Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pešić: Reprezentaciju treba poveriti mladom stručnjaku

"Reprezentacija je nešto posebno, pogotovo sada kada više nismo zemlja od 20 miliona stanovnika. Moramo nešto da menjamo u filozofiji. Treba iskoristi iskustvo Ivkovića, Obradovića i mene, ali smatram da nekog mlađeg treba 'baciti u vatru'. Naravno, uz obavezu da mu svi pomognemo. Vraćanje na stara imena može da pomogne, ali dugoročnom gledano to nije pravo rešenje. Moramo da mislimo o mladima. Ni nama se nekada nije verovalo, ali dobili smo šansu koju smo, manje - više, svi iskoristili. Za tu odluku treba imati i hrabrosti, ali u sportu bez nje nema uspeha", rekao je, između ostalog, Pešić u intervjuu za "Sportski žurnal".

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evrops...prezentaciju-treba-poveriti-mladom-strucnjaku

Vladi Jovanovicu! :mrgreen:

Ni u ludilu. Nasoj reprezentaciji treba vrhunski strucnjak sa iskustvom. Ne treba se zezati sa reprezentacijom jer nam treba kontinuitet na velikim takmicenjima i visok plasman jer je tim jos uvek u izgradnji i tek treba da dozivi najveci stepen uigranosti. A plan je bio da se ovaj tim gradi za olimpijadu 2012 godine i pretpostavlja se da ce svi igraci imati savrsen prosek godina za jedno tako veliko takmicenje. Najveci problem je promena trenera koji je uveo i postavio temelj za jedan sjajan sistem u igri reprezentacije i sada su to presekli. A da se ovaj mladi tim jos vise uigrava mogao bi da pomrsi konce i Drim Timu.

Poslednja izmena:
Od nase kosarke nema nista. Nekad je bilo dok su zakucavali legende kosarke, "Divac, Paspalj, Bodiroga" i ostali.
Od izgubljenog evropskog prvenstva u kosarci u Ns ne pratim vise kosarku ni timove ni reprezentaciju, oni su kako je rekao Zeljko bili u svadji medjusobno i samim tim nisu hteli da jedno drugom dodaju loptu. Bruka! Vise nikad kosarke u Srbiji kao sto je nekad bilo.

http://www.sportal.rs/news.php?id=49481
OSTAJE DUDA:worth::worth::worth::worth::worth:
I to je ispao covek nedvidjen lik,oprostio im plate i radice do OI bez zarade:worth::worth::worth:
Svaka ti cast majstore,PATRIOTO
IDEMO DO ZLATA U LITVANIJI:super:

Veoma je zanimljivo, posto je sa garniturom na celu sa Kapicicem na svakom koraku prozivao za plate koje mu nisu isplacene, da ce sad raditi volonterski.....
Sacuvaj me boze silnih zutih volontera koji vedre i oblace po Srbiji.
Da, da znam.Ivkovic je moralna gromada i kako sam smeo to i da pomislim?
Zaboravite, nije ni vazno.
Smesno.Kao da niko u ovoj zemlji nema grama mozga i pameti, niti se seca bilo cega dva meseca unazad.....
Dobro, za zute sam znao da su takvi, ali da ce to bas svi ostali da progutaju?
Ko zna, kod nas je sve moguce.

Veoma je zanimljivo, posto je sa garniturom na celu sa Kapicicem na svakom koraku prozivao za plate koje mu nisu isplacene, da ce sad raditi volonterski.....
Sacuvaj me boze silnih zutih volontera koji vedre i oblace po Srbiji.
Da, da znam.Ivkovic je moralna gromada i kako sam smeo to i da pomislim?
Zaboravite, nije ni vazno.
Smesno.Kao da niko u ovoj zemlji nema grama mozga i pameti, niti se seca bilo cega dva meseca unazad.....
Dobro, za zute sam znao da su takvi, ali da ce to bas svi ostali da progutaju?
Ko zna, kod nas je sve moguce.
Daj neke linkove ka vestima te dokazi svoje tvrdnje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back