Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.544
Побогу, пишем уопштено.Nisam primjetio da je neko na forumu rekao da gazimo to kao plitak potok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Побогу, пишем уопштено.Nisam primjetio da je neko na forumu rekao da gazimo to kao plitak potok.
Nadam se da im nece jos dugo pasti na pamet da dovedu Srbina za selektora.E da, izgleda da treba napisati ovde kako tačno funkcioniše kletva iz Atine glede Hrvata. Dakle, godina je bila '95 i kletva važi za sve Hrvate tog godišta i starije, dok oni mlađi nisu obuhvaćeni time. Stoga bi Hrvatima bilo najbolje da obrate pažnju i u selekciju ne zovu nikoga ko je stariji od '96 godišta, tek tada imaju neke šanse protiv nas...
Ok.Побогу, пишем уопштено.
Sad kada si spomenuo sedmoboj.https://sport.blic.rs/ostali-sporto...i-met-trudnoce-lindsi-flah-tokio-2020/x3jkg87
Kod nas Jokic nije mogao da igra jer mu je zena trudna.
U USA trudnica se borila na americkim kvalifikacijama za OI. U sedmoboju. Bogte molovo.
https://sport.blic.rs/ostali-sporto...i-met-trudnoce-lindsi-flah-tokio-2020/x3jkg87
Kod nas Jokic nije mogao da igra jer mu je zena trudna.
U USA trudnica se borila na americkim kvalifikacijama za OI. U sedmoboju. Bogte molovo.
Sad kada si spomenuo sedmoboj.
Koliko ovaj svijet ne cijeni prave vrijednosti je cinjenica da sedmobojce i desetobojce skoro niko ne priznaje kao sportske gromade.Sprintere na 100 m skoro svi znaju.
Koja Merlin Oti?Sto jes jes.
Mada je meni Jackie Joyner-Kersee bila omiljena atleticarka. Nju sam voleo vise i od Merlene Ottey.![]()
Pa ni Slovenka nije bila za bacanje. Malo starija, ali dobra.Koja Merlin Oti?
Jamajcanka ili Slovenka?
I mediji korektno izveštavaju. Nema euforije. Jasno je svima da će ovo biti manje ili više limitirana ekipa.Nisam primjetio da je neko na forumu rekao da gazimo to kao plitak potok.Cak sta vise svaki post je prozet nekom strepnjom za plasman na OI.
BB i donekle Bobi. Na koga još može ozbiljno da se računa? Na Teodosića ne bih rekao...nije on više što je bio. Teško će protiv ozbiljnih ekipa da ide na "vic i šmek". Vasa Micić jeste MVP Evrolige ali postoje sumnje u njegove nastupe u reprezentaciji. Za ostale koji su drugi ešalon (Lučić, Kalinić, Jović...) stvarno ne znam u kakvoj su formi i koliko mogu protiv iole ozbiljnijih protivnika.
Teo moze jos da igra. Nije za bacanje.Ja ne bih uopšte otpisivao Teodosića, ništa on nije slabiji igrač sada nego što je bio dok je igrao za CSKA. Jedino je dugo odsustvovao iz reprezentacije, pa smo ga izgubili iz vida, ali od njega očekujem ništa manje nego da blista na OI. Bjelica takođe, pričamo o igraču koji je pre samo godinu i po dana umeo da ubaci po trideset poena na NBA utakmicama, ništa ni on od svojih igračkih kvaliteta nije izgubio, i dalje može da dominira protiv bilo koga na svojoj poziciji...
Teo moze jos da igra. Nije za bacanje.
Bjelica mi je nekako iscedjen. Nije igrao 2017, 2019 slabo, deleko je to od nekog profesorskog nivoa. Nadobudno sutiranje trojki sa pola terena i promasaji to je sve sto moze da se vidi.
Dok je Teo ipak klasa iznad.
Након што смо остали због тешке повреде без Стефана Јовића, под знаком питања су Калинић и Добрић.Takođe, istakao je da problema sa povredom ima Nikola Kalinić i njegov nastup je pod znakom pitanja, baš kao i kada je reč o Ognjenu Dobriću.
Sa druge strane, Vasilije Micić i Nemanja Bjelica pokazuju znake oporavka.
Nisam mislio da je umoran fizicki.
Nego nema vise taj fokus, zelju za igrom, sta god, zasicen je...On ce da otaljava i to je to.
Covek godinama igra u ligi bez briga, ne moze sad preko noci da se preporodi.
Jedno je da li covek ima visinu, potencijal, znanje, a drugo je neka psihologija.
Zato sam zavoleo Yvonne, na primer. Pogledaj njene postove, storije, mislili su da sam prosek, nisu me hteli, ostacu verna onima koji su videli nesto u meni dok su me ostali otpisali, game day pred svaku utakmicu, pa smajli koji duva i puse kroz nos...
Tacno vidis da zenica pumpa, da se sprema da da sve od sebe, hoce da se dokazuje i onda kad istrci na teren da 110%. Show up sto kazu amerikanci. Show up. To je neka druga psihologija. Respect. A samo 2 godine je mladja od Bjelice.
I onda zena osvoji prvenstvo u Italiji, igra finale evrokupa, sa nama osvoji EP. Nije to slucajno. Dodaje neku vrednost gde god da se pojavi.
A Bjelica ce da igra tu neku njegovu igru, kako je on vidi. Ako pobedimo dobro, ako ne, opet dobro i to je to.
Tea ipak vidim kao nekog kome je stalo, da ce ipak da se trudi i ima neki ekstra kvalitet, uz naravno mane koje je oduvek imao.