Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prema ocekivanju, Djilasovo glasilo kreira atmosferu "protiv Sala":
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/blic-komentar-djordevicu-gde-je-problem/y0w14f4

A istine radi, o Bobanovom statusu se ništa ne zna, nijednom niste razrešili dilemu da li Marjanović, u slučaju da odemo u Rio, putuje sa reprezentacijom ili ne. Pravo svakog novinara je da postavi pitanje koje on hoće, a na selektoru u ovom slučaju je da odgovori ili ne. Ali da napada i vređa na pitanja koja nisu uvredljiva, to ne sme! Podsećamo da nas još boli poraz od Litvanije u polufinalu Evropskog prvenstva, zbog koga sada država i Košarkaški savez plaćaju ukupno 3,2 miliona evra za organizaciju kvalifikacionog olimpijskog turnira. Znamo i da se niste dobro rezultatski proveli u Atini... I na kraju, pre dve godine niste ni uvrstili Marjanovića na spisak sa Mundobasket. Pa čemu onda žaljenje prošlog leta kada je Bobi otkazao zbog povrede, ili sada otrovna strela upućena njemu s pitanjem: „Zašto neće da igra?“.

Bobi hoće u Rio. A, želite li ga Đorđeviću, iskreno, vi u timu za Rio?

Tesko je opisati kakva je ovo gamad

PS: Veceras na RTS i Areni nova prijateljska protiv Francuza.

Poslednja izmena:
Pominjali smo to - ako smo dobro shvatili, a ja mislim da jesam procitao validnu informaciju, nema naknadnog zvanja igraca van 24. Zato ne moze Jelovac.

Mitrovic nije bio na tom spisku isto, ja mislim, a i da jeste, jednako je dobar (ili slab) igrac kao i Bircevic.

a kako je Katic 2014. pozvan naknadno iako nije bio na prvobitnom spisku?

Mitrovic je po meni svakako kompletniji i korisniji igrac od Bircevica, ali dobro... stvar ukusa

a kako je Katic 2014. pozvan naknadno iako nije bio na prvobitnom spisku?

Mitrovic je po meni svakako kompletniji i korisniji igrac od Bircevica, ali dobro... stvar ukusa

Ne secam se tacne situacije iz 2014, a i nisam ni za ovo 100% siguran.

Mitrovic mozda jeste u teoriji kompletniji i samim tim bolji, ali ako si pratio zadnjih nekoliko meseci, decko je u ovom momentu odron po pitanju psihe i forme.

Inace, nije mala stvar dobiti Francuze u nedelju dana 2x, makar prijateljske, jasno je da ovi momci imaju odredjenu dozu spremnosti i timskog duha, samo se nadam da ce potrajati do kraja ciklusa a ne da je to samo reakcija na ovu celu situaciju sa 2 otkaza i 2 povrede.

Hm, zajebavali smo se mnogo protiv Francuske. Nije smelo da se ide u produžetke.
Vidi se da je Jokić mnogo napredovao, posebno u pregledu igre i igri leđima. Inače solidno igrmao napad. Bogdanović se ispucavao, a slabije probijao i na tome mora da se poradi. Ostali su sasvim dobri.
U odbrani se vidi problem jer fali četvorka. Kad igraju zajedno Bradulja i Jokić ne možemo ništa da odbranimo.
Nije mi jasno zašto Zagorac i Gudurić ne dobijaju priliku da igraju. Posebno nam Zagorac treba jer nam nedostaje atletike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back