Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Под условом да Амери добију Литванце...што није извесно....врло је могуће д а играмо са њима за треће нпр...

....што се тиче Турака, фаворити су само због домаћег терена...највећа опасност нам прети са позиција 3 и 4...а Бјелица ми је мало мекан у одбрани...мада ми се опет свиђа што коначно играмо против екипе чији су бекови лошији од наших (бар на папиру).

+20 za amerikance protiv Litvanije....

Selektor Ivković priča kako je važno da preživimo prvo poluvreme, jer kako kaže ako izdržimo nalet Turske odmah na početku, i ne dozvolimo im da se razmahnu, imamo svoju šansu u drugom poluvremenu. Mislim da je sve ovo psihološka igra, jer iako smo imali tešku utakmicu sa Španijom, ipak smo imali dva dana da se ''ohladimo'' od te pobede, da napunimo baterije za sledeću utakmicu. Da ne budemo psihički(a možda i fizički) iscrpljeni kao u finalu EP prošle godine u Poljskoj. Zbog svega ovoga, ne bi me iznenadilo da Ivković primeni isti recept kao i protiv Španije, koji se sastoji u bržoj igri, gde Turci neće moći da mnogo igraju na centre(iako su naši malo bolji), a i mi bolje igramo kada se rastrčimo po terenu. BLITZKRIEG!!!

+20 za amerikance protiv Litvanije....

...лакше ћемо играти са Америма него са Литванцима....потписујем.

...Литванци су фасцинантнији од нас...екипа којој стварно скидам капу. Ми смо лудаци...земља све мања и мања....али нам је кошарка у генима...имамо тај виц, тај шмек који имају још само Литванци.
Још за време СССР они су давали неколико играча репрезентацији...а сада цела земља има 2 милиона....а и даље....без икаквих звучних имена.....они играју можда и најлепшу кошарку (после нас). Просто човек не може, а да нема симпатије и поштовање према таквим екипама.

...ја се само надам....а мислим да је то Дуда и увидео....да ћемо ми играти још брже и иагресивније (а не како је Дуда лисац рекао да ћемо смирити темпо против Турака). Убеђен сам да ни једна екипа нема такву креацију...такав шмек...као што то имају играчи са наших простора....само да мало пусте муда...

hm, Turci su favoriti u sutrasnjem mecu, to je sigurno
domacini su, publika i sudije su tu kad zaskripi, imaju nekoliko sjajnih igraca koji jako dobro funkcijonisu kao tim, imaju Tanjevica koji je namazan strucnjak, sve ekipe do sad su pregazili, pitanje je samo da li su pobednici posto se do sad nisu pokazali kao takvi na predhodnim takmicenjima
mi smo mi, prevazisli smo realna ocekivanja i tukli Spance, imamo mlad tim i cist je car ako nekog dobijemo u sledeca dva meca i okitimo se medaljom
po meni imamo prednost na centru, mozda na pleju, rezultat ce zavisiti od toga kako ce Keselj ili Novica sacuvati Iljasou i kako ce Hido odigrati mec
Hido ima tu osobinu ko Kutlaj nekada, voli da forsira i kad ga nece, protiv Grka je tukao 2/12 iz igre, ali je Iljasoa gadjao 6/6 za tri i nadomestio njegove promasaje
kad bi ga naterali da prvih nekoliko sutne preko ruke, upao bi on u kontraritam, a onda su nasi
SAMO NAPRED MOMCI I NICEG SE NEBOJTE!!!

AAAAAAAAAAAA... idemo na docek breeeeee!!! :D Stagod da urade, oni su dobili za nas na ovom prvenstvu... ali ja sam rekla na pocetku jos da smo najjaci pored Amerikanaca... Mada, Turci su uvek bili nezgodni, pogotovo sad sto su domacini. Mozemo da se izborimo sa pritiskom, samo da nas hoce sut kao protiv Spanaca. Bitno je od pocetka da povedemo, da drzimo psiholosku prednost ceo mec, jer ce na njima biti veci pritisak, s obzirom da moraju da opravdaju ulogu favorita, i cinjenicu da su na domacem terenu. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back