diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Jaoj, nemoj Milicica, pa onda cu svaki dan morati da citam naslov "Odlicna partija Milicica nedovoljna za pobedu Srbije"![]()
Mozda si i u pravu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoj, nemoj Milicica, pa onda cu svaki dan morati da citam naslov "Odlicna partija Milicica nedovoljna za pobedu Srbije"![]()

Jos da smo mi uleteli umesto Grka... 

koliko sam ukapirao oni su bili u tom autsajderskom sesiru, na to sam mislio, zayeban autsajder, od njih se ne ocekuje mnogo, a mogu da ga zabibere
ko da u kvalifikacijama za SP u fudbalu izvuces Azerbejdzan, a ne San Marino

Nije lose,samo umesto Rasica bolje Rakocevic.
Drugari ajde da igramo onu igru "sastavite tim za ep".Evo ja pocinjem
1
Milos Teodosic
Stefan Markovic
2
Tripkovic
Rasic
Paunic
3
Marko Keselj
Nemanja Bjelica
4
Novica Velickovic
Milan Macvan
Dusko Savanovic
5
Nenad Krstic
Darko Milicic
Rezerve
(Kosta Perovic i Milenko Tepic)
Selektor
Profesor,magistar,doktor kosarke
Dusan Duda Ivkovic
umesto Pauna
)
mrzece te me, ali ja sam za Tepica u uzi spisakumesto Pauna
i umesto Balvana Raduljko (Kostunica)
samo jos da smislim ko umesto Rasica![]()
Umesto Rasica-Rakocevic,al da mu Duda odrzi lekciju...Da se zna ko je plej,a ko bek-suter...
Slazem se i za Tepica...Mada Paunic ima vise znanja,barem se meni cini..Tepic je cista balvancina,koja je bez Duletove ruke izrasla u antiigraca...

Kada sam ja svojevremeno rekao kako od nejga nikad nece biti kosarkas, bilo vas je dosta koji ste se sprdali sa tim.
Cisto da napomenem.....

Kada sam ja svojevremeno rekao kako od nejga nikad nece biti kosarkas, bilo vas je dosta koji ste se sprdali sa tim.
Cisto da napomenem.....

i takav kakav je potreban je ovoj reprezentaciji
p.s. koje to posebno znanje ima Paunic?![]()
i takav kakav je potreban je ovoj reprezentaciji
p.s. koje to posebno znanje ima Paunic?![]()
Miroslav Muta Nikolić misli da je došlo njegovo vreme.
“Odavno sam zaslužio da budem selektor. Treba da postoji neki red, pet godina sam radio sa Obradovićem kao drugi trener”, rekao je Nikolić.
On smatra da je rad u reprezentaciji dužnost svakog trenera.
“Reprezentacija je moja obaveza. Ne samo moja već svakog trenera u Srbiji. Ipak, teško će biti svakome ko sada dođe. Ako bude šesti na EP u Litvaniji, svi će pitati zašto ste oterali Dudu. Niko ga nije oterao, ponestalo mu je patriotizma. Treneri bez posla koriste reprezentaciju da ih izbaci, a kada nađu milionske ugovore, odlaze. Muta to nikad ne bi uradio”.
tepic i tripkovic su apsolutno nepotrebni
samo zbog tepica smo ostali bez medalje proshle godine
lik se trudio svim silama da nas pokopa
igra prosechno 2 minuta ove sezione...koji ce nam
isto vazi i za tripkovica
treba voditi od bekova rashica,markovica,teodosica pa chak i milosavljevica(nije on kriv shto ga trenira mentol jovanovic pa deluje katastrofalan,inache nije bash toliko losh)ako hoce rakochevic ako ne uvesti neke nove samo ne panja paunica
ali sve je to dzaba ako nas bude vodio onaj mutavi koji se nudi preko novina
koja katastrofa lol spasti sa dude ivkovica na ebenog miroslava mutu nikolica lol
Odbranu.
Ne znam dal si primetio na sp u Turskoj da mi nismo mogli niciji pick and roll da branimo dok ne bi ubacili paunica.