Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U drugoj cetvrtini sam izgovorila naglas: "KAKO SMO DOBRIIIIIIIIIII!!!!"

Al' cim je Tepic uzeo stvar u svoje ruke, predomislila sam se. :mrgreen:
Normalno, prvo sam se iznervirala sto je zapoceo utakmicu... on ce nesto, bolji i Paunic od njega.
Ivkovic je kriv sto ga sad hejtujem... bio mi gotivan, sad ga potencira kao da nemamo dobro pokrivenu poziciju beka...

Igrac utakmice po meni je Marko Keselj. Po slobodnoj proceni mogu da kazem da je imao najsolidniji sut, a odbranu je igrao kao da je svaki napad poslednji napad. :)

uspeo sam da se snadjem da odgledam mec

Majkl Džordan Džulijusu Irvingu: ''Brate, ja sam za tebe Marko Kešelj.''

:hahaha::hahaha::hahaha:
tako nekako
statistika
http://turkey2010.fiba.com//pages/e...728/gid/10/grid/A/rid/6944/sid/4728/game.html
igrali smo solidno, ali smo morali mec ranije da resimo, fali nam sigurnost u igri
sada imamo trio NTN, pri cemu ce Krstic, nadam se, biti bolji iz meca u mec
Teodosic jako dobar, mislim da moze jos bolje u organizaciji napada (samo tri asistencije), Novica odradjuje posao kako on ume
Kesel:worth: svaka cast za danasnju rolu (on ima sve za NBA, samo je pitanje koliko je cist u glavi), trojke i zakucavanje, Savan standardan, steta sto se Markovic povredio, Rasic korektan,
Perovic, Tepic (ja njega i dalje gotivim, valjda ce se snaci u prostoru i vremenu), pa i Bjelica moraju bolje i sigurnije da igraju
Australija se ispucala protiv Svaba, protiv nas silovali sut samo tako i olaksali nasima posao
sudjenje uzasno, ubise nam centre ovi nista ne sviraju, ali zato sviraju Tepicu faul u napadu kad je onaj mali crni skocio na njega

....не знам што ми је стално исечена порука на пола кад хоћу да изменим....све ок...па да пробамо поново copy/paste

ух....јако густо.....за длаку....иако резултатски не делује тако.

...оно што се може видети је да све екипе играју.....ево луди Немци испали од Анголе, Аустралија јако добра....фантастичну центарску линију имају, није искључено да туку нпр Словенију у 1/8. Аргентина се мучи са Јорданом, Амери са Бразилом. Шпанци изгубили од оних физикалаца Француза...
....што значи да неће бити ни мало лако доћи до медаља....има ту бар 10 екипа од којих можемо изгубити...(додуше уверен сам да сваку можемо да бијемо).

....лично ми се не свиђа овај систем такмичења са осмином финала...јер је много тешко добити 4 јаке утакмице до злата....већа је вероватноћа изненађења....боље да се формира група до четвртфинала...овако....једна лоша утакмица у 1/8 или 1/4....и ћао, ћао...

Наш велики, баш велики квалитет које друге екипе немају за сада је што имамо доста опција у нападу и што нам сваку утакмицу неко искочи и увек је неко баш расположен....да ли је то Рашић, Савановић, Мачван, Новица, Кешељ, Перовић....није битно.
Теодосић је стварно много добар....већ је суви квалитет....мада сам сигуран да ће и он имати осцилације, за сада је перфектан и на његову генијалност смо данас и добили. Оно што ми се не свиђа је што је толико очигледно колико нам фали 1 доообар играч који може да игра двојку и тројку!!! За сада нас ваде перспективни Бјелица и Кешељ и за сада маестрални Рашић на двојци....али опет није то то....не очекујте константну игру од њих!
Стварно не знам шта се дешава са Тепићем, дечко је изгледа потпуно изгубио самопоуздање...
....само храбро...пензионери из Аргентине су зрели за пораз....само Скола да се заустави!

uspeo sam da se snadjem da odgledam mec

:hahaha::hahaha::hahaha:
tako nekako
statistika
http://turkey2010.fiba.com//pages/e...728/gid/10/grid/A/rid/6944/sid/4728/game.html
igrali smo solidno, ali smo morali mec ranije da resimo, fali nam sigurnost u igri
sada imamo trio NTN, pri cemu ce Krstic, nadam se, biti bolji iz meca u mec
Teodosic jako dobar, mislim da moze jos bolje u organizaciji napada (samo tri asistencije), Novica odradjuje posao kako on ume
Kesel:worth: svaka cast za danasnju rolu (on ima sve za NBA, samo je pitanje koliko je cist u glavi), trojke i zakucavanje, Savan standardan, steta sto se Markovic povredio, Rasic korektan,
Perovic, Tepic (ja njega i dalje gotivim, valjda ce se snaci u prostoru i vremenu), pa i Bjelica moraju bolje i sigurnije da igraju
Australija se ispucala protiv Svaba, protiv nas silovali sut samo tako i olaksali nasima posao
sudjenje uzasno, ubise nam centre ovi nista ne sviraju, ali zato sviraju Tepicu faul u napadu kad je onaj mali crni skocio na njega

Nije bilo moguce vise asistencija od ovoga... odlicno je organizovao napad, bez obzira sto nije bilo asistencija. Ne znam da li ste primetili da nije bilo mnogo direktnih poena, iz razloga sto Australijanci izuzetno cuvaju svoj reket. Mada, mi smo bili jaci za Krstica, pa je to i presudilo. Stameni covek. :ok:

Sto svi pljuju sudjenje? Bilo je korektno, par puta su pogresili, svima se desi, ali su nam to kompenzovali. Pustili su da se igra malo cvrsce, sto je jako dobro... zamislite tu utakmicu sa duplo vise prekida. Pa gde je tu lepota u kosarci? :)

Ta lista se odnosi samo na poene. Šteta što nema onog indeksa korisnosti, to bi trebalo da bude dobar pokazatelj ko je najbolji igrač.

Ako dobijemo danas Argentince, ispred sebe verovatno imamo Hrvate, Francuze, Turke, i Amerikance. Naravno, ako pobedimo sve.

Ono što ne bi bilo dobro je da danas Rusi dobiju Grke, jer bi onda verovatno naleteli na njih u četvrtfinalu, a smatram da je duel sa Grcima ovako mladoj ekipi i to u ovom momentu, na psihološkom planu, manje potreban nego bilo koji drugi, pogotovo ako pre njih imaju Hrvate, a posle njih domaćine Turke, i na kraju Amerikance.

Ali, naravno, sve to zavisi ipak najviše od toga kako ćemo se danas izboriti sa najboljim igračem dosadašnjeg dela prvenstva, Luisom Skolom, i njegovim zemljacima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back