Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:vatromet: :vatromet: :vatromet:
zene.jpg

ПРВАЦИ ЕВРОПЕ!!!!!

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Navaro je imao problema sa povredama ove sezone , mada svakako ukoliko bude zdrav moze da odigra on joe nekoliko sezona na nekom relativno vrhunskom nivou.
Jer ipak on je prirodan igrac nije igrac koji ne igra na atleticizam , eksplozivnost , koji ne igra telom previse ,vec je igrac koji igra na magiju , na fintu, na inteligenciju, na preciznost , na osecaj............a sa takvim stilom igre i takav tip igraca moze dosta dugo da traje , u principu bitno mu je samo da je zdrav.

Inace fali tu i Rubio i iskusni Kalderon , bice oslabljeni na bekovskim pozicijama, ali opet bice tu udarni trio iz Reala , Fernandez, Rodrigez i Ljulj, pa sve bolji Aleks Abrines , suter San Emeterio............tako da opet bice to jedna veoma jaka ekipa.

Nego gledao sam sastav Italijana i zaista moram da priznam da sam fasciniran njihovim igrackim potencijalom, realno mogu svakog da pobede i ja ih vidim kao potencijalne favorite iz senke.
Realno mislim da sad imaju i jaci tim nego onda krajem 90ih sa Majersom, Fuckom i ostalima ili onda 2004te kad su uzeli srebro na olimpijadi, sa Bazileom, Pocekom, Galandom, Markonatom i ostalima.

Tu su im Galinari igrac koji je u NBA u stanju da ubaci po 50 poena na utakmici , pa Belineli , Barnjani, Datome, pa Djentile (verovatno isto jedan ozbiljan buduci NBA igrac) , pa Daniel Haket , pa nekoliko igraca iz Redjo Emilija koji su stvarno igrali fantasticno ove sezone , recimo kao Dela Vale (isto verovatno buduci NBA igrac) , pa Cincarini, Polonara.......tu su jos Nikolo Meli, Luka Vitali, Pietro Aradori ...........itd, jedna vrlo mocna ekipa.

Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase.

Niko slova o selektoru reprezentacije i angazmana u Panatenaikos?
Ja sam iskree mislio da s njim dolaze novi vetrovi u kosarkaski savez, kad ono jos jedan sledbenik je iskoristio reprezentaciju da nadje sebi uhlebljenje.
Neko ce reci, ali je bar nesto uradio.
Ja sam tu sklon jednom mozda neklasicnom razmisljanju.
Secate se iz skole bajke "Usud".???....Rodis se sretan i to je to......
I onda igras lose u grupi, ali se lepo pogodi pa ti se u najvaznijem mecu cetvrtfinala nagu.zi prakticno jedina ekipa od te cetiri koju mozemo lagano dobiti....
I za to treba imati srece.......Naravno i znanja za posle ali najvazniji mec je vec prosao.....
Ja licno sam njegovom odlukom bas razocaran, i iskreno ne vidim da idemo na OI.
Daj boze da gresim, ali se meni to retko dogadja.

Poslednja izmena od moderatora:
i mene je zacudilo sto je Sale preuzeo Panatinaikos s obzirom da je odbijao Real i Olimpijakos pod izgovorom da zeli da se posveti samo reprezentaciji i da ce o klubovima razmisljati tek kada zavrsi posao sa reprezentacijom

al ne smeta mi ovako... i Duda je u isto vreme vodio i klub i reprezentaciju

nije mi samo jasno cemu sad bas toliko pljuvanje Saleta i njegovog uspeha... prosle godine smo ga slavili i hvalili, bili smo puni sebe, a sad smo pesimisti

Gledam upravo susjede kako napustaju postolje u trenutku kada nasi "PLAVI" primaju zasluzene medalje. Da su znali da se vise nece popeti na isto, verovatno ne bi ovako brzo silazili :hahaha:

