Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam dugo pisao ovde, ali me ovaj dogadjaj prakticno primorao na to.......
Ovde kroz vase komentare vidim dvostruke arsine koji su tako nalik onim arsinima kojima ste karakterisali Milicica, Slavnica, uzdizali u nebesa pljuvanja Obradovica posle EP u Beogradu isl...
Ko iole realno pogleda snimak , bice mu potpuno i apsolutno jasno da je Krstic uradio nesto, za sta ja nisam mogao(niti sada mogu) da verujem da moze da uradi bilo koji, a kamoli profesionalni sportista.
Covek je POSLE tuce sa grkom otisao , uzeo stolicu, i osvetnicki krenuo da tom stolicom , SA jasnom NAMEROM, pogodi protivnickog igraca.
Za ovako nesto na ulici, ili kafani bi mogao ladno da popije optuzbu za pokusaj ubistva, ili bar razbojnicko ponasanje.
A ko je tome najvise doprineo?
Ne treba ni pitati, jasno je da je JEDINI i glavni krivac Ivkovic.
Budite apsolutno sigurni, da je Ivkovic svoje dve tehnicke greske i iskljucenje debelo zaradio.....Da je umesto Ivkovica bio bilo ko drugi, dobio bi 10 tehnickih za sve ono sto je rekao i radio Ivkovic.
A kada si ti trener, ili kako on sebe voli da naziva ucitelj tim klincima(sebe tako naziva preko placenih novinara), onda je apsolutno nedopustivo da se tako ponasas, i time utices na igrace, makar to bilo finale svetskog prvenstva, a ne jedna prijateljska utakmica.
Ako je imalo pravde na ovom svetu(a pravde bi trebalo biti u sportu), onda ce vinovnici incidenta popiti zabranu igranja, ne na odredjenom broju utakmica, nego na 6 meseci, ili godinu dana......
Pa da vidis, kako se truli milioneri brzo nauce ponasanju.
PS:Veoma sam simpatisao Krstica, do ovog incidenta.....Jednostavno, ne mogu ni na jedan nacin da cenim nekoga ko sa izrazom lica podmukle uz to uplasene bitange uzima stolicu sa namerom da ubije(pogledaj mu izraz lica , bice sve jasno)....SRAMOTA, ako ga ne kazni NAS savez, a kamoli FIBA.

Vrhunac posta! :roll:

Kako da budem siguran da je Duda debelo zaradio tehnicku? Verovatno je i Paunic (ako se ne varam) debelo zasluzio tehnicku, je l' tako?

vidim ja neka zdrava atmosfera vlada ovde, a ono tebe nema:mrgreen:
nema potrebe da pises, niko te ne primorava:cool:

Zdrava atmosfera, u kojoj opravdavaju postupke Krstica i Ivkovica?

Ti uvek ispricas vrhunski vic.Svaka cast!:worth::worth:

Kako da budem siguran da je Duda debelo zaradio tehnicku?

Lici li ti na istinitu izjavu kada Ivkovic kaze da je rekao sudjama da su upropastili manifestaciju?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Trebamo biti realni. Tuca kao tuca moze da prodje sa nekim koliko toliko prihvatljivim kaznama, ali ona stolica Krstica je nesto neverovatno. To je kafansko-kecerski potez. Jos ne mogu da verujem da je to uradio. Daj Boze da prodje dobro, ali mi se cini da ce ga (opravdano) izbaciti,tj. kazniti da ne moze da igra.

Novica "ubica": "Nema povlačenja, nema predaje"
20. avgust 2010. | 13:22 | Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije, Novica Veličković smatra da je tuču sa Grcima trebalo izbeći, ali kad je izbila, onda nema povlačenja.
Košarkaši Srbije vratili su se iz Atine u Beograd, a umesto igre "orlova" u prvom planu je opšta tuča do koje je došlo u finišu duela sa Grcima. Glave su se "ohladile," a Novica Veličković kratko se osvrnuo na ono što se dogodilo na dva i po minuta pre kraja meča sa Grčkom.

"Šta je tu je.Dogodilo se nešto što je verovatno trebalo da se izbegne, ali kad već nije i kada je do toga dođe nema povlačenja", kaže Veličković.

Beskompromisni borac zadovoljan je kako ekipa radi i smatra da je iz dana u dan primetan napredak u igri."orlova".

