on kriv što je cena da uzme medalju za njega bila milionska, jer Djordjević, dere sa procentima.
Mačvan je platio, pa je odmah od igrača bez pozicije i profila(po samom Djordjeviću) postao neizostavni deo reprezentacije.

A je l ti imaš neke insajdereske informacije o uzimanju procenata ili je to samo tvoja pretpostavka?

Meni teško?
Ja sam sretniji od tebe što smo ušli u finale.
Košarka je sport kojim sam s ebavio skoro 15 godina, amaterski, čak jedno vreme poluprofesionalno.
I obzirom an to o njoj znam mnogo više od tebe, lobotomisanog idolopoklonika davitelja igrača.
Ali se od istine ne može pobeći nikako.

PS; j.b.t napisao si već cela dva komentara a nisi pomenuo premijera, Čovića, zaveru?
Da nisi danas nešto bolestan, kad si to propustio?

59883304793138284131.jpg

Kako tebe nije sramota da ovakve bljuvotine pises...Uzimas usta i pljujes Saleta Djordjevica legendu koja hoda a najveci uspeh u zivotu ti je blog na krstarici...Ovakvi poput tebe ni nezasluzuju ovaj uspeh ovu radost ovu reprezentaciju **** te Bobi idi mu se nabi u cmar zajedno sa njegovim miliona i boli me ***** nek me odmah banuju...ja nemogu da verjem sta ovaj bolid ovde pise...a da si gledo utakmicu i da ti je imalo stao pokrio bi se usima i skapiro da je macvan sjajno odigro zadnje dve tekme i povuko sve ove gluposti koje pises i reko da sale malo bolje zna basket od tebe...ali ne tebi je vaznije da ti ispadnes pametan i da tupis svoju suplju nego sto smo mi u finalu!

A je l ti imaš neke insajdereske informacije o uzimanju procenata ili je to samo tvoja pretpostavka?

Imam skoro sigurne informacije.....Iz izvora unutar samog saveza.
Uostalom, to čak i nije potrebno, samo razmisli sam i odgovori na nekoliko pitanje
1.Čemu služi prvobitni spisak kandidata za reprezentaciju, ukoliko taj spisak bude skraćen 7 dana kasnije, bez ijednog okupljanja?
2.Kako to odjednom Mačvan postade podoban, iako ga je pre smao dve godine Djordjević napljuvao na sva usta?
3.Kako to Marjanović postade podoban i skoro nezamenljiv, pa odjednom posle toga izdajnik?

Zato mi igramo olimpijadu sa sedam, osam igrača..i moram reći obzirom na igrački sastav, igramo fantastično.
Ali to nije nikakva zasluga Djordjevića samog nego je zasluga Teodosića koji je kompletno sazreo kao igrač, i Mutine sposobnosti da dobro uoči i skautira protivničku ekipu.

Uostalom, sećaš se ko je doveo Jovića u reprezentaciju, sa mesta rezervnog pleja u Radničkom?
Djordjević nije ni čuo za njega, dok ga Muta nije gurnuo.

Poslednja izmena:
Kako tebe nije sramota da ovakve bljuvotine pises...Uzimas usta i pljujes Saleta Djordjevica legendu koja hoda a najveci uspeh u zivotu ti je blog na krstarici...Ovakvi poput tebe ni nezasluzuju ovaj uspeh ovu radost ovu reprezentaciju **** te Bobi idi mu se nabi u cmar zajedno sa njegovim miliona i boli me ***** nek me odmah banuju...ja nemogu da verjem sta ovaj bolid ovde pise...a da si gledo utakmicu i da ti je imalo stao pokrio bi se usima i skapiro da je macvan sjajno odigro zadnje dve tekme i povuko sve ove gluposti koje pises i reko da sale malo bolje zna basket od tebe...ali ne tebi je vaznije da ti ispadnes pametan i da tupis svoju suplju nego sto smo mi u finalu!

Bljuvotine?
Ja pišem istinu, a to što se ona tebi ne svidja je tovj problem.
Aleksandar Djordjević je jedan od najvećih košarkaša sa ovih prostora SVIH VREMENA.
To ne znači da je dobar trener.
Čak se pokazuje da nije........
ili možda ti bolje znaš od recimo vlasnika PAO, koji je rekao da je on najgori trener kojeg je ikad video?

Imam skoro sigurne informacije.....Iz izvora unutar samog saveza.
Uostalom, to čak i nije potrebno, samo razmisli sam i odgovori na nekoliko pitanje
1.Čemu služi prvobitni spisak kandidata za reprezentaciju, ukoliko taj spisak bude skraćen 7 dana kasnije, bez ijednog okupljanja?
2.Kako to odjednom Mačvan postade podoban, iako ga je pre smao dve godine Djordjević napljuvao na sva usta?
3.Kako to Marjanović postade podoban i skoro nezamenljiv, pa odjednom posle toga izdajnik?

Zato mi igramo olimpijadu sa sedam, osam igrača..i moram reći obzirom na igrački sastav, igramo fantastično.
Ali to nije nikakva zasluga Djordjevića samog nego je zasluga Teodosića koji je kompletno sazreo kao igrač, i Mutine sposobnosti da dobro uoči i skautira protivničku ekipu.

Uostalom, sećaš se ko je doveo Jovića u reprezentaciju, sa mesta rezervnog pleja u Radničkom?
Djordjević nije ni čuo za njega, dok ga Muta nije gurnuo.

