crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
ajde Hrvati mozete vi do produzetka
navijam da bude jedno 5 produzetaka ako moze
navijam da bude jedno 5 produzetaka ako moze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slovenija - Hrvatska 67:65, znači protiv Slovenaca...
Ubit ćete ih Lakovič nemre hodat više
hm, da ste izvukli jedan produzetak
sta cu, volim leba preko pogace![]()
Zanimljivo da neko moze da kaze da ce svetsko prvenstvo biti teze ili kvalitetnji od EP...
Mislim da u poslednjih godina,smo losije prolazili na SP i Olimpijadi nego na EP...
Realno,ovaj tim ako bude obezbedjen od povreda i dodje sa istim sastavom sledece godine na SP,moze do 1/4 finala bez problema...
Videli smo ove godine koliki rezervoar imaju druge reprezentacije na osnovu na nas.Litvancima oduzmes 3 igraca i ne stignu do 1/4 finala,Nemci bez Novickog nema ih na mapi,tako i za engleze,,Rusija isto mada vec od sad tvrdim,Rusija i sa Kirilenkom Holdenom i Kriapom je slabija od ove nase reprezentacije...
Na svetskom planu,jedino su amerikanci iznad svih i to ubedljivo.Argentinci su dostigli njihov vrh 2004 sa zlatom,2006 su ostali bez medalje ... Njihov sastav pocinje da stari i uskoro im je kraj... Brazilce,opet tvrdim,bijemo,i sa Barbosom,i sa Spliterom i Hilarijom...
Ja sam vise za 12 kvalitetna kosarkasa,sa raznim talentima,nego 3 zvezde ekstra klase i 9 kloshara uz njih...
Ovaj nas tim,ce sledece godine biti sigurno jos jaci,Tepic,Tirpkovic i Velickovic ce iskusiti takmicenje u stranim prvenstvima,svi ce se vratiti sa godinu dana iskustva vise,i verovatno mnogo vise napredovati za 12 meseci nego sto bi mogli jedan Turkoglu ili Ginobili...
Voleo bi da se Teodosic malo vise probije u Olimpiakosu i dobije vecu minutazu,koliko je to izvodljivo ne znam,ali mislim da to decko zasluzuje na osnovu svojih kosarkasih kvaliteta,i to bi mu mnogo pomoglo da napreduje...
To sto je sigurno,je sto mnogim generacijama se broje sada godine,a ovoj nasoj vreme tek dolazi...
30 sekundi prije kraja 3 za Slovence i Planinić šutira sa 10 metara u 2 sekundi napada...pa ovo je previše...bolesno...nenormalno...tragično...ostavite se svetog dresa i mrš u 3 pm
Ako su oni neznalice i prosečni treneri, kakvi su onda ostalih 90% koji sanjaju da imaju bar 10% njihovog uspeha ...
A ni Rusi se protiv nas nisu proslavili, svega 4 poena ...Problem Hrvata je daleko veći od jedne Popovićeve gluposti.
Mislim, za celu četvrtinu tri poena. To novi rekord, tako? Šta nakon toga reći.
A ni Rusi se protiv nas nisu proslavili, svega 4 poena ...
Mirsad Turkdžan, burazer Emine Jahović.
ja ne mogu da verujem da smo mi takvog igraca propustili..Kao klinac ('93, '94) bio je na probama u beogradskih klubovima, tada jos kao Mirsad Jahovic, ne znam sto nije prosao mada verovatno pretpostavljam..ratno stanje, on musliman..
Posle otisao u Tursku, postao Turkdzan i jbga najbolji skakac Evrolige svih vremena.
Kako god da se zove, on je iz Pazara, a Pazar je Srbija kolko ja znam? Nasi su se tu zajebali gadno, verujem da bi igrao za Srbiju, kao Toskic u rukometu
Ma jasno...Tako smo mogli i Pekovica da uzmemo...iako je crnogorac sa 15 godina je dosao u Partizan, i tu je naucio sve sto zna...
Olako pustamo igrace..
Ali koliki retardi su bili u strucnom stabu Partizana sredinom devedesetih da su pustilu Turkdzana i Vladu Ilijevskog(posle stigao do barselone). O boze
I nije mi bas jasno sta Turkdzan ima sa Turcima iz Male Azije, osim sto je musliman, ali ajde[/QUOTE]
Nista, SEM sto muslimana poreklom sa ovih prostora u Turskoj prema nekim istrazivanjima ima DEVET miliona.....samo u Istambulu oko milion i po......
Komsija mi muzicar, pa je celo ovo leto isao da svira u nekoj kafani u Istambulu.Sreo mnogo njih tamo, neki su vec generacijama u Turskoj..ali skoro SVI odreda znaju svoje poreklo, i veoma cesto i iz koje SRPSKe familije poticu, koj su slavu slavili...........
Pardon, nije bas u temi o kojoj se pise.......