gost 303160
Domaćin
- Poruka
- 3.630
Teodosic, Markovic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Marjanovic
ovi ce se 100% naci na spisku... pitanje je ko su drugih 6
Jebeni Marković.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sa EP ide na OI, 5 ili 6 , ja mislim 5 ali nisam siguran ?
Ako se ne varam, finalisti idu direktno, a od 3. do 6. mesta idu u kvalifikacije
a mene si ne tako davno napao kad sam napisao da bi pozvao Milosavljevica
- - - - - - - - - -
Znači moramo u finale ući.
Gagi je strasan igrac i u napadu i u odbrani. Ja bih ga pod obavezno zvao u reprezentaciju. Samo da ga povrede zaobidju.
Jebeni Marković.
To je 100% sigruno, ovako se ide u te kvalifikacije za koje koliko vidim se jos ne zna ni po kom formatu ce se igrati, ni gde ce se igrati ni ko ce igrati (sem sto se zna da ce igrati 4 ekipe iz Evrope, 3 iz Amerike, 2 iz Azije i Afrike i predstavnik Okeanije). Prosli put su bile cetiri grupe sa po tri tima, pa su po dva iz svake prolazila u cetvrtfinale, a na olimpijadu su se plasirali finalisti i treceplasirani.
Nedović je plej a Milosavljević je bek šuter, ne mogu da se porede iz mnogo razloga. Obojica bi trebalo da budu u reprezentaciji jer ovo prilika da pokažu ono što svi znamo da mogu da urade. Sa njima i Teodosićem, Bogdanovićem i Marković/Jović - em bi smo imali jednu respektabilnu bekovsku liniju koja bi bila i tehnički i fizički spremna da parira ostalim reprezentacijama.
Dženkins je punio preko Marinkovića, Andrića i Akojona, tu se razigravao i dobio samopouzdanje, i samo je zato i dao šta je dao.![]()
Kakvo fundamentalno nerazumevanje Milosavljevića
Vidim ko je autor komentara........
I naravno, ko ce pored tolike komedije da cita dalje?![]()
Izvini, nisam znao da više igrača može da nosi broj 12Prekini da lupetaš i dalje, preklinjem te.
I bio je kanta. Osim kad je nailazio na raspade od timova poput Laborala i Galatasaraja i vražjeg Neptunasa.Lazić je celu sezonu igrao protiv ponajboljih evropskih bekova a ovaj protiv Krke i Konstantina.
Važi, ja prestanem da lupetam a ti nauči šta je "timska odbrana" i da kroz nju procenjuješ učinak svih igrača pa se onda javi.
Prvi primer odma na snimku, zašto se Milosavljević povlači umesto da juri Dženkinsa, ako daš tačan odgovor, prošao si.