Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ako se ameri budu zalili na neregularnost usled totalne dominacije samo ih podsetiti da su pre 15ak god razmatrali mogucnost da dozvole nekoj njihovoj kosarkasici da izadje na NBA draft jer je bila isuvise dominantna za zensku kosarku..oz ili ne,valja tim argumentom izvrsiti pritisak

broj tri je glavna karika ekipe
primarno zaduzenje :defanziva
buduci da ima ubedljivo najbolje fizikalije
da stavi dzep najboljeg protivnickog napadaca,ili vise njih odjednom,znaci od 1 do 4 moze sve da cuva,izbacuje dupetom sve iz reketa,sece liniju dodavanja,sprecava kontre i sve ostalo
ovi ce vec da smuljaju nesto u napadu pa nisu tolko sapeti
egal zavrsnica,
aj nema smisla neka udje i Bogdanovic da sutne koju,sredice mu odlican blok defanzivac,da ima dvoljno prostora da suta....
Ne verujem da bi se neko bunio da ga Spanovicka izbaci dupetom iz reketa :per:

- - - - - - - - - -

aj eventualno Ibaka,cisto da Ivana pazuira malo,da ih ne izdominira totalno
nabice im komplekse
Gurac Boba ide na trojku
:rotf:

UODEuSH.png

Pa jeste, ako imas 12 godina onda je smesan
ovo je u stvari podsvesna konstatacija da moze da te sashije neki napredni 12ogodisnjak
put do zamospoznaje je trnovit ali stici ces vec :lol:
a kad stignes,e onda vidi dal ces da krenes iz pocetka kako treba il ces da batalis sta za tebe nije :lol:

- - - - - - - - - -

E,a jel Ivana Spanovic na asteroidima hormonima i ostalim drogama ? :lol:

- - - - - - - - - -

dakle Stauskas moze Bogdanovica da strpa u mali dzep
mladji dve godine
tri klase ispred

da ?
realno ??

e,kako je malo ono zalosno kako kompletno svi iz bekovske linije beze unazad kad neki krene da napada sloptom
nisu ameri utrpali toliko trojki jer ih je krenuo sut nego zato sto bekovi Srbije imaju balvane umesto nogu,jednostavno nisu FIZICKI u stanju da izvrse pritisak na loptu
prpa da ce ga pojesti na prvom koraku i bezi nazad kreira vakuum od nekih metar i po dva
tipicno prpadzijsko foliranje da ga ne izuje iz patika
amerima je to bio trening u sutanju trojki nista vise
valjda svako ko trenira basket ubacuje taj % na treningu,sta znam ??

- - - - - - - - - -

cak su i lose sutirali

Jarica da si imao tu ne bi ti to radili ?? :think:

ili recimo Bogdanovicev raspon ruku i sprema Stauskasa
prvi ima balvan u nogama vakuum pokriva rasponom
drugi je agilniji kratke ruke (za basketasa:lol:)
miks ta dva imas ono kako kazu ,,,,, lokdaun defendera :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Коста шта ћеш кад син почне по кући да пева ;)
...сад си велик' играч Боогданеее,Богданеее... !!!

Ako stvarno postane veliki igrac, niko sretniji od mene............
Bice to veoma retka prilika da sam se prevario.........

Od vremena kada sam sa juniorima igrao protiv juniora Partizana sa Djordjevicem,preko kadetskog prvenstva Srbije u Loznici gde sam prvi i jedini put uzivo video Stojakovica, do priprema kosarkasa Borca iz Cacka na Zlatiboru, gde sam u pauzi igrao basket protiv pok.Harisa Brkica, do ulicnog basketa u Loznici preko leta gde sam imao priliku da prvi put vidim i igram protiv Milosa Vujanica tada jos igraca Borovice iz Rume................Svima njima sam prognozirao velike karijere...
Kao sto sam i Tepicu prognozirao ovo sto je danas.
Od promasaja mislio sam da ce dublji i vazniji trag u NBA ligi da ostavi Jaric, ali on je vise voleo da je.be naokolo nego da igra kosarku.
I naravno Darko Milicic, ali je on sam dig`o ruke od sebe u kosarci.

Smrt mene ne boli.
Boli one oko mene.
Isto tako je i sa gluposcu.

:super:

Od promasaja mislio sam da ce dublji i vazniji trag u NBA ligi da ostavi Jaric, ali on je vise voleo da je.be naokolo nego da igra kosarku.
I naravno Darko Milicic, ali je on sam dig`o ruke od sebe u kosarci.

Kakav crni Jaric.... a tek Milicic :rotf:
Dajte od Darka neki kontakt da ga drkam sa mojim ribolovackim trofejima. :mrgreen:

:super:

Kakav crni Jaric.... a tek Milicic :rotf:
Dajte od Darka neki kontakt da ga drkam sa mojim ribolovackim trofejima. :mrgreen:

Jaric je imao kapacitet da igra NBA ligu........Taj stil igre mu je i odgovarao, cak je jedne sezone to i pokazao kada je bio cca. na 10 poena 5 skokova 5 asistencija, 2 ukradene lopte, sto je statistika za divljenje......Medjutim, problem kod njega je bio isti kao i kod Milicica.......Njima kosarka nije bila zanimanje, niti ljubav.Njima je kosarka bila sredstvo da dodju do cilja.............Para, moci, riba isl........Zato su "zavrsili" kako su zavrsili.............

A tek da Darko koliko sam štuke vadio na Rapalu po kubicima, crko bi od muke.

Slike, kolega...slike! :rtfm:

Inace, imas ovde jos dosta mojih trofeja.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/206007-Vasi-i-Nasi-Trofeji-galerija-slika/page7

Proslo SP, sad se sprdamo malo. :mrgreen:

Nisam fan ribolova.............
Pre bih mogao sa Jaricem razmeniti slike trofeja..........:D

Imao bih i ja sta za pokazati od tih drugih riba, ali kazu pravila da se slike forumasica ne smeju kaciti, jebbi ga. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back