i mene je zacudilo sto je Sale preuzeo Panatinaikos s obzirom da je odbijao Real i Olimpijakos pod izgovorom da zeli da se posveti samo reprezentaciji i da ce o klubovima razmisljati tek kada zavrsi posao sa reprezentacijom
al ne smeta mi ovako... i Duda je u isto vreme vodio i klub i reprezentaciju
nije mi samo jasno cemu sad bas toliko pljuvanje Saleta i njegovog uspeha... prosle godine smo ga slavili i hvalili, bili smo puni sebe, a sad smo pesimisti
Odbijao je Real i Olimpijakos?
To je prenela neka respektabilna informativna agencija?
Ili je bilo "nema tih 100 evra za koje novinar nece napisati sta se od njega trazi?"
Djordjevic je javno rekao na pocetku svog rada u reprezentaciji, da NE MOZE neko da bude i selektor i da vodi klub.
To je valjda rekao sa pozicije trenera kojeg su Armani i Beneton oterali sa klupe?
Mislim sama konstrukcija "trazio ga Real" a Lasa izabran za trenera godine i covek osvojio sve sto moze, je prica za malu decu.
I naivne Srbe, dok se ne nadje bolji angazman.
Zivi bili pa videli.
Ko ga pljuje? Pusti Kostu i njegova razmisljanja, on je jedinstven
Ako si mislio jedinstven po tome sto sve sme da kaze, sto ne zeli da precuti licemerstvo i bezobrazluk drugih.
Nisi pitao da li taj Djordjevic zna koliko je dece krenulo na kosarku posle SP?
Koliko je toga Djordjevic MOGAO da pormeni sa pozicije na kojoj se nasao?
Koliko je njegov uspeh obradovao sve one prave zaljubljenike u kosarku, one kosarkaske radnike izgubljene u menadzerksom sistemu koji je vladao za vreme Ivkovica i kompanije?
A njega boli kur.ac za sve to, i potrcao je za prvim parama koje su pokazane.
To ne radi miljenik nacije, to cak i ne pomislja............
Sitna dusa , da......I on je pokazao da je bar to.
Sitna dusa.