Sinoć sam gledao finale iz 89-e, i ono je bila takva sprdnja, da je ličilo na malo jači trening Juge ... Super jaki Grci su delovali kao amateri većim delom utakmice, a sa druge strane svi raspoloženi ...
Jbbt sad gledam ove naše centre i upoređujem ih sa Divcem i Rađom, a razlika je jedno dve-tri klase (na samo naše, nego i Gasola i ostale) ... Divac je čini mi se tada bio pokretljiviji i gipkiji nego Tepić sada ... Danilović sa 18 godina ravnopravan sa svim ovim igračinama, Dražen perfektan, Paspalj i Zdovc doktori košarke za sve današnje evropske igrače ... Galis bi sa jednom rukom danas bio najbolji igrač ...
Ovo danas je prava beda od evropske košarke, gde Poljaci imaju šansu za četvrt-finale, Britanci mogu u drugi krug, Litvanija ne može u 8 najboljih da uđe, a nama je četvrt-finale uspeh

... Jbbt, ja sam plakao 99-te kad smo samo bronzu osvojili, a danas je glavni cilj sam odlazak na SP koje smo redovno osvajali ...
Šteta što se ova generacija iz 89-e raspala, jer da nije bilo rata i sankicja ne vidim ko bi mogao da ih pobedi tokom 90-ih, a verujem da bi i Drim tim dobili ...
I da, obratite pažnju na 7:55

...