TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Mirsad Turkdžan, burazer Emine Jahović.
Ruku na srce, jako bitna informacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirsad Turkdžan, burazer Emine Jahović.
Ubit ćete ih Lakovič nemre hodat više
Teodosic i Velickovic ce veceras biti igraci odluke-imam takav osecaj.![]()
Sinoc je bila prva utakmica Hrvata koju sam mogao vidjeti. Kazu da je to mozda i najbolja partija koju su pruzili pa se pitam kako su onda odigrali ostale? Jeste onaj Popovic napravio glupost kao i Unkic (nije mu nista trebao onakav gest na kraju) no, sve je bilo zavrseno. Mislim da ce Srbi jako jako tesko pobijediti Slovence. Nezgodni su brate. Ipak mi je drago da su u polufinalu dvije selekcije iz YU, da ce jedna biti u finalu i naravno svim srcem sam za Srbe. Ocekujem da ce to biti oni. Nadam se da me Slovenci nece iskritikovati hehhehee. Ne znam, mladi su Srbi i bojim se da ne pregore u prevelikoj zelji i normalno je da je i imaju.
Drugo poufinale! Ne znam, neka prodju Grci jer nemate pojma kako je naduven ovaj shpanski narod. Nadam se da ce ih Grci tresnuti o patos. To je zemlja najpametnijih, nejljepsih, najboljih u svemu itd itd, mada mi ni Grci bas nijesu najsimpaticniji.
Dobar je Novica, još samo kad bismo imali jednog pravog beka ( Pavlovića ) gde bi nam bio kraj...
Bolje sto nisi gledao hrvate do sad......nisi imao sta da vidis. Igra im je bila kao sinoc u 2. poluvremenu.....Katastrofa.....Vec am pricao da sam se prvi put od kad pratim kosarku smorio gledajuci utakmicu hrvata i rusa.....
A slovenci.....nasa prednost je pre svega njihov umor.....Posle povrede Dragica i otpadanja za igru rovitog Smodisa,kod janeza se sve svodi na Lorbeka i Lakovica......ostalih 6-7 igraca u rotaciji su tu samo da popune broj....
Na Lorbeku mozemo menjati svu trojicu na poziciji 5 ( Krstic,Perovic i Raduljica),opteretiti ga u odbrani i veliki deo posla je odradjen......
Kod Slovenaca najopasniji je Jaka Lakovic i to znaju i ptice na grani, ali nista manje nisu opasni ni Lorbek i Nahbar. Ovog Nahbara i Lakovica nikako ne ostavljati same na trojci, jer su nas bas trojkama razbili u prvom mecu. Znaci moramo agresivno veceras u odbrani.
Spanci vode protiv Grka +23, izgleda da je ovde samo pitanje ko ce biti drugi.
Mada i ako se plasiramo u finale to moze da bude mac sa 2 ostrice, jer ce onda na narednom prvenstvu ponovo da se stvori pritisak kako smo medju favoritima, kako moramo do medalje i to, sto ne bi bilo dobro, inace vec sam rekao da i ukoliko osvojimo ovo EP moracemo da posaljemo dosta jaci tim na SP naredne godine ukoliko zelimo da uzmemo neku od medalja.
Najvaznije je da je cilj ostvaren Srbija ce igrati na SP u Turskoj, i recimo mislim da bi bilo pravedno da budemo treci i da se na taj nacin nagradi zelja i borbenost ovog tima (jel ipak ovo je jos juniorski tim maltene a kao drugo ukoliko bi usli u finale sigurno da bi se stvorio pritisak kako i na SP moramo do finala .....itd)
Plasi me ovaj start![]()