Aaaa skoro da sigurno znas pa sto nekazes da sve ovo znas ok vazi uredu tebi cemo da verujemo Djordjevic pojma nema uzima procente treba traziti smenu njegovu kad se pojavi na balkonu hvala ti sto si nam otvorio oci veliki insajderu...Predlazem da se posle ovoga saznanja na balkonu trazi smena Saleta! A da se skandira Bobiju...PS i njegovim milionima!

Човек са комплексом више вредности,уз то заљубљен у самог себе,убеђен да је увек у праву.Ако наставиш да му опонираш,вероватно ће се наљутити.Класичан индијанац.

Aaaa skoro da sigurno znas pa sto nekazes da sve ovo znas ok vazi uredu tebi cemo da verujemo Djordjevic pojma nema uzima procente treba traziti smenu njegovu kad se pojavi na balkonu hvala ti sto si nam otvorio oci veliki insajderu...Predlazem da se posle ovoga saznanja na balkonu trazi smena Saleta! A da se skandira Bobiju...PS i njegovim milionima!

Ti tek treba da se kvalifikuješ da argumentovano pričaš sa mnom o košarci.
Ja sam na ovom turniru govorio o SVAKOM meču i na celom turniru sam promašio dve utakmice.....Argentina.-Hrvatska i Španija- SAD..........
Eto ja sam svoje poznavanje košarke izložio sudu svih ovde, PRE mečeva......I tako sam radio i na ranijim prvrenstvima, sa skoro istim uspehom.
A šta si ti pokazao od svog košarkaškog znanja?
Ništa.....Zato, prvo stani mirno, i obraćaj mi se sa poštovanjem, što se košarke tiče.

Ne odnosi se samo na tebe... Uz tebe posebno se odnosi na vernike , preciznije lobotomisane vernike koji su čak i ovu temu zagadjivali klupskim prepucavanjima.

Човек са комплексом више вредности,уз то заљубљен у самог себе,убеђен да је увек у праву.Ако наставиш да му опонираш,вероватно ће се наљутити.Класичан индијанац.

Znam ja da nije lako kad je uvek neko drugi u pravu..ali šta ćeš bolje se navikni na tu ČINJENICU.:per:

Ti tek treba da se kvalifikuješ da argumentovano pričaš sa mnom o košarci.
Ja sam na ovom turniru govorio o SVAKOM meču i na celom turniru sam promašio dve utakmice.....Argentina.-Hrvatska i Španija- SAD..........
Eto ja sam svoje poznavanje košarke izložio sudu svih ovde, PRE mečeva......I tako sam radio i na ranijim prvrenstvima, sa skoro istim uspehom.
A šta si ti pokazao od svog košarkaškog znanja?
Ništa.....Zato, prvo stani mirno, i obraćaj mi se sa poštovanjem, što se košarke tiče.

Ne odnosi se samo na tebe... Uz tebe posebno se odnosi na vernike , preciznije lobotomisane vernike koji su čak i ovu temu zagadjivali klupskim prepucavanjima.

Ajde bezi bolidu jedan!
- - - - - - - - - -

Nego jeste iznenadjeni ovakvim partijama Braduljice igra u zivotnoj formi? Izdominiro je svakog centra...(ovo pitanje se odnosi na sve koji poznaju basket ali ne na ovoga kostu gore nemoj da mi odgovaras necu stobom da pricam/diskutujem vise ti si dovoljno reko)

To je tvoje stručno , košarkaško mišljenje?:hahaha::hahaha:

Pa dobro, potrudio si se.............I to je nešto

Da ja se nerazumem u basket puno ali volim ove momke i ovu reprezentaciju...moj sport je fudbal koji sam odlicno igro dok sam bio mladji i danas sam u fudbalu i o tome mogu sa nekim da diskutujem(normlanim)...Nije sramota neznati i priznati da nesto neznas dobro uciti i pitati to je naime vrlina govori dosta o karakteru pa kolko got to tebi bilo smesno...Sramota je kad pljujes na sve strane onda te Sale razuveri odvali od zivota Australiju pripremi utakmicu kao car i umesto da ko covek priznas da si pogresio(jer ljudski je gresiti) i da nesto naucis iz toga ne ti idalje sujetno teras po svome i valjas neku suplju iako je i tebi kao i svima jasno kolko si omanuo i kolko si se provalio ali ne ti idalje pises gluposti...'To je pravi stav!'

Bljuvotine?
Ja pišem istinu, a to što se ona tebi ne svidja je tovj problem.
Aleksandar Djordjević je jedan od najvećih košarkaša sa ovih prostora SVIH VREMENA.
To ne znači da je dobar trener.
Čak se pokazuje da nije........
ili možda ti bolje znaš od recimo vlasnika PAO, koji je rekao da je on najgori trener kojeg je ikad video?

Da te stavim malo na muke i uporedis tvoja dva omiljena trenera...Vujosevic vs Djordjevic???Obojica nemaju rezultate i amateri su teski jel tako?...Koga je Djordjevic trebao zvati umesto Macvana,koji je to igrac na poziciji 4 bolji od njega a nije pozvan,kako to da kao "navijac Partizana" imas toliku odbojnost prema svemu sto dolazi iz njega...Na temama o Partizanu od kako nema "davitelja" slabo navracas..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back