Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoj, nemoj Milicica, pa onda cu svaki dan morati da citam naslov "Odlicna partija Milicica nedovoljna za pobedu Srbije" :lol:

kralju :hahaha: :hahaha:

zayebana grupa, Franci nam ne leze, Italijani su stari gomnari, a i Svabe su zayebane ako im dodje Novicki
tu su jos i Izrael i Letonija kao najjaci autsjaderi
naravno najvaznije je to da se mi medjusobno sredimo, da vidimo ko ce nam biti selektor i ko ce da nam igra
i da smenimo onog debila Kapicica, on je stvarno zalutao

koliko sam ukapirao oni su bili u tom autsajderskom sesiru, na to sam mislio, zayeban autsajder, od njih se ne ocekuje mnogo, a mogu da ga zabibere
ko da u kvalifikacijama za SP u fudbalu izvuces Azerbejdzan, a ne San Marino

Koji sam ja...bolid, blago receno. Zamenio sam Litvance sa Letoncima. Izvinjavam se jos jednom. Nisam se bio razbudio izgleda. :mrgreen:

Drugari ajde da igramo onu igru "sastavite tim za ep".Evo ja pocinjem
1
Milos Teodosic
Stefan Markovic
2
Tripkovic
Rasic
Paunic
3
Marko Keselj
Nemanja Bjelica
4
Novica Velickovic
Milan Macvan
Dusko Savanovic
5
Nenad Krstic
Darko Milicic

Rezerve
(Kosta Perovic i Milenko Tepic)

Selektor
Profesor,magistar,doktor kosarke
Dusan Duda Ivkovic

Drugari ajde da igramo onu igru "sastavite tim za ep".Evo ja pocinjem
1
Milos Teodosic
Stefan Markovic
2
Tripkovic
Rasic
Paunic
3
Marko Keselj
Nemanja Bjelica
4
Novica Velickovic
Milan Macvan
Dusko Savanovic
5
Nenad Krstic
Darko Milicic

Rezerve
(Kosta Perovic i Milenko Tepic)

Selektor
Profesor,magistar,doktor kosarke
Dusan Duda Ivkovic

mrzece te me, ali ja sam za Tepica u uzi spisak :lol: umesto Pauna
i umesto Balvana Raduljko (Kostunica :lol: )
samo jos da smislim ko umesto Rasica :think:

mrzece te me, ali ja sam za Tepica u uzi spisak :lol: umesto Pauna
i umesto Balvana Raduljko (Kostunica :lol: )
samo jos da smislim ko umesto Rasica :think:

Umesto Rasica-Rakocevic,al da mu Duda odrzi lekciju...Da se zna ko je plej,a ko bek-suter...
Slazem se i za Tepica...Mada Paunic ima vise znanja,barem se meni cini..Tepic je cista balvancina,koja je bez Duletove ruke izrasla u antiigraca...

Poslednja izmena:
Umesto Rasica-Rakocevic,al da mu Duda odrzi lekciju...Da se zna ko je plej,a ko bek-suter...
Slazem se i za Tepica...Mada Paunic ima vise znanja,barem se meni cini..Tepic je cista balvancina,koja je bez Duletove ruke izrasla u antiigraca...

Nazalost istinito. Decko je izgubljen u vremenu i prostoru, sto nam je pokazao na SP i to na veoma impresivan nacin. :dash:

Kada sam ja svojevremeno rekao kako od nejga nikad nece biti kosarkas, bilo vas je dosta koji ste se sprdali sa tim.
Cisto da napomenem.....

