To je jako tesko predvideti , sto se tice Jokica , nece mu biti lako da izbori neku minutazu , ipak su na visokim pozicijama tu : Jusuf Nurkic, Zofri Lovrenj, Kenet Farid , Vilson Cendler .........mozda niko od njih nije neka mega zvezda i takoreci nedodirljiv ali sve su to veoma ozbiljni igraci na koje Denver ozbiljno racuna, a tu je mozda i ponajbolji igrac ekipe Danilo Galinari , koji je "trojka" ali sa svojih 208 i odlicnim fizikalijama moze da pokrije i poziciju 4.
Ajde da kazemo Galinari i Farid vec imaju zagarantovano mesto u ekipi , pa donekle i Cendler , a Nurkic i Lovrenj su se veoma dobro pokazali prosle sezone i sigurno da imaju prednost u odnosu na Jokica.
Sto se tice Bjelice , to je nemoguce predvideti , mozda bude igrao i po 40 minuta a mozda uopste ne bude ni ulazio.
On pokriva pozicije 3 i 4 , a tu imaju legendu Kevina Garneta, Djordju Denga, Karla Entonija Taunsa prvog pika sa drafta, Antoni Beneta prvog pika sa drafta iz 2013. , na trojci je Endru Vigins (koji je ajde da kazemo vise bek suter) i pristigli Rudez iz Indijane.
Mada u svakom slucaju i da ne bude igrao previse mislim da ima dosta klubova zainteresovanih za njega gde bi se sasvim lepo izigrao.
Inace sto se tice Bobija Marjanovica ja mislim da bi on mogao da bude veoma prijatno iznenadjenje , prakticno je jedini pravi centar u ekipi , nema direktnu konkurenciju uprkos izvanrednoj unutrasnjoj liniji Sparsa, mislim da bi mogao dosta da igra, sad kad San Antonio bude igrao protiv ekipa koje igraju bez klasicne petice mislim da bi Popovic mogao da ih napadne u reketu preko Marjanovica a opet kad budu igrali protiv nekih ekipa sa dominantnijim centrima , pa neko ce morati da ih cuva i da zatvori reket.