Lep i nadasve dobar rasplet za nas.............U Cetvrtfinalu sa Rusima, a posle eventualne pobede na pobednika meca Slovenija -Hrvatska...........Sve najjace ostade u drugom delu zreba........
Iako je moje bavljenje kladionicom svedeno strogo na NBA i NHL ligu, sutra cu prekrsiti taj obicaj i uplatiti novce na pobedu Hrvata protiv Slovenije...........
Ocekujem kvotu oko 3,50, mozda cak i vecu i ocekujem pobedu Hrvata........Skroz kilavo odigrano prvenstvo, sa formom u uzlaznoj liniji, sto se narocito vidi kod Ukica, te Vujcic koji svojim karakteristikama svakako moze da zadrzi Lorbeka, zatim nagomilani bekovi kod Hrvatske koji se mogu kvalitetno smenjivati na Lakovicu i povreda Dragica(ako se nisam prevario, tako sa nacuo, jos cu proveriti), povreda Smodisa ,sigurno opravdavaju igru na ovako veliku kvotu...
Takodje vidim problem kod Slovenaca preveliko oslanjanje na suteve spolja, koji su ih do sada isli, ali su Slovenci poznati po svom strahu u vaznim mecevima....
Ostale parove ne bih komentarisao, izuzev sto ocekujem pobedu Grcke protiv Turaka........
Kod nas?Ne znam, serija od 7 trojki nas je izvukla u utakmici u kojoj smo lose igrali i u kojoj nam je reket prilicno zujao od promaje......Ja opet nisam uopste gledao Ruse u ovom sastavu, ali mi Blat uliva poverenje, te bih zbog njega rekao da su sanse mozda sasvim malo vece na strani Rusa.....
ovako otrpilike:
Grcka-Turska 75-25
Rusija Srbija 51-49
Francuska-Spanija 50-50
Slovenija -Hrvatska 40-60
Uz jos jedan dodatak, vezan za nas mec.....Sve do sada je nista, SUTRA SE POSTAJE IGRAC.....