diletant
Domaćin
- Poruka
 - 3.135

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se da je odluka dobra, Bogdan mora da bude jos bolji i konstantniji u svojim igrama, kako ne bi bio vodonosa kada ode u NBA.
A eto i sanse da bude prvak EL, sto mu je prosle sezone promaklo.

Traume još uvek traju![]()
A istine radi, o Bobanovom statusu se ništa ne zna, nijednom niste razrešili dilemu da li Marjanović, u slučaju da odemo u Rio, putuje sa reprezentacijom ili ne. Pravo svakog novinara je da postavi pitanje koje on hoće, a na selektoru u ovom slučaju je da odgovori ili ne. Ali da napada i vređa na pitanja koja nisu uvredljiva, to ne sme! Podsećamo da nas još boli poraz od Litvanije u polufinalu Evropskog prvenstva, zbog koga sada država i Košarkaški savez plaćaju ukupno 3,2 miliona evra za organizaciju kvalifikacionog olimpijskog turnira. Znamo i da se niste dobro rezultatski proveli u Atini... I na kraju, pre dve godine niste ni uvrstili Marjanovića na spisak sa Mundobasket. Pa čemu onda žaljenje prošlog leta kada je Bobi otkazao zbog povrede, ili sada otrovna strela upućena njemu s pitanjem: „Zašto neće da igra?“.
Bobi hoće u Rio. A, želite li ga Đorđeviću, iskreno, vi u timu za Rio?
Pominjali smo to - ako smo dobro shvatili, a ja mislim da jesam procitao validnu informaciju, nema naknadnog zvanja igraca van 24. Zato ne moze Jelovac.
Mitrovic nije bio na tom spisku isto, ja mislim, a i da jeste, jednako je dobar (ili slab) igrac kao i Bircevic.
a kako je Katic 2014. pozvan naknadno iako nije bio na prvobitnom spisku?
Mitrovic je po meni svakako kompletniji i korisniji igrac od Bircevica, ali dobro... stvar ukusa
Parker igra kvalifikacije, a nasa centarska vedeta uziva u Americi. Tako je to kad si veca zvezda od Francuza.
a kako je Katic 2014. pozvan naknadno iako nije bio na prvobitnom spisku?
Mitrovic je po meni svakako kompletniji i korisniji igrac od Bircevica, ali dobro... stvar ukusa