:worth:

Posto nisam gledao tekmu (bio sam na poslu) moze li mi neko reci da li je Teodosic udario Focisa prilikom suta? ne vidi se lepo na ovim snimcima na jutjubu...

A ova izjava : "Postoje ljudi koji jedu hleb u Grčkoj, a stalno stvaraju probleme. Mi ne smemo da zatvorimo oči pred time. Postoje talentovana grčka deca i neko mora da shvati da bi njima trebalo dati novac, a ne onima koji ga ne zaslužuju", rekao je Carcaris očigledno aludirajući na Teodosića, usput uputivši javno izvinjenje zbog svega što se desilo."

Gde bi danas Grcka kosarka bila bez SRPSKIH STRUCNJAKA i SRPSKIH IGRACA !!!!????

Posto nisam gledao tekmu (bio sam na poslu) moze li mi neko reci da li je Teodosic udario Focisa prilikom suta? ne vidi se lepo na ovim snimcima na jutjubu...
To je nebitno, i da jeste, to nije razlog da Focis onako reaguje, tu je sudija!!!
A ova izjava : "Postoje ljudi koji jedu hleb u Grčkoj, a stalno stvaraju probleme. Mi ne smemo da zatvorimo oči pred time. Postoje talentovana grčka deca i neko mora da shvati da bi njima trebalo dati novac, a ne onima koji ga ne zaslužuju", rekao je Carcaris očigledno aludirajući na Teodosića, usput uputivši javno izvinjenje zbog svega što se desilo."

Gde bi danas Grcka kosarka bila bez SRPSKIH STRUCNJAKA i SRPSKIH IGRACA !!!!????

Tačno, što su oni uzeli Dudu za trenera Olimpijakosa, a Obradovića za trenera Panatinaikosa!!!:per:

Bez ovog coveka Panatinaikos ne bi osvojio nista !
zeljko-obradovic-panathinaikos-final-four-athens-2007.jpg

Lici li ti na istinitu izjavu kada Ivkovic kaze da je rekao sudjama da su upropastili manifestaciju?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Lici.
Ono da mu je stolica ispala mi je cudna izjava, ali i dalje necu da crkavam od smeha kao ti...

Pa sta mislis sto se on javlja? Zato sto mu je prpa!

Trebamo biti realni. Tuca kao tuca moze da prodje sa nekim koliko toliko prihvatljivim kaznama, ali ona stolica Krstica je nesto neverovatno. To je kafansko-kecerski potez. Jos ne mogu da verujem da je to uradio. Daj Boze da prodje dobro, ali mi se cini da ce ga (opravdano) izbaciti,tj. kazniti da ne moze da igra.

Jeste stvarno cudno, izgledalo je kao da se sve smirilo kad je "uputio" stolicu... :)

Reprezentativac Srbije, Novica Veličković smatra da je tuču sa Grcima trebalo izbeći, ali kad je izbila, onda nema povlačenja.
Košarkaši Srbije vratili su se iz Atine u Beograd, a umesto igre "orlova" u prvom planu je opšta tuča do koje je došlo u finišu duela sa Grcima. Glave su se "ohladile," a Novica Veličković kratko se osvrnuo na ono što se dogodilo na dva i po minuta pre kraja meča sa Grčkom.

"Šta je tu je.Dogodilo se nešto što je verovatno trebalo da se izbegne, ali kad već nije i kada je do toga dođe nema povlačenja", kaže Veličković.

Beskompromisni borac zadovoljan je kako ekipa radi i smatra da je iz dana u dan primetan napredak u igri."orlova".

Kako ga voooooliiiiiiiim

:worth: :worth: :worth: :worth: :worth:

Car! A pre ga nisam nikako voleo (valjda zato sto je igrao za Partizan), ali mi je vremenom postao jedan od omiljenih igraca.

da meni neko bije druga na zemlji
i ja bi uradio ono shto je krstic
i svako normalan bi, ja cenim, demantujte me
a stolica je nalet adrenalina, valjda ste to nekad osetili u zhivotu
tako da ja ne razumem shto pljuvanje po krsticu

Zato sto

1. nije pogodio tog koji mu je tukao drugara
2. to je trebao da radi u trenutku kada mu taj tuce drugara, a ne pola minuta kasnije, nije afekat nesto sto ima odlozeno dejstvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back