I ja sam to govorio, ali ne na forumu,javno,vec u krugu poznanika.
Samo da si mogao da cujes tada njihove hvalospeve tipa "moze da da 20 poena kome hoce" ,"vau, jel si ti video onaj njegov crossover kad je spustio loptu cak do zemlje,do ne moze svako"
U stvari je on ogranicen igrac.

tepic i tripkovic su apsolutno nepotrebni
samo zbog tepica smo ostali bez medalje proshle godine
lik se trudio svim silama da nas pokopa
igra prosechno 2 minuta ove sezione...koji ce nam
isto vazi i za tripkovica
treba voditi od bekova rashica,markovica,teodosica pa chak i milosavljevica(nije on kriv shto ga trenira mentol jovanovic pa deluje katastrofalan,inache nije bash toliko losh)ako hoce rakochevic ako ne uvesti neke nove samo ne panja paunica
ali sve je to dzaba ako nas bude vodio onaj mutavi koji se nudi preko novina
koja katastrofa lol spasti sa dude ivkovica na ebenog miroslava mutu nikolica lol

Pešić ne može, Nikolić spreman
Miroslav Muta Nikolić misli da je došlo njegovo vreme.

“Odavno sam zaslužio da budem selektor. Treba da postoji neki red, pet godina sam radio sa Obradovićem kao drugi trener”, rekao je Nikolić.

On smatra da je rad u reprezentaciji dužnost svakog trenera.

“Reprezentacija je moja obaveza. Ne samo moja već svakog trenera u Srbiji. Ipak, teško će biti svakome ko sada dođe. Ako bude šesti na EP u Litvaniji, svi će pitati zašto ste oterali Dudu. Niko ga nije oterao, ponestalo mu je patriotizma. Treneri bez posla koriste reprezentaciju da ih izbaci, a kada nađu milionske ugovore, odlaze. Muta to nikad ne bi uradio”.

Ovaj nema ni trunku srama, a ni pameti. Pa i da je Fil Dzekson posle ove izjave ne bi trebalo da bude selektor

Taj Muta je vodio KK Partizan 1996/97
U timu je imao Berica, Tomasevica, Koturovica, Drobnjaka, Cubrila, Brkica... mislim da je vecina tih igraca vec igrala dve tri sezone zajedno.
I sa takvim timom u Evropi nije uspeo da uradi nista znacajno, a sledece sezone je nanizao sedam ili osam poraza u Evroligi.

Zatim je vodio KK Buducnost 1999/2000
Opet je imao krem domace YU kosarke na raspolaganju - Tomasevic, Scepanovic, Topic, Brkic, Kuzmanovic, Bulatovic, Radonjic...
Ni sa ovim timom nije stigao dalje od osmine finala Evrolige, na pocetku te sezone u grupi imao je skor od 0-5

Zato ga ne cenim, bez obzira sto je osvojio SP za juniore.

Ako vec Pesic ne moze, od ovih ostalih glasam za Duleta.
Mnogi su ga kritikovali za ono 6. mesto na EP 2003, ali svi zaboravljaju da te godine po prvi put nisu igrali Bodiroga i Tomasevic, da su Scepanovic i Milojevic bili povredjeni, da mu je Rakocevic kurvinski otkazao dva dana pre pocetka prvenstva, da se Stojakovic povredio usred istog... Plus covek je slobodan, a ipak je doveo reprezentaciju CG na EP sa svega jednim ili dva poraza u kvalifikacijama.

Mogao bi i Sale da preuzme, ali se nesto plasim one krilatice "vrhunski igrac - los trener".

Zeljko ima starih uspeha (1996-99), ali i velikih neuspeha (2000, 2004, 2005), pogotovu ne mogu da mu oprostim sto takav trener 2005. nije imao autoriteta da vodi ekipu na prvenstvu koje se igralo pred nasom publikom.

tepic i tripkovic su apsolutno nepotrebni
samo zbog tepica smo ostali bez medalje proshle godine
lik se trudio svim silama da nas pokopa
igra prosechno 2 minuta ove sezione...koji ce nam
isto vazi i za tripkovica
treba voditi od bekova rashica,markovica,teodosica pa chak i milosavljevica(nije on kriv shto ga trenira mentol jovanovic pa deluje katastrofalan,inache nije bash toliko losh)ako hoce rakochevic ako ne uvesti neke nove samo ne panja paunica
ali sve je to dzaba ako nas bude vodio onaj mutavi koji se nudi preko novina
koja katastrofa lol spasti sa dude ivkovica na ebenog miroslava mutu nikolica lol

znaci Milosavljevic bolji od Tepica ili Tripkovica?
nemamo boljih bekova od njih

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back