Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
aj neko da mi potvrdi da se Inglesu onako izgovara ime?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Angola vodi protiv Svaba u produzetku
nije smor kao vecinaOvaj Sarenac je gotivan skroz komentatornije smor kao vecina

A protiv Nemaca sto je rekao "nema kosa, idemo u treci produzetak. A ne, Nemacka je pobedila jedan razlike..." Retard.
aj neko da mi potvrdi da se Inglesu onako izgovara ime?
Ja mislim da bi trebalo da se izgovara Ingls.
ili tako ili InglES, ovako kako on kazhe mi nije logichno uopshte

Majkl Džordan Džulijusu Irvingu: ''Brate, ja sam za tebe Marko Kešelj.''

svaka cast za danasnju rolu (on ima sve za NBA, samo je pitanje koliko je cist u glavi), trojke i zakucavanje, Savan standardan, steta sto se Markovic povredio, Rasic korektan, uspeo sam da se snadjem da odgledam mec
tako nekako
statistika
http://turkey2010.fiba.com//pages/e...728/gid/10/grid/A/rid/6944/sid/4728/game.html
igrali smo solidno, ali smo morali mec ranije da resimo, fali nam sigurnost u igri
sada imamo trio NTN, pri cemu ce Krstic, nadam se, biti bolji iz meca u mec
Teodosic jako dobar, mislim da moze jos bolje u organizaciji napada (samo tri asistencije), Novica odradjuje posao kako on ume
Keselsvaka cast za danasnju rolu (on ima sve za NBA, samo je pitanje koliko je cist u glavi), trojke i zakucavanje, Savan standardan, steta sto se Markovic povredio, Rasic korektan,
Perovic, Tepic (ja njega i dalje gotivim, valjda ce se snaci u prostoru i vremenu), pa i Bjelica moraju bolje i sigurnije da igraju
Australija se ispucala protiv Svaba, protiv nas silovali sut samo tako i olaksali nasima posao
sudjenje uzasno, ubise nam centre ovi nista ne sviraju, ali zato sviraju Tepicu faul u napadu kad je onaj mali crni skocio na njega

A protiv Nemaca sto je rekao "nema kosa, idemo u treci produzetak. A ne, Nemacka je pobedila jedan razlike..." Retard.