- - - - - - - - - -

i mene je zacudilo sto je Sale preuzeo Panatinaikos s obzirom da je odbijao Real i Olimpijakos pod izgovorom da zeli da se posveti samo reprezentaciji i da ce o klubovima razmisljati tek kada zavrsi posao sa reprezentacijom

nije mi samo jasno cemu sad bas toliko pljuvanje Saleta i njegovog uspeha... prosle godine smo ga slavili i hvalili, bili smo puni sebe, a sad smo pesimisti

Ko ga pljuje? Pusti Kostu i njegova razmisljanja, on je jedinstven :mrgreen:

Odbijao je Real i Olimpijakos?
To je prenela neka respektabilna informativna agencija?
Ili je bilo "nema tih 100 evra za koje novinar nece napisati sta se od njega trazi?"

Djordjevic je javno rekao na pocetku svog rada u reprezentaciji, da NE MOZE neko da bude i selektor i da vodi klub.
To je valjda rekao sa pozicije trenera kojeg su Armani i Beneton oterali sa klupe?
Mislim sama konstrukcija "trazio ga Real" a Lasa izabran za trenera godine i covek osvojio sve sto moze, je prica za malu decu.
I naivne Srbe, dok se ne nadje bolji angazman.
Zivi bili pa videli.

Ko ga pljuje? Pusti Kostu i njegova razmisljanja, on je jedinstven

Ako si mislio jedinstven po tome sto sve sme da kaze, sto ne zeli da precuti licemerstvo i bezobrazluk drugih.
Nisi pitao da li taj Djordjevic zna koliko je dece krenulo na kosarku posle SP?
Koliko je toga Djordjevic MOGAO da pormeni sa pozicije na kojoj se nasao?
Koliko je njegov uspeh obradovao sve one prave zaljubljenike u kosarku, one kosarkaske radnike izgubljene u menadzerksom sistemu koji je vladao za vreme Ivkovica i kompanije?
A njega boli kur.ac za sve to, i potrcao je za prvim parama koje su pokazane.
To ne radi miljenik nacije, to cak i ne pomislja............
Sitna dusa , da......I on je pokazao da je bar to.
Sitna dusa.

Danas je tacno 20 godina od osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Atini 1995. godine!
Iako je to dug vremenski period, srce i dalje zadrhti od srece kada se prisetimo tog turnira.

Dejan Bodiroga
Predrag Danilovic
Sasa Obradovic
Zoran Sretenovic
Zarko Paspalj
Miroslav Beric
Aleksandar Djordjevic
Zeljko Rebraca
Vlade Divac
Zoran Savic
Dejan Tomasevic
Dejan Koturovic

trener Dusan Ivkovic

HVALA VAM NA SVEMU I POSLE 20 GODINA!!!! :worth::worth::worth:

Па и прошли пут је већина осуђивала Ђорђевића, и били су више песимисти него оптимисти...
Исто и овај "јединствени"...како су почеле победе,...промена мишљења...
Исто ће и сада бити.
Дај Боже да опет буде успеха,заборавиће се Панатинаикос...
Свако од нас има неку замерку на избор играча,али због (још увек,а и биће за мене УВЕК) игара у репрезентацији и прошлог тренерског успеха:
...Једноставно:подршка Ђорђевићу !

Sakramento zainteresovan za Raduljicu

http://www.kurir.rs/sport/kosarka/r...ivac-na-meti-sakramento-kingsa-clanak-1844721

ako sve bude kako treba imacemo cetiri igraca u NBA (Kuzmic, Bjelica, Jokic) sto se skoro nije desilo!

Osim Pedje i Divca niko drugi od nasih igraca nije napravio iole ozbiljnu karijeru u NBA

Danilovic je recimo imao solidne brojke tipa 12 poena prosek, ali je bio samo dve sezone

Uostalom vise igraca u NBA uopste ne znaci i jaca reprezentacija, mi smo primer :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back