Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.753
Ma nema ništa od njegovog igranja, upravo je izgubio šansu da se vrati u formu, ne može biti spreman za turnir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će nam u drugoj fazi igrač koji je totalno van forme i koji bi se eventualno tek oporavio od povrede?
Nepotreban rizik i za reprezenticiju i za samog Miloša.
Mora još čvršće u odbrani. Moraju da se prave pravi faulovi, a ne da nam izmišljaju. U napadu ova trojica najboljih moraju da uključe i ostale u igru. Ne mogu samo njih trojica da vuku ekipu, a ostali da statiraju.
No dobro, ima još vremena da se ekipa uigra, pa da vidimo veći doprinos drugih igrača.
Ocekivao sam uzvratnu pobedu Litvanaca, na isti nacin kao sto smo i mi njih s mukom, al' nasi su pokazali da napreduju. Fina utakmica, malo su se oslobodili. Sut je funkcionisao, ali nece uvek, zato je bitno imati igru po dubini, puno asistencija, a angazovana odbrana se podrazumeva.
Iako je ovo pripremni period, probaju se razne varijante , ja uistinu ne vidim da nečemu dobrom vodi tolika potrošnja lopti i tolika sloboda u igri.
Na prošlom meču nije išao šut ali je svejedno Djordjević čekao njegovu seriju, a Bogdanović nije prestajao da šutira iako ne ide.........Krenulo ga nešto malo na početku treće vezao osam poena, , pa tek onda poleteo sa prangijanjem.Bogdanović ima dovoljno kvaliteta da to iznese, a ukoliko ga ne bude išlo, trener je tu da promeni koncepciju. Uzgred, možda je on imao najviše šuteva, ali ključne je uzimao Bjelica...
Uopšte nije glupo reći ''šta će nam'' jer je čovek pola godine proveo bez ozbiljne košarke.Uprego bi njega Sale i opet bi to bio najbolji evropski plej, kao sto je uvek i bio. Glupo je za jednog Teodosica reci: Sta ce nam?